Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    A malacos részlegnél a 4. ajándék megszerzésére beadtam a feladatba az 54000 pontból ha jól emléxem 40600 pontot. (1 vaddisznót s egy szőke mangalicát) Elindítottam egy tenyésztést hogy legyen báznaim a feladat befejezéséhez. Mire visszatértem lenullázódott a beadott feladat. Valaki segítene rajtam!?
    Vyca-cica. ID 5366614

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzéshez Kérlek fordulj a Supporthoz.

3. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Na az finom lesz! Ilyet még soha nem csináltam mert eddig megúsztam mindenféle hiba nélkül ezt a játékot!
    :(

4. |Tamás|

Sajnos segíteni ez ügyben csak a Support tud.
    Nem kell félni, nem lesz nehéz, és nem is fognak megenni.
    Amikor írod az emailt, arra figyelj, hogy adj meg minél több információt. User ID számod, Felhasználói neved, kb mikor, melyik feladat részbe (pontosan) és mit adtál be, illetve mi a problémád.
    Fenti részben olyan email címet adj meg ( alapban regisztráltat hozza) amire tudsz válaszolni, illetve a választ eltudod olvasni.

Ezek után már csak az a teendpd, hogy ezt az email fiókot gyakran látogatod a válasz megérkezéséig.

Vyca-cica kedveli ezt.
  5. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Sziasztok. Csak azt krékezném, hogy nem lehet lakatot ajándékba küldeni ? Nekem nem hozza fel. Pedig az volt az ismertetőben , hogy lakat ajándékba küldhető.

6. |Tamás|

Szia!

Kérlek mutasd meg az event ismertetőben pontosan hol olvasható hogy ajándékba küldhető?

Az én általam olvasott event ismertetőben ( hivatalos, fórumon kint is lévő) ez olvasható:

Leho69 kedveli ezt.
  7. Sorbus

Sorbus Fórum-zöldfülű

Kedves Farmerama csapat!
    Az új Neonfényes ólak event befejezését követően nem jelent meg a raktáramban a 2 db neonfényes disznóól. Legyenek szívesek a problémát megoldani!
    Köszönettel: Sorbus ID:46703697

8. |Tamás|

Szia!

Az event teljesítését követően, lépj ki a játékból, és ismételt belépést követően Kérlek ellenőrizd a menüdet.

A menü elállítható a szűrési feltételei, Kérlek állítsd ezt a "mind" kategóriára, majd a jobb felső kereső mezőbe írd be hogy neon. Ott kell lennie az ólnak.

9. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Köszi: Akkor ezek szerint elnéztem. átolvastam mégegyszer, és valóban azt irja, hogy nem küldhető ajándékba.

10. mohamed1950

mohamed1950 Járnitanuló

Szép jó estét ! Nekem olyan problémám van hogy a bahamarán kiváltottam a paradicsomfát , már 2 szer learattam , és nem találom a termést sehol a pajtába .

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia mohamed1950!

Így keresd :

barbi021951 kedveli ezt.
  12. mohamed1950

mohamed1950 Járnitanuló

Köszönöm így már már meg van , bocs a zavarásért.

13. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Sziasztok!
    Elkészítettem 2 db. alapcsatnit és nincs a menüben. Elakartam indítani 2 répás-almás csatnit és 0 db.-ot ír ki.
    Segítenétek?
    pankotaiildiko
    30986789

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pankotaiildiko!

Ellenőrizd a Lekvárfőződet egy játékból való ki be lépés után.
    A két alapcsatni rendben megtalálható nálad.

15. Vakundekli

Vakundekli Járnitanuló

Szia Nildia!
    Látom éppen Te vagy az ügyeletes válaszadó.
    Kérlek értesítsd -Est17- kollégádat, hogy kicsit bután jön ki, ha 13:03-kor bejelenti, hogy a 14:00 órai event elkezdődött.
    Valakinél nagyon nem jól megy az óra!
    Üdv: Vaki

16. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Hogy lehet megcsinálni, azt hogy ha valaki ír ki valamit, annak a szövege alá képet tesz vagy valami mondatot? Képaláírás?
    Amin végül is a fórumneve is szerepel.

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nos, a probléma valószínűleg nálad van. Én legalábbis ezt látom:

east.jpg

Anikó1961 és ördög0 kedveli ezt.
  18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A fórum tetején a jobb oldalon vidd az egeret a neved fölé, majd ott válaszd az "Aláírás" opciót. Ott tudod szerkeszteni.

19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot kedves Modik!
    Légyszíves nézzetek már rá, hogy hol vannak a tukánjaim. Az első naptól nevelgetem őket, 4 ólam van és a pajtába nincs egy tukán se.
    ID: 16027651 Köszönöm brozsa

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ellenőriztem, a megadott accounton a Bahamarama állatok között a pajtában 24 darab tukán raktározódik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.