Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kicsikacsa1!

Ilyet utólag ellenőrizni nem tudunk.
    Amit lehet tenni : az ágyú beérésekor jelzed itt a topikban, hogy ellenőrzést szeretnél.
    Megadod, melyik ágyúról van szó, és megadod, mire nem tudsz aratás után rákattintani.
    Azt vedd figyelembe, hogy az animáció bizonyos ideig eltart, ezt kivárva kell megkísérelned a kattintást bármi másra!
    Ezen adatok megadása után az épp jelen lévő Kolléga próba aratást végez a farmodon adott tárggyal kapcsolatban.

2. reginaserry

reginaserry Fórum-zöldfülű

Kedves Nilda köszönöm a gyors választ !

farm név: reginaserry ID: 13350122

3. Nildia

4. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

5. Nildia

Szia donkartács07!

Amennyiben a gondod az, hogy a víztartály vizuális látványa és a valójában tartályban található víz mennyisége nincs összhangban egymással, akkor ezt már továbbítottuk a készítők felé.

6. kisgazda

kisgazda Utánpótlás-írogató

üdv.
    renzonál ma kiváltottam moringa xxl-t.
    mért nem tudom rátenni sima moringára?

7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét
    A fejlesztést üres területre tedd,mert az alapot is tartalmazza.

8. kisgazda

kisgazda Utánpótlás-írogató

ahh, kösziszépen:)

9. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Sziasztok!

Mikro lesz megjavitva a tápkeverés? 3-4 napja nem müködik úgy mint eddig.

Mindig vissza ugrik az első oldara.
    Ha az elfogyott táp miatt etetésnél beirányit a malom, akkor is az első oldalon van nem pedig az aktuális állat tápkeveréséhez irányit.

Nagyon nem kényelmes mindig keresgélni.... :sleepy:

A gazdakör detto, igaz olvastam hogy valami javítás alatt van, szint úgy a paszujnál. Lerarathatom most a felhősorokat vagy inkabb ne kockáztassak ?

Üdv
    Bigi

10. Nildia

Szia Bigi2276!

A Malommal tapasztalható észrevételeiteket továbbítottuk már a központ felé.

A Paszuly délutáni hibája javítva lett, így a Paszuly aratható.

11. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Köszönöm :)

12. Nildia

13. chiraeva

chiraeva Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Tud valaki segiteni a gazdakorben màr elèg règ befejeztem a Matroztea feladatsort de a matroztea receptjèt nem talàlom sehol,koszi szèpen!
    Gazda: chiraevaID: 21015534

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A zöld matróztea receptje az 5. szinten érhető el, a természetgyógyászban. Ameddig nem éred el ezt a szintet, nem jelenik meg számodra.

Zöld matróztea (az 5. szinten elérhető):

15. Toffifee72

Toffifee72 Fórum-zöldfülű

Szia kicsikacsa1

Ezt már én is tapasztaltam, de ahogy Nildia írta, meg kell várni, hogy vége legyen az animációnak, utána nekem működik rendesen (bár az igaz, hogy régebben nem volt gond az animáció, simán lehetett közben aratni)

Üdv!
    Toffi

16. zanita84

zanita84 Fórum-zöldfülű

Ezt a hibát már egy ideje én is tapasztalom, azóta hogy a kutyás event alatt a kutyus a jobb sarokban volt. Az event elmúlt, a probléma maradt. Egyik ágyú aratása után sem lehet tovább aratni amíg az animáció el nem tűnik. Idegesítő, és ha van jópár ágyúd akkor sokáig is tart az aratás. Már más is jelezte a hibát korábban, csak azt gondoltuk, gondolta ő is hogy a kutya eltűntével a hiba is eltűnik.
    Farmom: zanita84 ID:14499921 11perc múlva érnek az ágyúk.

17. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok.

már nagyon régen végeztem az eventtel és most szerettem volna bedobálni
    az 5-5 gombámat.

Azt olvasom a kis ablakban,
    hogy tovább kell fejlődnöm és nem enged bedobálni, mintha még nem végeztem volna az eventtel!!!

Számomra ez most nem fontos,
    DE elvileg még most is bedobálhatnék, hogy bejussak az 1.000 közé.

Van, akinek ez nagyon fontos lehet: szólok,
    hogy tudjatok a hibáról.

18. ladanyikalmanne

ladanyikalmanne Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Volt több tojásfám és eltüntek .Köszönöm előre a segítséget.
    ID:8312688

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Innen sajnos csak annyit tudok veled megosztani, hogy az látszik, hogy volt tojásfád, de az nem, mi lett a sorsa. Kérlek keresd meg a supportot egy méltányossági kérelemmel.
    Supporthoz segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A méltányossági kérelemről bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

20. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! A harmadik gépen próbálok learatni, etetni, itatni az állatokat, de állandóan lefagy a játék, megjelenik egy hibaüzi: "Egy beépülő modul nem válaszol" Aztán pár pillanat múlva újra működik a játék, de ez sűrűsödik és egyre hosszabb ideig áll mereven. Mit tudok tenni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.