Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Akkor én is jelzem, hogy hasonló gondokkal küzdök napok óta. A ma reggel elvetetteket csak most tudtam learatni, pedig már régen beérett. Este is a takarítások után, (Flash player, Ccleaner, Advanced System Care) fél órán keresztül csak a bamba birkák tolták egymást. Ha másik farmomon véletlenül bejutok, akkor a területváltásokkor ott is kiakad a gép. A napraforgó csak pörög, én meg csak leshetem. A reggeli aratás és vetés is csak háromszori belépéssel volt megoldható. Minden belépés előtt a takarításokat elvégzem. Egyben közlöm, hogy más internetes játékot is játszok, de egyikben sincs ilyen hiba. Márpedig, akkor kötve hiszem, hogy CSAK NÁLAM van a gond. Azoknak is szükségük van a Flash playerre. De ismétlem, nincsenek belépési gondok. Azért az nem igazán élvezetes, ha aratás és vetés közben is folyamatosan tisztítanom kell, hogy egyáltalán bejussak ide. Minden kilépés után takarítok, de hiába. Az sem biztos, hogy ha bejutok a játékba és a földeken tudok dolgozni, akkor a fórumba is el tudok jönni. Mert bizony ide is nagyon nehezen jutok be.

2. Anyupicifia

Anyupicifia Járnitanuló

Válaszoda köszönöm.

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

OP rendszer?
    Böngésző típusa, verziószáma?
    Flash player verziószáma?

Más böngészőből próbáltad a belépést?

4. Csocsoovb

Szia!

OP rendszer?

5. Csocsoovb

Szia!

OP rendszer?

6. pénztáros

pénztáros Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kb.10perce a parti pörgetésből 24 órás kupont forgattam,amit nem kaptam meg(ki-be lépés után sem).Mivel a csatnimból csak 12 perc volt kiváltottam egy 36órás gépet(koronaékszerekből). Szeretném ha a nyereményt is megkapnám!
    Köszi ha megnézitek!
    pénztáros
    ID13147880

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

XP-m van. Böngésző Firefox és Chrome, mind kettő idei telepítés. A Flash most 13-s, mert a 14-gyel sok gondom volt nyáron, mikor arra frissítettem. Azóta ez megy.
    #1747 sz. hsz-t én írtam, mert Gobio55 is én vagyok. Most könnyen be tudtam jutni a játékba is és a fórumra is. De nem biztos, hogy napközben is ez lesz. Alapból a Tűzrókával játszok, de helyenként a két farm egyszerre van megnyitva, olyankor az egyik a Chrome-ről megy.
    Köszönöm a választ! :)

8. Csocsoovb

Szia!

A nyereményedet, ami 24 órás kupon volt, rendben megkaptad.

9. Csocsoovb

Szia!

Meg is van a probléma forrása: régi böngészőket használsz, régi Flash playert, ráadásul több farmot is futtatsz egy időben.

1. Egyszerre csak egy játék legyen megnyitva.
    2. Minden elavult programodat frissítened kell.

10. pénztáros

pénztáros Utánpótlás-írogató

Bocsi!Én tévedtem.Siettem és nem kupont,hanem csak gépet néztem!
    Köszönöm!Szép napot

11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok! A területek váltásakor (pl: Szédült szántóról Erdei tisztásra) többször előfordul, hogy a megnyitandó területen forog a "napraforgó" minden következmény nélkül. 5 perc elteltével 48 mp-t rögzítettem AVI film formájában, majd a böngésző újraindításával tudtam tovább lépni. Mindez egy teljes takarítás után történt, és független a használt böngészőtől. A kérdésem az, hogy ez természetes folyamat, vagy valami beállítási hiba? Esetleg szerver elégtelenség?

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, amennyiben valóban kitakarítottad a böngésződ, és azok után is fenn áll a betöltési probléma, akkor érdemes lehet több böngészővel kipróbálni.
    Érdemes ellenőrizni az internet sebességed, mert az is nagyban befolyásolni tudja a játék elérhetőségét.
    A letöltési adat mellett nagyon fontos megnézni a feltöltési sebességet is.
    Ehhez nagyon jó oldal a segítségedre lehet:

Ellenőrizd Kérlek azt is, hogy a Flash Player elérhetőségét mennyire engedélyezted a számítógépeden:
    Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/#post-21600

13. Lena0105

Lena0105 Utánpótlás-írogató

Kérek segítséget! Nem tudom a szigeten leszedni a kitevőket. Mindenhol működik a játék. Letisztítottam a gépet. Egy helyen a napraforgó forog és 99%-on nem megy túl a számláló! ID: 20712288

14. |Tamás|

Szia, ellenőriztük nálad a játékot, mindent rendben találtunk, és gyors a játék.

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-gyors%C3%ADt%C3%B3t%C3%A1r%C3%A1nak-cache-%C3%BCr%C3%ADt%C3%A9se-a-s%C3%BCtik-cookies-t%C3%B6rl%C3%A9se-ccleaner.6733/

Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver...__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrom, Opera, stb.

15. jak110

jak110 Fórum-zöldfülű

Kedves modik!
    Ma 10,55 órakor rendeltem SMS-ben 2x Farmaranyat, még nem érkezett meg. Azért írok ide, mert a Supportnak küldött levelemben kihagytam a mobilszámom első két számát, (30) és nem tudok újra írni mert nem fogadják mivel egyszer már megkapták a reklamálást. Valószínű ezért nem tudnak intézkedni. Mi ezek után a teendőm? Vagy meddig várjak?
    Várom a választ, köszönöm.

16. |Tamás|

Szia!
    Egyelőre türelmesen várni, hiszen az SMS rendelés akár 2 órát is igénybe vehet, ha jól számolok, akkor még csak 1 óra telt le ebből.
    Support válaszra pedig figyelj, biztos fogják írni, hogy pótold a hiányzó adatokat, ezt a regisztrációs email címeden kell figyelni, akár a spameket között is.

17. jak110

jak110 Fórum-zöldfülű

Köszönöm Tamás a választ, türelmesen várok, még ilyen nem fordult elő, de tudom vasárnap van.
    üdv. Jak110

18. dudi0625

dudi0625 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kész vagyok az eventtel, de nem kaptam meg a titokzatos fákat, csak az ólakat. Légyszi nézzetek utána!
    Köszi, további szép napot!

19. |Tamás|

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.

20. dudika0122

dudika0122 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én sem kaptam meg a titokzatos fáimat!
    farm nevem: dudika0122
    ID számom:21095482
    köszi!

bocsi! a főfarmon kerestem, nem a bahán. köszi!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.