Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LelkesZsuzsa70

LelkesZsuzsa70 Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek!!! Nincsenek meg a trombita fáim Zsuzsa

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ennek örülök hogy működik a malmod. A folyamatban lévő keverést muszáj volt leállítani, mert a hiba csak így volt elhárítható. Sajnos kárpótlást nem tudunk felajánlani számodra, mert akkor sem került volna lekeverésre az adott táp, ha hiba javítását mellőzzük, de így legalább most működik, és újratudod indítani.

3. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Köszönöm a segítséget, csak sajnos termés nélkül nehéz megtalálni. A mai napon elég sokat csereberéltem. Köszönöm még egyszer.

4. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Köszi Te kedves vagy Tamás, de ez akkorsem korrekt,igaz megszoktam már.....tudom nem rajtad múlik...ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy a játékos mennyire nem számít, hogxy elégedett legyen azzal, amiért fizet.További szép napot.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztük, 3db sárga trombitafa a menüdben megtalálható. Amennyiben lapozgatással nem találod, akkor használd a kereső funkciót, ahova sárga trombitafát kell beírnod, hisz ez a fának a teljes neve.

6. LelkesZsuzsa70

LelkesZsuzsa70 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, tényleg megtaláltam, én csak trombitafát kerestem Zsuzsa

7. .Ircsike.

.Ircsike. Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, a következő promlémámhoz nem találok megoldást, ehez kérnék segítséget. A baráthozzáadás nem működik nálam, szürke marad a kipipálás után a mező. Mit kell tennem! Köszönöm.

8. domi827

domi827 Fórum-zöldfülű

Sziasztok , a neon fényes felhősort kiváltottam a lakatokkal de nem találom sehol ... Segítenétek hol lehet?? köszönöm :Gazda: domi827ID: 53619205

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia domi827!

Az eventen 2 felhősor volt szerezhető.
    Az egyik az event ablakban, a másik a neon boltban volt megvásárolható.
    Ugyanez érvényes a dekorokra is.
    Az egyikre valót kizárólag az eventfelületen szerezhettük meg, a másikra valót pedig csak a neon boltban vásárolhattuk meg.
    De mindez az event ismertetőjében részletesen ki van fejtve, tedd meg, hogy alaposan áttanulmányozod, és összehasonlítod, mivel rendelkezel, és mit hová is szeretnél feltenni, illetve egyáltalán rendelkezel e azzal a tárgyal, amit gondolsz.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/

10. Nildia

Szia .Ircsike.!

Nincs már a gazda a barátlistádban?
    Játékból való ki be lépés után sem zöldül be a levél melletti pipa bejelölésével?

11. .Ircsike.

.Ircsike. Utánpótlás-írogató

Szia Nildia! De itt van a barátlistámon, ki-be lépés után sem zöldül, igy nem tudok cserélni.

12. Nildia

Szia .Ircsike.!

Ha már a barátlistádon van, ugyan miért akarnád fölvenni? Egy már rajta lévőt fizikai képtelenség ismét fölvenni.
    Nincs más dolgod, mint az ajándékozási felületen kiválasztani a nevét, és elküldeni neki a tárgyat.

13. domi827

domi827 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen ,utána nézek :D

14. tuttoneerika69

tuttoneerika69 Fórum-zöldfülű

Szép estét! Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet.Kb 1 órája ajándékoztam 1 cukorfát,rókalyukat,bagolyvárat,borzlakot,pókfészket,mosómedveodút egy kedves szomszédomnak,de csak a mosómedve odú érkezett meg,pedig kilépett,s vissza a játékba,s tőlem is elmentek az ajándékozott fa,s ólak.Tudom,hogy nem vállalnak garanciát az elajándékozott dolgokért,de akkor hova lettek mégis.Nagyon mérges vagyok!! ID 5060680

Utoljára szerkesztett: 16.1.16
  15. Nildia

Szia tuttoneerika69!

Azt vedd figyelembe, hogy a rendszer megemelkedett terheltsége miatt a küldött dolgok megérkezése késhet.
    Hozzászólásod pontos farmneveket és ID számot ( számokat ) nem tartalmaz, így konkrétan ellenőrizni sem tudom.

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azt tapasztalom, hogy a csereablakban, amikor kitett cserékre keresek rá az új keresőfunkcióval, az "s" billentyű leütésére - bár beírja a keresőmezőbe -, de egyben felhozza a farmfotó ablakát is. A jelenséget Chrome-on is és Firefox-on is tapasztaltam. Flash cookie-k törlése után megszűnik, de néhány keresés után ismét jelentkezik.

17. Nildia

Szia -BombadilToma-!

Saját farmomon is tapasztaltam, a játék gyorsbillentyűket is használ, ez okozhatja :

https://board-hu.farmerama.com/inde...yűzet-segítsége-magyar-nyelv-beállítása.6878/

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. kittikitti82

kittikitti82 Utánpótlás-írogató

kittikitti82 ID: 6023864
    2015.10.03-án cseréltem egy Kakukkmama II-t, és azóta sem kaptam meg. A felhőn sem tudom aktiválni. Megköszönném, ha utánanéznétek.

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A kereséshez kellene még, hogy a léghajón cserélted, vagy ajándékba kaptad?
    Update: 2015.10.03-án16:53:44-kor cserében kaptál egy kakukkmama I-et, viszont 2015.10.03-án 15:26:17-kor te cseréltél el egy kakukkmama II-t. A Kakukkmama I most is a menüdben van. A felhőhöz kellene a II is.

Utoljára szerkesztett: 16.1.16
  20. kittikitti82

kittikitti82 Utánpótlás-írogató

Igen, sajnos valóban. Én azt hittem, azon az oldalon a kapott dolgok vannak. Hát akkor nincs mit tenni :( Köszönöm a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.