Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .MARIKA58.

.MARIKA58. Fórum-zöldfülű

A játékóra felhősorom hiányzik
    .MARIKA58. ID:29372973

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, ez esetben Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

3. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

A felhősoron a gesztenyést direkt bezöldítettem, hogy még véletlenül se arassam le mással. Erre amikor a növényest learattam az aratóval, megdöbbenve láttam, hogy azt is learatta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÉREM CSINÁLJA VALAKI VISSZA, MERT ÉN TUTI NEM ARATTAM LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 96 órát NEM FOGOM KIVÁRNI, MERT KEZDŐDIK AZ ÚJ EVENT, ÉS HA KELL HOZZÁ AKKOR NEM TUDOM KIT TÉPEK SZÉT!!!!!

4. |Tamás|

Szia!

Hiába helyezed a kedvencek közé az adott felhősort, a kategóriájából nem fog kikerülni soha, amire fel is hívták a játék készítői, és az ismertető készítője a figyelmet. Sajnos a felhő lezárásának visszavonására nincsen lehetőség. Legközelebb ilyen esetben ajánlott NEM gépet használni a lezárásra.

5. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Érdekes!!!!! EDDIG NEM PRODUKÁLT ILYET, pedig mióta bevezetésre került így csináltam!!! Tehát ÉN NEM HIBÁZTAM!!!!!!!!!!!! És inkább nem írom le, hogy kinek és mit kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad: KÉREM VISSZA AZ EDDIG BEFIZETETT TÖBB TÍZEZER FORINTOMAT, mert szeretném befejezni a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROHADTUL ÁT LETTEM VERVE!!!!! KÉREM VISSZA A PÉNZEMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. |Tamás|

Szia!

Nos, így került játékba hogy hiába rakod kedvencbe, nem kerül ki a kategóriából. Legközelebb Kérlek ne állíts valótlant!

Bővebben itt tudod elolvasni

Farmod megszüntetésére természetesen van lehetőség, arról pedig itt tudsz olvasni bővebben
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/felhasználó-fiók-farm-törlésének-lehetősége.489/

7. cebava

cebava Utánpótlás-írogató

Köszi! Megpróbálom újra...:)

8. |Tamás|

Szia!

A support eléréséhez egy kis képes segédletet az alábbiakban találsz

9. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Helló!
    Csak jelzem, hogy ezekkel a folyamatos lefagyásokkal szépen lassan játszhatatlanná válik a játék. A gép kipucolva, sütik törölve, a kvalitás a legalacsonyabb szinten, és mégis állandóan lefagy egyik-másik parancs alkalmával.
    Tesz ez ellen valamit a BP, vagy nézzek más játék után?

Julcsi-néni kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg nincs ilyen jellegű hiba a játékban, nem kaptunk értesítést sem itthonról sem a külföldi kollégáktól. Amint azt számtalanszor elmondtuk az utóbbi hetekben: a Flash Player és a Firefox böngésző együttműködése nem felhőtlen. Ám ez a 2 program nem tartozik a BP égisze alá, tehát a központ nem is tud javításokat eszközölni bennük.

11. vezetek71

vezetek71 Utánpótlás-írogató

Üdvözletem!

A moziban a videók nem játszódnak le, csak nagy feketeség látszik.

A böngészőket kipucoltam a CCleaner szoftverrel. Az Adobe Flash Player legfrissebb verzióját használom, a 19.0.0.226-os verziót. A mozit Mozilla Firefox böngésző 41.0.2-es – legfrissebb – verziójával akartam volna megnézni a moziban a videót, de nagy feketeség látszódik. A Google Chrome böngésző 46.0.2490.71-es – a legfrissebb – verziójával is ez a helyzet.

Én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy mozizhassak, de nem sikerült. Ötletek, hogy mit tehetek még?

A farmok ID-je, ahol a probléma fennáll:
    ID: 7952498
    ID: 8959108
    ID: 22315204

Mozilla Firefox alatt:
    http://kepfeltoltes.hu/151016/Farmerama_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

12. -East17-

Szia!

A jelenséget okozhatja magának a reklámnak a hibája, illetve reklámblokkoló vagy tűzfal működése.

13. vezetek71

vezetek71 Utánpótlás-írogató

Nem használok reklámblokkolót. A tűzfal kikapcsolása sem oldotta meg a problémát.

Egyébként a játékbeállításoknál módosítani akartam a játék konfigurációját, azonban az alábbit tapasztaltam:
    http://kepfeltoltes.hu/151016/jatekbeallitas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    (Alacsonyra akartam állítani a játék grafikai minőségét, hátha ez segít. A standrad beállítások alatt egyébként úgy-ahogy rendesen megjelenik, azonban ott csak a mentés buttonon a szöveg az ami nem jelenik meg és nem enged menteni se.)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.15
  14. -East17-

Ebben az esetben maga a reklám ami nem működik megfelelően sajnos. A másik hibajelenségről már tájékoztattuk az illetékeseket, a javítás folyamatban van.

15. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Érdekes, eddig nem volt ilyen hiba, csak amióta bevezetésre került a belépés után közvetlen megjelenő új "Események" ablak. A firefoxban a FlashPlayer most is úgy működik együtt ahogy eddig... A játék most is elindul rendesen, az eseményablak megjelenésével egy időben fagy le.

Manapság a firefoxban szinte teljesen játszhatatlan a játék az állandó lefagyások miatt... a Chrome-ban jobb a helyzet, ott csak ritkán.

16. -East17-

Szia!

A problémák az utolsó előtti Firefox és Flash Player frissítések után jelentkeztek, az új Hírek ablak még ezek előtt került be a játékba. A Firefoxban a frissülések után sokan tapasztaltak fagyást, leállást, plugin container exe-hibát anélkül is, hogy egyáltalán beléptek volna a játékba. Azt (programozói tudás, és a Flash meg a Fox belső felépítése ismeretének hiányában) nem igazán lehet kijelenteni, hogy minden rendben van kettejük közt.

17. Vavyan1

Vavyan1 Járnitanuló

Sziasztok! Nincs időm végigolvasni-talán már kérdezték-miért nem mutatja a megrendeléseknél a magtárban levő árú mennyiségét. Csak nálam, vagy másnál is jelentkezik ez probléma? Rendszeresen takarítok.Nagyon nem jó így, hisz nagyon könnyen 0-ra fut a teljesítés után a készlet.
    Előre is köszi a választ!
    Szép 7végét!
    Bikuci

18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az általad leírt problémát már jeleztük a fejlesztők felé, reméljük hamarosan javítják. Addig a türelmedet kérem.

19. Vica75

Vica75 Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    szeretném megkérdezni hogy hova lett a körhintám, én úgy emlékszem hogy megvolt régebben most kerestem és nem találom. Ki akartam váltani a felhősoron a maradék két órát, de nem találom:) Lehet hogy rosszul emlékszem? Farm nevem: Vica75 ID: 1995118

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Van a körhintához hasonló nevű dekor elem a játékban, nem kevered össze őket?
    Mikor vásároltad meg korábban a körhintát?
    Pontosan mit nem találsz most? Körhintát, felhősort, vásárlási lehetőséget?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.