Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rodin

Rodin Fórum veteránja

2. brinkilak

brinkilak Fórum-zöldfülű

Szia! Regisztráltam egy farmot, de a bagolyiskola közben ki kellett lépnem a játékból, azóta nem tudom a regelt farmot használni, mert "befagyott" a farm, azaz nemműködik. Tudnátok segíteni? Köszi Gazda: brinkilak ID: 53544761

3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretnék felvilágosítást kapni arról, hogy a 6. keksz elfogyasztása után megkapott "Újévi kívánságom..." kitehető miért nem tehető fel a paszulyra? Meg kell várni mind a három megszerzését és csak utána tehetők a helyükre?

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Sajnos, ezen a farmon az oktató feladat végleg beragadt. Két lehetőséged van:
    1. ha nem ismered a játékot, akkor készíts egy új fiókot, kezdj egy másik farmot.
    2. ha ismered a játékot és nem akarod elölről kezdeni a játékot, akkor a supportert megkérheted, hogy állítsa át a játékodat, így átugorható az oktató rész.
    Supporthoz segítséget itt találsz (a support linkjét a játék belépő oldalán a legalján találod meg):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem. Először magát a felhősort kell megszerezned. Egy frissítésnek köszönhetően, ha egy eventben felhősor is van, akkor az az event indulásakor megjelenik a paszulyon, de mindaddig inaktív amíg meg nem szerezted. Amint meglesz, a tárgyakat is ki teheted rá.

6. brinkilak

brinkilak Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Helló!

Nem tudom, hogy hiba-e vagy sem, de ha egy növényt nemesítettünk teljesen (mind a 9 bónuszt megszereztük) akkor miért lehet tovább nemesíteni ugyanazt a növényt?
    A színes állatoknál a 8. szintűeket (pl. arany bárány) nem lehet kifutóba rakni. Ez azóta van így mióta elhárították azt a hibát, hogy ezeket az állatokat tovább lehetett tenyészteni. A továbbtenyésztésnek valóban semmi értelme nem volt, mert ettől magasabb szintű állat nincs a játékban.

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a növénynemesítésért különböző ajándékok kaphatók a bónuszokon kívül is.

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez igaz, és talán létjogosultsága is van, elég jó szupertrágya forrás.
    A színes állatok kifutóba helyezése? Legalább valami hivatalosat írj.

10. Laboviti

A mai napon a tenyésztés új felületet kap. Meglátjuk, hogy az általad említett probléma ezzel megoldódik-e?
    Természetesen ellenkező esetben jelezzük az észrevételt a központba.

11. _OrSyKa_

_OrSyKa_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem még mindig az aranybanánnal van gondom a bahamán.Nem sok banánon volt,lett -72,szintet léptem kaptam 5 banánt.Most -67 lett.Az a minusz mit keres ott?
    _OrSyKa_
    7832802
    köszönöm a segítséget.

12. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a linket megnyitva az ott található hivatalos közleményeket: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387688

A negatív állományú arany banán készleted akkor közelít a pozitív értékekhez, ha szintlépésekkel (+ 5 darab) csökkented azt.
    Pl. Mínusz 48 darab arany banán + 5 darab a szintlépésért= Mínusz 43 darab.

13. heppyke1

heppyke1 Utánpótlás-írogató

szia !Felháborítónak tartom hogy a reggeli aratásra szerettem volna aratógépet csinálni előszörre nem adta meg az még rendben is van de hogy hatodszorra sem?!na ettől van hányingerem és akkor kikülditek a kérdőívet az igazságos játékról?közel kettö millió csp értéket bedobtam egy 3 órás aratógépért és nincs aratógép!

orchidea6969 kedveli ezt.
  14. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

15. heppyke1

heppyke1 Utánpótlás-írogató

heppyke1ID: 27781016
    és hetedikre se adta meg

16. Laboviti

17. Cicicó

Cicicó Utánpótlás-írogató

Folyamatosan lefagy-ledermed a program!
    Mikor lesz javítva?!

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mivel ilyen hibajelzés sem a központból, sem a külföldi kollégáktól nem érkezett, ezért biztos, hogy javításokra nem kerül sor.
    Egy alapos géptakarítás után próbáld meg a belépést egy másik böngészőn keresztül.

19. _OrSyKa_

_OrSyKa_ Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.Volt 2 vagy 3 banánom,szintlépésnél kaptam 5,igy kb 8 lett,nem pedig minusz 67.Nem váltottam ki semmit,hogy minuszba menjen át.Miért is lett minusz?Mikor tudok tovább menni,a nem létező minuszokat mikor tudom ledolgozni?
    Ha ez így marad nagyon szomorú lesz.

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az indokolatlanul kapott banánokat az utolsó szemig elköltötted, ezért a visszavonáskor bizony negatív lett az egyenleged. Részletes listát a költésekről a supporton kérhetsz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.