Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. valencia2001

valencia2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!!!!
    Valaki megtudná mondani hogy lehet BARÁTokat bejelölni, NEM SZOMSZÉDOKAT hanem BARÁTOKAT!!!!!!!
    Kösziiii mindenkinek mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Levelet váltasz vele a Postán, majd a levél előtt pipát kijelölöd. Ekkor alul zöldre vált a barátokhoz adás gombja.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Írj neki egy levelet, majd jelöld be a postán, és kattints a Hozzáadás a barátokhoz gombra.

4. valencia2001

valencia2001 Utánpótlás-írogató

Oké köszi mostmár akkor tudom!!!!!

5. Horváthné1960

Horváthné1960 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem nem jön be, az égigérő paszulyon, hogy manuális aratáskor duplán kell kattintani.
    Ha a zöld-re rákattintok,ott van a "nyeremény",most pedig még külön bejön az ajándék.
    Nem lehet, ezt könnyiteni?? Köszi.

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi hivatalos közleményt: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...esleges-ablak-eltávolítása.13635/#post-441466

7. florii-.-

florii-.- Törekvő

Sziasztok , hogy tudnám játszani a telefonomon a farmeramát?samsung galaxy j5-ös telefonom van de nem tudom játszani mivel adobe flash kellene de nem tudom honnan letölteni.Mit tegyek?

8. Laboviti

9. florii-.-

florii-.- Törekvő

Átolvastam mégegyszer de nem tudom sehogy le tölteni az adobe flash plaiert

10. Laboviti

Ebben az esetben helyi mobiltelefonos szolgáltatótól kérj segítséget.

11. florii-.-

florii-.- Törekvő

Nagyon szépen köszönöm a válaszot.Mostmár remélem fogok tudni telefonról is farmeramázni.És így remélem fogom mostantól tudni teljesíteni az eventeket.

12. kalina0303

kalina0303 Utánpótlás-írogató

Az lenne a kérdésem hogy az eventismertetőben megjelent 295 ft ért a kis kosér de én most csak 1.99 euroért tudom megvenni mit tegyek?

sajnos megvettemigy már nincs variácio nem adott más lehetöséget
    ,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.2.16
  13. biborvirag

biborvirag Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Az lenne a problémám hogy enventek alatt nem tudok hozzáférni a bankhoz . Csak azok az ablakok jelennek meg ahol farm aranyért lehet venni valamit . A pénzes (fizetős ) ablakokban csak egy reklám csík jelenik meg. Gazda: biborvirag ID: 12511306

14. dtundi59

dtundi59 Utánpótlás-írogató

sziasztok! Az eventnövényt minden jóval ellátva elültettem 2x2 földbe. mivel az összes terület 2x2 volt hogy ne legyen üres járat le szoktam szedni a nagy földeket és 1x1 est rakok ki és addig ezen termelek. géppel csinálom a műveletet és mindig megkérdezi ilyenkor hogy az aktív területekről leszedje-e. most mindent a vetett magokkal együtt letörölt. Most nem tudom hogy én voltam -e a béna vagy hiba?????

15. kokuszka79

kokuszka79 Utánpótlás-írogató

Bocsi, szép napot! Megint nem lehet az alsó részen lévő fákat aratni.Nem sikerült megjavítani?

16. flamne

flamne Törzsjátékos

Tegnap említettem, hogy aratáskor különösen amikor a felröppenőket adja leáll és csak másodpercek múlva tudok haladni! Javaslat az volt, hogy kapcsoljam ki a betaka rítás animációt. Tegnap nem kapcsoltam ki nem volt event és simán tudtam aratni! Ma event kezdéskor kikapcsoltam, de sajnos eredményt nem hozott alig bírtam learatni 47 perc alatt a területeket. Máskor ez maximum 15 percet vesz igénybe! Most már bosszantó, hogy egy ólat 10-15 mp alatt aratok le és és a földeknél 3-5 learatása után áll minden nem mozdul sok másodpercig. Ha nincs event miért zavartalan az aratás!!! Csak Nekem van ilyen problémám? Valami megoldást szeretnék!
    A beállításokat most már úgy össze kevertem, hogy magam sem tudom mi a jó! Kérem a segítséget a normális játékhoz technikailag! Köszönöm!

17. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Az event alatt, ami állatok vannak zavarnak téged?
    Ha igen ki tudod kapcsolni.;)
    6 - A megjelenő állatok ki/be kapcsolása

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tudnál erről a problémáról egy képet mutatni a számomra?

Kép készítéséhez, linkeléséhez az alábbi helyen találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

20. *HABIBTI*

*HABIBTI* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Bár nem vagyok már kezdő, de talán nagyon siettem, aminek következtében az építőmesteremmel véletlenül kitöröltem az elültetett 10 db event növényemet. Mi is ilyenkor a teendő? Jól emlékszem, hogy csak vagy 5 óra múlva kaphatok újat? Segítenétek? Köszi előre is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.