Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Hát ennek az esélye szinte 0.
    Sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgálhassuk, hogy melyik régebbi esemény alkalmával tűnhetett el a rókalyukad.

2. rohonczi

rohonczi Aktív író

A bahamán tenyésztem a papagájt!!!
    Akármennyit is tenyésztek belőle, másnap reggelre 208 lesz!!! Ez már napok óta tart!!!
    Hová tünnek el a papagájok??????
    Minden nap megcsinálom a takarítást, már az utolsó bitecske is le van takarítva!!!
    Érdemi választ szeretnék, nem mellébeszélést!!!
    Tudom!!! Ma az első aratás után, beadtam, a 209-et!!!
    Előtte, napok óta, hová tüntek el?????

3. WildB

WildB Fórum hercege

Szia rohonczi!

A papagáj nem tenyészthető, legalább is tenyésztelepen nem.
    Ha arra gondolsz, hogy papagájröptetőből szeded össze, akkor csak annyi lehet a "hiba", hogy van kihelyezve papagájtollászkodód is, aminek az etetéséhez szükség van a tápon kívül papagájra is.
    A műhelyes ólak ismertetését itt találod:

4. tengelice2

tengelice2 Utánpótlás-írogató

Erről az információ-csokorról beszélünk: https://sharedimages.bpsecure.com/C.../aea04951f7abcc8907ce19ab9293bb29526a94e7.png

A termékek pontértékei a "!" alatt láthatók. Ezt a készítést követően kapjuk, vagy a "beforgatás a haladás érdekében" céllal érkezik a mesterségvonalunkra. [A köztes termék nem forgatható vissza ;)]

A "megeszem jutalma" kétféle lehet: tp a farmos haladáshoz, vagy olyan bónusz, ami %-os vonzattal bír és időhöz kötött az adott terméknél.

Bízom abban, hogy így már érthetőbb a válaszom. ;)

5. Bokalmgazda2

Bokalmgazda2 Utánpótlás-írogató

A farmnevem:Bokalm57
    ID:23027903

3 napja -202 farmaranyam lett amikor beléptem.Kb.90 farmaranyam volt addig,ebből nem vettem semmit.Azóta 3x arattam a farmarany fát,most -199 farmaranyam van.Hogyan lehet az hogy mínuszba lettem a farmarannyal?tudtommal nem lehet hitelbe farmarany nélkül semmit venni.Mi ilyenkor a teendő?Vártam pár napot,hátha csak valami hiba van a játékba,és helyreáll,megjavul,és visszakapom az eredeti farmaranyaim.

6. WildB

WildB Fórum hercege

Szia Bokalm57!

Mindenképp jelentkezz a supporton, valószínűleg egy korábbi megrendelésed lett valamilyen okból kifolyólag visszavonva.

7. rohonczi

rohonczi Aktív író

Köszi!!! Azt a fránya tolltépőt, mindig elfelejtem levenni, pedig napok óta az a szándékom!!!
    Akkor itt van az eb elhantolva!!! Estére, ha nem felejtem el, leveszem! :D

8. Beafarm89

Beafarm89 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kétszer is megnéztem egy filmet a moziban, mégsem kaptam meg érte a pontokat. Miért? Köszi a segitséget!

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az alábbi hivatalos közleményt ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-felhősor-akció-a-paszulyon.11012/

10. Csocsoovb

Szia!

Azt sajnos nem tudjuk megmondani, mi volt a konkrét ok. A lehetőségekről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

11. norbicsendes41

norbicsendes41 Fórum-zöldfülű

Én sem tudok venni. A jobb sarokba egy zöld fehér zászlo van és a megadott telefonszám hivása eseten azt mondta --hogy nem elérhető-Ha valaki tudna segiteni megköszönném.

12. Csocsoovb

Szia!

A zászló zöld-fehér, vagy piros-zöld-fehér?
    A pontos telefonszám, amit látsz?
    Magyarország területéről lépsz be a játékba?

13. gabokand

gabokand Fórum-zöldfülű

Ok. köszönöm!

14. gabokand

gabokand Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Az "Ólakkal, műhelyekkel kapcsolatos kérdések" forumán már feltettem a kérdésem, de ott nem tudtak segíteni... (köszönöm a fáradozást!)

Volt 2 db rókalyukam. Mindkettőt a titokzatos ólként szereztem. Az egyiket elajándékoztam a legutóbbi akciókor. A másik maradt. Állati gőzősbe nem adtam be. Most viszont nem találom - nincs kitéve, nincs a raktárban és frissítés után sem lelem. Tehát az utolsó ajándékozási akció után (aug.1.) valahol elveszett 1 db rókalyuk és ennek megtalálásában kérném a segítségeteket.
    Gazda: gabokand ID: 27005705
    Köszönöm!

15. bettyus25

bettyus25 Junior szaki

Sziasztok, a 26.-án vásárolt rabszolga csapatom még mindig nem került elő.... írtam az ajánlott supportra akik 3 nap után voltak olyan kegyesek válaszolni ennyit: Köszönjük az üzenetedet. Sajnos nem tudjuk, hogyan segíthetnénk neked, mert az általad megadott adatokból nem derül ki, hogy mi a probléma. Kérjük, fordulj a műszaki supporthoz a kapcsolatfelvételi lapon keresztül vagy a fórumban.
    HA ennyiből nem derül ki nekik ,hogy mi a probléma talán egy kicsit bővíteni kéne azt a support felületet, hogy több információt lehessen leadni.... Nem a játékosok pénzét kéne csak benyelni!!!!!!!!!
    Ott van hogy nem történt felírás vásárlás után, elküldtem nekik a fizetési visszaigazolás képét és ennyire nagyon szőke valaki ,hogy nem érti... (bocsi az értelmes szőkéktől)

16. rozecska

rozecska Junior szaki

Én is a mozival kapcsolatban szeretnék írni,Már a multkorinál is hiba volt mert csak a fekete kép volt ami mindíg töltött.Most végig nézem a videót és semmit nem kapok ujra indítom másikat is megnézek semmi máshová kattintok hátha ,,,,de semmi

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!
    Első körben a farm neve és user ID megadása szükséges ahhoz hogy mi valamihez neki is tudjunk állni. Azt írtad hogy 26.-án vásároltál munkásokat, de Kérlek bővítsd az információkat miszerint milyen fizetési móddal vásároltál, Pénz levonásra került-e tőled, megadtál-e minden adatot mikor a vásárlás történt.

18. |Tamás|

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével megpróbáljuk megnézni a moziban miért nem kapsz pontot.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.

19. Juliska42

Juliska42 Utánpótlás-írogató

Szia, természetgyógyászati termékeim a piacon nem jelennek meg ,hogy lehetne orvosolni?
    Előre is megköszönném.
    Juliska 42
    ID 27558697

20. |Tamás|

Szia!
    Az tény hogy volt valóban rókalyukad és azt is tudjuk hogy elajándékoztál 1-et. Arra viszont technikailag nincsen lehetőségünk hogy ellenőrizzük számodra hogy mennyi róka ált rendelkezésedre így ez miatt nem tudjuk pótolni a számodra elveszettnek hitt rókát.
    Egy lehetőség viszont előtted áll, mégpedig a méltányossági kérelem, amit évente 1X kérhetsz.
    Erről bővebben itt tudsz olvasni és ha élsz a lehetőséggel akkor a supporttal kell felvenned a kapcsolatot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.