Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -rebeka-55!

6 db titokcsemetét vásároltál a farmodra 30 FA-ért. Ezeket ki is tetted a tisztásodra. Ezen kívül titokcsemete vásárlásod a mai nap folyamán nem volt.

2. Namari

Namari Fórum-zöldfülű

Szép estét!
    Segítségre lenne szükségem! Vásároltam 10-10 fát. A grönlandit nem kaptam meg, a farmaranyat pedig levonta.
    ID 28109342. Köszönöm előre is.

3. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok szép estét!
    Akartam venni 1 grönland fát de nem adta meg és a farmaranyat sem veszi el.
    Mi lehet a baj?:(

4. Nildia

Szia barna030303!

Menj a Bahamára, és ott vásárold meg a Grönland fát, csak ott tudod megvenni.

5. Nildia

Szia Namari!

149 FA-al indultál neki a vásárlásnak. 10 db farmos csemetét rendben meg is vetted, azonban a Bahamás csemetéket nem.
    Ehhez át kell lépned a Bahamára, csak ott tudod megvenni, de a Farmaranyat sem vonla le érte, így kár nem ér Téged.
    50 FA-at költöttél eddig, ezért a fákat rendben meg is kaptad.

6. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia Nildia!
    Köszönöm szépen a választ, sikerült :)

7. Namari

Namari Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

8. csillu000

csillu000 Törekvő

Akkor már csak az érdekelne hova tünt a többi aranyam de köszi a segítséget

Idézet olvashatóvá téve ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.8.15
  9. Nildia

Szia csillu000!

Farmarany alakulása a mai napon :
    Mielőtt az első adag fát ( 15 db ) megvetted volna, volt 202 FA-ad.
    Ebből költötted a 75 aranyat a rendes farmos 15 fára, maradt 2015-08-28 18:13:07-kor 127 FA-ad.
    Majd ebből költöttél el 50 FA-at Bahamás csemete ( 10 db ) vásárlására 2015-08-28 18:31:20-kor, így maradt 77 FA-ad.
    Ez az összeg jelenleg is megtalálható a farmodon.
    A csemeték vásárlása előtti utolsó vásárlásod a felhősor megvétele volt 2015-08-24 15:44:53-kor 150 FA-ért, ezt megelőzően az egyenleged 352 arany volt.
    A mai összes Farmarany költésedért ( 75+50=125 ) maradéktalanul megkaptad a Neked járó fákat, semmiféle kár nem ért Téged.
    Amikor a farmon próbáltad meg esetleg megvásárolni a Bahamás csemetét, Farmarany levonása nem történt a számládról, amit a számszerű tények is alátámasztanak!

csillu000 kedveli ezt.
  10. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

Valdemár boltjában vásároltam 1 db xxl-es moringa fát ( nem a legutóbbi Valdemár alkalmával) , közben jogosulttá váltam a fa kiváltá-
    sához, de a megszerzett XXl-es fát nem tudom ráhelyezni az alapfára, közben nyertem 1 xxl-est , azt minden nehézség nélkül rápakolhattam, utána is többször próbáltam a már meglévővel, eredmény nélkül, most is a raktáramban áll. Mit is kellene tennem, ezért
    kérem segítségetek. soosbala ID 19992373 Előre is köszönöm.

11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    A Valdemáros xxl-s moringa fát,ahogy van úgy tedd ki sima területre.
    Pontosabban:

Utoljára szerkesztett: 28.8.15
  12. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors segítséget, erre nem gondoltam. Üdvözlettel: Gitta

Tavirózsa kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok! 1-1 csomag fát vettem, a Fa-t levette, a fákat nem találom frissítés után sem. Farm: kozsuchne ID:4174994

14. Nildia

Szia Tavirózsa!

3 csomagot vettél a mai nap folyamán, mindhárom csomag Bahamás volt.
    Mindet ki is tetted az Esőerdődbe, 8 db-ot pedig már ki is bontottál. A fennmaradó 82 csemete az új területeden jelenleg is megtalálható.

15. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nekem az lenne a kérdésem, hogyha FA csomagot veszek, az miben kedvezményes? Továbbá, ha 150 FA veszek, miért van rajta a 20% /eddig csak 10 volt/ és most is csak 10 %-al kapok többet, azaz 165 db FA-t. Ezt sem értem kristály tisztán. Úgy tűnik ez egy kicsit beugratős, mármint a kedvezményes csomag vásárlása. Köszi, ha kapok rá választ.

16. Moyrabolt

Moyrabolt Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vásároltam kb. 10 perce az akciós farmaranyból, a 750 aranyos csomagot, az sms meg is érkezett, hogy a bankszámlámat beterhelték, azonban az aranyak nem jöttek :( Van esély rá, hogy megkapjam őket, vagy kiszórtam az ablakon a 3000 párszáz forintomat? Köszönet a segítségért! Moyrabolt
    ID: 15100734

17. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hi!
    Nem lehet a moziba belépni!
    Nem arról van szó, hogy van-e vetítés, hanem arról, hogyha rákattintok a "megnézem" gombra, akkor elsötétedik a monitor képe, aztán - elég hosszú idő után - visszadob a főtérre. Háromszor egymás után ezt tette. (A gép kipucolva minden szempontból, firefoxot használok.)
    Üdv,
    .kutty.

yellowfire kedveli ezt.
  18. yellowfire

yellowfire Aktív író

nalam is igy van de akkor is ha rákattintok a farm aranyra

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A farmarany akció részleteiről >> ITT << olvashatsz.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ha délutánig sem érkezik meg a játékpénz, akkor kérlek keresd fel a payment supportot.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.