Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok! A madárijesztős felhősorral aktivált +1 termésbónusz a szigeten a felhőaktiválás után adja a plusz 1-et, egy idő után már nem. Most van még 12:49 perc hátra, és csak 4-et ad (csatnival) kiskockán.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez teljesen rendben van. A bónusz hatása 24 óra, a felhő érése 48 óra:

3. Kriszti

A bónusz hatásából van még több mint 12 óra hátra. Reggel aktiváltam.

4. -East17-

Ebben az esetben kérek egy ID számot az ellenőrzéshez.

5. Kriszti

Mne2000 50689587 Köszönöm!

6. -East17-

Az általad ültetett Gyep nem tartozik a Zöldségek kategóriába:
    Ashampoo_Snap_2015.10.12_17h52m27s_001_.png

7. Kriszti

Óóóóóóoooo.... :cry:
    Köszönöm szépen!

8. milindor

milindor Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A problémám az ,hogy megrendeltem a szokásos havi munkásokat paypalról és 1350ft helyett 5400 Ft-ot vett le a kártyáról.Próbáltam irni a supportra de ott csak görgető sávok vannak konkrét dolgot nem tudok irni.Irjátok már meg légyszi,hogy most akkor mi a teendő,mert igen furcsának találnám,hogy egyik hónapról a másikra háromszor annyit fizessek az 1 havi munkásokért!

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia milindor!

Azt kellene első körben ellenőrizned, hogy a bankolási felületeden biztosan magyar zászló van felül a jobb sarokban?

10. milindor

milindor Fórum-zöldfülű

Megnéztem,és nem magyar zászló van,de nem tudom hol lehet átállitani.A zászló angol.

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia milindor!

Ezt Te nem tudod átállítani. A zászló attól a helytől függ, ahonnan játszol, azt érzékeli. Amennyiben Magyarország területéről játszol, és magyar bankkártyával is fizetsz nem külföldivel, úgy a játék supportját kell megkeresned.
    A munkások csak a magyar játékosoknak, Magyarország területén kerülnek 1480 ft-ba, külföldön bizony ennyiben kerül.

12. milindor

milindor Fórum-zöldfülű

Magyarországról játszom,és eddig mindig 1480-at fizettem.Próbáltam irni a supportra,de csak gördülő sávok vannak,ezzel a problémával kapcsolatosos meg nincs is a füleken.

13. margitpolgarneeper

margitpolgarneeper Utánpótlás-írogató

Készen a farnóvodám 6-ig. Ezeken vanak a felhőre tehteők. Ém amikor odamegyek, közli, hogy nnics meg a dekorécióm .
    Mi a teendő?
    ID: 2392956
    farnév: margitpolarbeeper

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ha a tematikus felhősorra szeretnéd kitenni, előbb az event ezen részét kell teljesítened. Ki kell váltanod a felhősort is. (Egy frissítésnek köszönhetően az eventek kezdetén a megszerezhető felhősorok megjelennek a paszulyon, az első helyen. Ilyenkor még nem használható. Amint kiváltottad, a rendszer besorolja a helyére, az eventes felhősorokhoz. Ekkor helyezhetők rá az elemek.)

15. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Sziasztok! Légyszi segítsetek! A malmom nem mutatja az időt. A party kerek kerék forgatást kétszer próbáltam, és mindig elakadt. Nem tudom mit nyertem, ha egyáltalán kaptam valamit. Mindenesetre 2 pörgetésem elhasználtam. Ez ma 19.43 perckor történt.
    ID: 1861469 eperdzsem gazda Üdv.

16. MadameRose

Szia!
    A Kerek Keréknél a tábla alján találsz egy zöld "Megszerzett nyeremények" feliratú gombot. Arra kattints és láthatod miket forgattál.
    Ha hiányoznak a feliratok, akkor egy gyors sütitörlést javaslok, az általában megoldja a problémát:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

17. milindor

milindor Fórum-zöldfülű

Magyaro-ról játszom magyar kártyával paypalról.Hogyan lesz visszaállitva a fizetésnél az angol zászló magyarra,ha én nem tudom állitani?

18. MadameRose

Szia!
    Keresd meg a játék supportját, ott tudnak segíteni. Kérlek várd meg amíg válasz levelet kapsz.
    Segítség a supporthoz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

19. városicsirke

városicsirke Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a választ másik gépen megy nálam nem. Közben kaptam egy olyan tippet hogy a reklámblokkoló miatt lehet:( Azt viszont nem akarom kiállítani mert belassul a gép,

20. eva7309

eva7309 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Ma délutánra eltünt az event óra a farmomon. Tudnátok segíteni. Sütiket már töröltem. Köszönöm Éva

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.