Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A szövegbuborékokról itt találsz leírást: -> https://board-hu.farmerama.com/threads/a-menürendszer.493/

2. Csiperke5

Csiperke5 Utánpótlás-írogató

Szia! Végre nagy nehezen megértettem mit kell keresnem és tennem és sikerült megoldanom a gondomat, most már mutatja mennyi tp kell szint lépéshez.
    Köszönöm türelmedet és segítségedet

_tHUNder_ kedveli ezt.
  3. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

Mezösi Mária vagyok ID 22492758 tegnap 11.-én szombaton több ludat eladtam és nem látom az érte járó összeggel nőtt volna a csengőpengőm.Szépen kérem megnézni kapok-e még? az állatokat sem látom sehol,köszönöm üdvözlettel maria

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A csengőpengőid között megjelent az eladott ludak ára, ám azokat vissza is forgattad újabb ajánlatok megtételére, illetve vásárlásokra. A tranzakciókkal minden rendben működött.

5. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! A bőröndbolt a fejlesztések közé került, pedig terményes ól.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A képen több terményes ólat is láthatsz, tehát nem ez számít. Ám itt valóban csak a színes ólaknak kellene lenniük. A jelzést továbbítjuk a központba.

7. -East17-

Szia!

Kérlek nézd át alaposabban a farmodat. Kökénybokor van kitéve a szédült szántódon és a tisztásodon is. Igaz nem 6 darab, mivel nem annyi fejlődött ki nálad, csak 3. A csere napok alkalmával nem szereztél ilyen fákat.

8. Pitbull0213

Pitbull0213 Járnitanuló

Hiába tetem be a tenyésztelepre a libákat sajnos mind el tünt.De a tenyésztelepet elindítani nem lehet ,se libáim se tényésztés.A fáim is el tünek és sehol se találom őket.

9. -East17-

Szia!

Amennyiben nem sikerül elindítani a tenyésztést akkor végezz el egy géptakarítást majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

10. .emese47

.emese47 Aktív író

Sajnos még mindig nem találom. :(

11. -East17-

Szia!

Jelenleg nincs ilyen a birtokodban és a felhő ismételt lezárásáig majdnem 28 óra van még hátra. Ízelítő az event leírásából a dobozzal kapcsolatosan:

A felhő aktiválásakor a segítő ablakban az fog megjelenni, hogy 2x barkácsdobozt kaphatsz az egyéb nyeremények mellett. Nem elírás, valóban barkácsdoboz a különleges mesterség hozzávalókat tartalmazó doboz neve. Ezek alapján tehát megkülönböztetünk barkácscuccokat és barkácsdobozt.
    Íme:

*A véletlenszerű hozzávalók, azaz a barkácsdoboz nevű tárgy a bal oldali menü váza ikonja alá kerül, onnan tudjuk őket felhasználni. Ezt kell keresni: [​IMG]

Amennyiben nem látod, kapcsolj át az Elhasználódó fülre:
    Ashampoo_Snap_2015.07.12_13h32m43s_001_.png

12. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok! Összeraktam két bőröndboltot és két bajusz-szalont a műhelyben, de csak a két bajusz-szalon van meg. Vajon hol lehetnek a bőröndboltok? Még reggel történt, de úgy látszik rossz helyre írtam, mert választ nem kaptam. Talán itt.
    Megnéznétek? Köszönöm. ID [​IMG]12394227.

13. -East17-

Szia!

3 nappal ezelőtt építettél 2 bőröndös ólat amit az erdei tisztáson megtalálsz. Ma reggel csak a 2 bajusz ól került megépítésre.

14. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Rendben van a kettő, ami a tisztáson van, de biztos, hogy építettem ma is kettőt, mert összejöttek a címkék. Akkor hol vannak a címkék?

15. -East17-

A címkék érkezését nem tudom ellenőrizni, csak a jelenlegi állapotot látom. A log azt mutatja: ma csak a 2 bajusz szalon került megépítésre.

16. .emese47

.emese47 Aktív író

vettem 2 méhecskekakukkot...nem olcsón. Az egyiket beadtam a Kakukk utánpótlás feladat 6/ ezüst feladatába és a maradt egyet nem mutassa. Be akartam adni az arany feladatba, azt írja ki, hogy 0 van a pajtába.

17. -East17-

Szia!

Csak pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

18. .emese47

.emese47 Aktív író

OK! Elnézést megtaláltam. Köszönöm. Csináltam egy ki-be lépést és aztán kimuatatta. De a barkácsdobozt még mindig nem találom. Nem baj, csak kicsit bosszant, hogy egyre többször tünnek el dolgok

19. -East17-

Megmutattam egy képpel hol kell keresned, kérlek olvasd vissza a kérdéseidet, ott lesz a válaszom is:

https://board-hu.farmerama.com/inde...ése-Ól-fa-dekor-elem.12714/page-9#post-288646

20. .emese47

.emese47 Aktív író

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.