Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. blackcica

blackcica Aktív író

Gazda: blackcica09
    ID: 18849387
    Főfarmon koponyafa ( ekkor még nem figyeltem ) , szédült szántón és tisztáson nemesített hagyma, ültetve kb. 20 perce...
    És mikor a szédült szántóra léptem, pontosan 204 egység vizem volt, a teljes locsoláshoz a tartály újratöltésével még 19 egység fogyott.
    Mint már említettem, munkásokkal végeztetett tevékenység során.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia blackcica!

Nem aktív véletlenül a hagymánál a "Szupertrágya imádat" vagy "Supertrágya" bónuszod? Mert abban az esetben a negatív hatása sajnos az, hogy 10% eséllyel 1 víz helyett 2 vizet használ fel egy terület megöntözésekor.

3. blackcica

blackcica Aktív író

Igazad lehet - ezt eddig még nem tapasztaltam...
    Bocsi a felesleges zaklatásért:oops:;)

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Nincs semmi gond, örülök, hogy megoldódott a probléma!:)

5. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok!
    Tök szomorú vagyok, mert a Táltos nem röpköd - igaz a bónusza él, de én szerettem volna látni, milyen...:( Mi lehet a baj? Kincsesre tettem ki...
    ps: Mindenféle animációm be van kapcsolva...

6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Először szedted le? Ha igen, akkor a másodiknál már repkedni fog. Nálam is így volt. A tojás beérése után, első aratáskor csak a "fészek" változott meg és a bónusz aktiválódott, de a Táltos nem bújt elő. Második leszedésnél már előmerészkedett. :)

7. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szia :)
    Megnyugtattál, akkor reggel kíváncsian várom majd, hogy néz ki:) Szépeket Neked :)

8. kesezozo

kesezozo Utánpótlás-írogató

Üdv.
    Volna egy olyan gondom hogy nemrég kiváltottam a bölcs tölgynél a barkácscuccos rúnát,de nem jelezte ki mi is volt az az 500 elem amit elvileg tartalmaz.Már frissítettem is,de még így sem találok semmi adatot mit kaptam a rúna által.
    Farmnevem:kesezozo ID:51914822

9. MadameRose

Szia!
    75 tégla, 72 fa, 261 szeg, 1 méhkirálynő, 4 fűrész, 76 cserép, 1 ásó, 4 gépalkatrész, 1 ventilátor, 1 tölgy csemete, 4 kalapács.
    Összesen 500 db. Ezeket kaptad.

10. fannifairy

fannifairy Fórum-zöldfülű

Létszíves segítsetek!
    Nem tudok mozit nézni akárhogy próbálkozom:(

11. MadameRose

Szia!
    Megnéztem nálam: jelenleg egy kérdőív kitöltésére volt lehetőségem. Rendben végig tudtam vinni és a pontokat is megkaptam érte. Ritkán van elérhető reklám a moziban és nem mindenkinél egyszerre jelentkezik.
    Érdemes végigolvasni a MOZI ismertetőt, hátha kiderül, hogy nálad miért nem indul el, már ha van egyáltalán elérhető videó:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

12. familiakft.

familiakft. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma reggel tapasztaltam, hogy eltűnt az összes farmaranyam. Tudnátok ebben segíteni, hogy hová lett?
    ID: 13961648
    Köszi a választ!

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint utoljára szeptember14-én 08:00 órakor volt a megadott accounton farmarany mozgás. Ekkor az egyenleg 0 csökkent.

14. kesezozo

kesezozo Utánpótlás-írogató

Szia.
    Köszönöm a választ.

15. lacuska71

lacuska71 Fórum-zöldfülű

szia. a fazekas gazdaköri feladattal van gondom. nem tudok kovácsműhelyt építeni, mert nincs fémhulladékom. nem kapok a felröppenőben. vagy én értek valamit nagyon félre? a segítséget előre is köszönöm. lacuska71. ID 16752935

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem értettél félre semmi: felröppenőként érkezhet, + ajándékba barkácscuccban, illetve XL, XXL barkácscuccban is megtalálható.

17. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia Segítséget szeretnék kérni.felhasználó:mária4702 ID:46821370 Problémám az hogy 6 ó event növényt ültettem szupi tr,víz , tr ,kk -val.az érésidő összesenben csak 1 órát csökkent ,pedig még hajnalban a fehér ártatlanság is aktíválásra került .Kérem szBocsiíves segítségeteket .

Utoljára szerkesztett: 25.10.14
  18. gazannyo

gazannyo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most csinálom a Megnyitó II feladatsort. Nagyon kíváncsi vagyok, valamikor meg fog nőni a bevethető terület a Bahama szigeten?
    gazannyo

19. Csocsoovb

Szia!

1. Az általad felsorolt dolgok nem mindegyike van hatással az érési időre.
    2. Arra is figyelned kell, mikor teszed rá a növényekre: csak a hátralévő időre van hatással.

20. Csocsoovb

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.