Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

2. suzan06

suzan06 Fórum-zöldfülű

Szia!
    A havas vállalkozás eventtel van gondom.Az első feladathoz már megtermeltem bőven a jégvirágot,és kesztyű is van elegendő,de nem engedi beadni.Köszönöm a segítséget!

3. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!

Ha Pinkie Pie sütijével lezárunk bizonyos termékre bónuszt, és kiiktatjuk egy bizonyos idő után, mert szeretnénk másikat betenni a helyére, miért nem kaphatjuk vissza az el nem használt mennyiséget ?
    Egyszer volt rá példa, hogy visszarakták az éléskamrába.
    De igen jó lenne, ha több arany rekeszt lehetne használni, amit akár farmarany ellenében is kiváltanék....

Farm 109/278

4. mezöica49

mezöica49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    mezoica49 ID: sz:21612364
    Szeretném megtudni, hogy lehet megváltoztatni az E-mail címem ? Már régóta nem az, amivel regisztráltam. Nagyon fontos lenne. Mielőbbi választ előre is köszönöm. További szép napot !

5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:)
    Itt olvashatsz róla: Az adatok megváltoztatása

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan hol akadtál el, mi nem sikerül?
    Melyik fokozatot teljesítetted már? A következőt próbáltad meg most teljesíteni?

7. Csocsoovb

Szia!

Most is visszakapjuk a termékeket, de a bónusz időt nem. Azt a végére teszi a rendszer, máskülönben sütigyár lenne a törlésből.
    Csak egy példa: elfogyaszt valaki 10 db sütit, majd eszik rá egy Pinkie Pie sütit, így ránézésre 13 darabnak megfelelő idővel rendelkezünk, törléskor 12 darabot várnánk vissza a pajtába. Be kell látni, ez így nem működhet.
    Amikor már az utolsó háromnak megfelelő időn belül vagyunk, semmit nem kapunk vissza, hiszen az már csak a bónusz idő ott a végén.

8. mezöica49

Szia Szerencselovag ! Köszönöm az infót, csak van egy gond ! A régi E-mail címem nemlétezik már, így nemkapom meg a linket !
    Ebben az esetben mi a teendő ?

9. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Valóban igy van, köszönöm szépen a választ :).
    De nem reflektáltál arra, hogy legalább még egy arany rekeszt nagyon szeretnénk...

10. Csocsoovb

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ebben az esetben a supporton kell kérvényezni, hogy segítsenek e-mail címet cserélni.

12. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Váratlanul kaptam 1 büdi bölényt, egy félénk farkast, stb vajon miért volt hozzám ilyen kegyes a játék?

13. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szasztok
    Az eventórára kattintás után az eltűnik.

14. -East17-

Szia!

Többszöri ellenőrzés során sem tudtam reprodukálni a jelenséget. Egy géptakarítást, és esetleg böngésző váltást javasolnék.

boldika88 kedveli ezt.
  15. -East17-

Szia!

Az e-mail cím megerősítésért járnak ezek az ajándékok.

16. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm a választ és az ajándékokat is. Kellemes hétvégét kívánok. Vilmos

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Másik farmomon tapasztaltam én is. Gép alaposan kitakarítva. Nincs minden farmon ez a jelenség.
    A piac folyamatosan lefagy. Egyes farmokon az arató lefagy másokon nem.
    Alaposan ki kellene takarítani a karbantartóknak!

18. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

19. mezöica49

Nagyonszépen köszönöm a választ ! Megpróbálom a supporton. Mégegyszer köszönöm a gyors válaszokat ! További szép estét kívánok ! mezöica49

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.