Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Itt ez a két hozzászólás ugyan azon a számon van ugyan abban a topicba.
    #800 #800
    Nem tartom olyan nagy hibának de gondoltam szólok.;)

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia barna030303!

Volt közben a topikban hsz törlés, lehet ez kavart be.
    Ezt változtatni mi nem tudjuk.

barna030303 kedveli ezt.
  3. Dittta

Dittta Fórum-zöldfülű

Ezt nem tudtam, köszönöm szépen! :)

4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Elnézést,ha már szólt valaki,de nálam a malomban nem tudok egyszerre két -vagy három darabot termelni,(most a habcsókokat)mert nem engedi,pedig meg van hozzá minden és ez nem most kezdődött,mert így megy már 1-2 hónapja.Minden nap takarítással és süti törléssel kezdek..
    Válaszotokat előre is köszönöm.

5. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

lehet, az előbb rossz helyen kérdeztem (event csevegő topik), ezért megismételném: betettem narancsos habcsókot a felhősor tortakockára, de azt látom, hogy nincs megcsinálva...lehet rosszul emlékszem? három narancsosom volt, egyet csináltam kb.10-15 perce és betettem...megnéznétek? ID: 12081232

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Itt válaszoltam a feltett kérdésedre: https://board-hu.farmerama.com/inde...snapi-event-csevegő.13583/page-43#post-430423

lompi01 kedveli ezt.
  7. klariszmama

klariszmama Aktív író

Sziasztok! Segítsetek nekem abban legyetek szívesek, hogy hol találom meg az "Arany-" "Ezüst-" és "Gyémánt " csomag-ról való tudnivalókat. Melyik mit ad, milyen előnyökkel jár?
    Előre is köszönöm a segítséget, további szép napot
    ID.19703159 klariszmama

8. Laboviti

Szia!
    A prémium tagságra gondolsz?
    Ha arra, akkor az ismertetőjét itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-prémium-tagság.343/

9. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

Szia! Reggel egyszerre vetettem be a földemet csicseriborsóval mindet be tudtam takarítani de a Bahamara szigeten nem azt mutatja mintha most vetettem volna. Kérlek segíts.tyúkanyó200651 ID:17608009

10. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint az ültetvényen 12:43 órakor ültetted le a csicseriborsót.

11. radóci

radóci Járnitanuló

Nálam is probléma van a víz mennyiségével a malomban történő keverésnél.

12. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Szia
    gondom a következő:
    nem kapom mag a számomra küldött üzeneteket.
    amit én küldök simán megkapja a címzett,a válasz viszont nem jön át!
    már mindent próbáltam:sikertelenül!!
    andika84
    ID 22597485
    köszönet a segítségért!

13. tyúkanyó200651

Akkor szerettem volna betakarítani.12:43-kor az őserdőben ,a főfarmon stb. takarítottam be csak ott nem tudtam.Egyszerre kb.reggel 6-kor vetettem be minden föld területem.tyúkanyó200651 ID:17608009

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi a problémád a malomban a vízzel?

15. |Tamás|

Szia!

Posta épületében Kérlek ellenőrizd, hogy az adott farmer nincs-e letiltva nálad.

16. |Tamás|

Szia!

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy az előző vetésedet mikor végezted el, azt tudjuk megmondani hogy az utolsót mikor ültetted, mennyi idő van hátra az érésből, és mikor fog az leérni.

17. tyúkanyó200651

Szia! akkor nem tudok mit tenni! egyszerre vetem be az összes területem,és egyszerre takarítom is be,akkor Ti csak azt látjátok hogy a területeim 12:43 kor vetettem be mert előtte 5 percel takarítottam be e kivételével mivel azt mutatta hogy a többivel egyszerre arattam és vetettem,mást nem tehetek hogy várok este 20 óráig.Ezt is köszönöm Nektek.tyúkanyó200651 ID:17608009

18. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Köszi!
    néztem már
    senki sincs tiltva a barátok közül
    és mégsem kapom az üziket
    bár küldik
    náluk :üzenet elküldve
    jelenik meg!
    én meg megérek elnézést kérni tőlük!

19. |Tamás|

Ellenőriztük, ugyanezen a néven 2 felhasználói fiók van. Ez okozza a problémát hogy eltévednek a baglyok. Kérlek írj ez ügyben egy levelet a Supportnak, hát ha Ők tudnak segíteni.

20. tyúkanyó200651

Szia! köszönöm megoldodott a problémám!tyúkanyó200651 ID:17608009 Köszönöm hogy foglalkoztatok velem!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.