Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!
    Ma reggel én is befejeztem az eventet. A szellemelemek már rég összegyűltek, annak ellenére is, hogy a kezdést elbénáztam. Az eventnövényt csak 2 területen termeltem, nem siettem, így is hamar befejeztem:inlove:.
    Szuperjó event volt, köszönöm!! :inlove::inlove:

Szia! Csak érdekességképpen mondom, hogy a "hattyú" tenyészetből nekem sem lett hattyúm. A vadászgörényes titokcsomagban viszont 4 hattyút is kaptam:D:inlove:.

Melan, kutyaszálló, emocy91 és 11 más kedveli ezt.
  2. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Kislányom élvezte a kitakarítást, megvártuk az összes szobába adandót, s együtt pakolászta be. :D
    A titokólból nekem kakas (már a 8.), kivi (7.) és narancs kaméleon (3.) lett. :sleepy:
    A téma felejtős, a mechanizmus tetszett. 8)
    Szép napot és játékot mindenkinek!

Ja, közben az összes teliholdas gazdakörit teljesítettem, most hajtok a Teliholdas éj felhősor 1 kitehetőiért - kemény 800TP-t fog ám adni ;). A felröpik száma +200nál jár...

Utoljára szerkesztett: 5.3.16
    Melan, kutyaszálló, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ügyes:)

kutyaszálló, sziszi1965 és heureca3 kedveli ezt.
  4. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Event nekem is kész,tetszett, egy hattyú is érkezett belőle. Most a titokólakra koncentrálok, várom a jószerencsét. Szép és sikeres napot Mindenkinek !

5. padamak

padamak Fórum nagymestere

Miért koncentrálsz a titokólakra, ha már érkezett egy hattyú is? :eek:

stellácska26 kedveli ezt.
  6. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Még 40 felröpi és teljesen tiszta lesz a ház, már csak 1 szellemecske bujkál a pincében! ;)
    Szép hétvégét és sikeres event befejezést Mindenkinek!:)

kutyaszálló, Ivibaba54, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Engem nem szeretnek a hattyúk, csak a farkasok meg kakasok.Megint nem lett hattyúm :( farkasom az van bőven és hozzá kakas is, majd egymás mellé rakom őket , lakjon jól az ordas kakashusival.

8. repashock

repashock Haladó

És az eredmény a korábbi gazdakörisek annyira nem érdekesek, bár talán a gólya, pocok és sün anno top nyeremények voltak. A takarításból: tatu, teknős, kaméleon narancs. A 2 db újból vadászgörény és farkas :inlove: De lehet azért így mert a hattyú úszik és nem repül :music:

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A látszat csal.
    Szóltam neki, hogy lehetőleg ő se írjon. (Megtiltani neki nem áll módomban) Törölte, önszántából.

De, ha már így provokálsz (próbálsz kekeckedni) akkor, ha mégis elkezdenék írogatni (akár egy másik farmról) ismét, akkor az még mindig csak egy Bug lenne.
    De fejlesztőim profik voltak, megnyugtatlak, nem lesz.

Utoljára szerkesztett: 5.3.16
  10. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Narancs kaptár, narancs juh, narancs disznó.......nincs mit hozzáfűznöm 95-ös vagyok, hol vannak a hattyúk???

11. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Narancs hód,jégmadár,kakasülő ...93 szint, hattyú máshol repűlt........szomorú vagyok!

kutyaszálló, Gio és -.Napocska.- kedveli ezt.
  12. achmed1122

Lillapilla73, elsolking, Melan és 9 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Melan, kutyaszálló, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  14. Gio

Gio Fórum bárója

Fuhur, citrommokus, Melan és 8 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Próbáld meg kikönyörögni az őrült tudós nyuszitól a mechanikus kacsát. Azt már csak át kell alakítanod hattyúcsapdává. Kell hozzá kalapács, szög, fémhulladék, festék, íróecset és fésű.

Melan, kutyaszálló, gyfa és 5 más kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Majd cserenapon! Jó gyorsan!;)

17. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Kedves szomszéd ne szomorkodj nekem se lett hattyúm de reménykedem hogy már nem kell rá sokáig várnom!:)

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Fuhur, heureca3, Gio és 11 más kedveli ezt.
  19. achmed1122

heureca3 és Imi* kedveli ezt.
  20. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Gratulálok! Nekem sajnos nincs annyi FA-m,hogy csomagot tudnék venni! :(

heureca3, -W-595- és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.