Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A következő hibába futottam bele: a gazdakörben, ha nincs elég beadandó állat az adott szinten, megjelenik a kis zöld "+" jel, ami a gazdaboltba visz, hogy vásároljak ólat. Az egy dolog, hogy szerintem logikusabb volna, ha a piacra vinne, de nem ez a gond. Hanem az, hogy bahás állat esetén is a farmos boltba kerülök (akár a farmról, akár a Baháról léptem a városba, és onnan a gazdakörbe), így az egyébként igen hasznos funkció semmit sem ér.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A "sötét farmterületre" kellene kihelyezned a földterületeket a menüből. Ezt követően azon tudnál ott rémnövényeket ültetni.
    A területre való belépéskor egy ismerős kép fog fogadni benneteket:

A kisebb grafikai változás mellett a területen a már megszokott lehetőségek érhetőek el (pl.: pajta,tanyaház, malom, kombájn, stb.). Ami főbb változást jelent, hogy a trágyadomb és a kombájn között kapott helyett Jack boltja.

A területen természetesen csak az event ideje alatt lehet gazdálkodni és kizárólag rémséges növényeket. Tehát, ha beültetve marad a terület, akkor arról a növényeket csak a következő alkalommal tudjuk learatni (nem gazosodnak el!). Bónuszt adó tárgyak (pl. bagoly-, varjútojás, stb.) nem helyezhetőek ki rá.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-területet-kap-a-teliholdas-éj.13163/

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. Sziszike23

Sziszike23 Járnitanuló

Köszönöm szépen. Segített a ki-belépés.

5. Mandi58

Mandi58 Járnitanuló

Nagyon köszönöm a segítségedet. Valóban elcseréltem egyet egy jégmadárfészekre. Akkor a többi már veszett fejsze nyele. Nem akarok ezzel sehová fordulni. Most a gazdaköri feladatok helyett megpróbálok minél több alapólat készíteni. Még egyszer köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni. Üdvözlettel Mandi

6. kissborca

kissborca Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítségedet bár nem hiszek ebben a név-azonosságban. Kibúvó lehet, tekintve, hogy ilyen sok esetben nem lehet névazonosság.
    Olvasom, hogy a játékkészítők/fejlesztők is tisztában vannak vele, milyen sokat tesztek Ti, Fórum-adminok a játékosok megtartásáért: mert bizony sokszor vagyunk mi játékosok annyira elkeseredve (látva hiábavaló munkánkat) hogy legszívesebben abbahagynánk. Most is, miért is dolgozom ennyit a csibéimért? Köszönet nem jár (csibék ezt nem méltányolják) pont nem jár...
    Köszönet áldozatos munkátokért!!!!!!!!

7. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

elnézést .rendeltem farmaranyat telefonnal de még nem kaptam meg, utána tudnátok nézni?ID47229865 14.10 környékén

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

9. jurakszabolcs

10. -East17-

Értem, ebben az esetben már most jelezd a pénzügyi csoportnak a hibát.

11. jurakszabolcs

elnézést ismét én ID 47229865 rendelési id14694356 ma 14.10 környékén volt .nem tudtam kitölteni rendesen az idöpont rublikák sem eggyértelmük mindig kiirta hogy hiányzik valami.lehetséges e hogy továbitsd az adataim? előre is köszönöm ha megoldhato ha nem akkor is köszönöm

12. -East17-

A banki részleghez a farmokon nincs hozzáférésem, így sem lekövetni nem tudom a tranzakciókat, sem pedig helyetted elküldeni a bejelentést. Nézd át alaposan a kitöltendő adatokat, remélem csak sikerülni fog.

13. jurakszabolcs

köszönöm

14. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni, hogy a piacra kitett tételek hátralevő idejét hol tudom megnézni?
    Köszi.

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia csodabogár1!

Nem tudod megnézni, nincs rá lehetőséged.
    Amint letelik az 1 hét eladás nélkül, visszakerül a pajtádba.

16. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Köszönöm!

17. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Azt szeretném kérdezni hogy a paszulyról hova lettek a felhősoraim?
    Reggel még mind megvolt most meg egy sincs. Köszönöm.

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jucus100!

A Paszulyon több kategória szerint rendezhetsz : válaszd az összes kategóriát.
    Senki nem vette el a felhősoraidat, pusztán másik kategóriára állítottad.

19. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia Nildia !
    Az összes felhősorra van állítva , de nem jelenik meg egyiksem.

Köszönöm vissza jött már, csak egy ki - be lépés kellett. :):)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.3.16
  20. verda

verda Haladó

Kedves Laboiviti!
    Reméltem valami ilyesmit (mármint, hogy valamit etetek vele), és azért nem
    nő a pillangóim száma, csak nem volt időm megkeresni.
    köszönöm szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.