Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Lillium!

Igen, a mennyiségek jók, nincsen benne elírás.

2. Lillium

Lillium Utánpótlás-írogató

Hát, akkor nekem van "könnyű" dolgom, mert nekem nem kellett 1500 papagájt beadnom, meg 1000 majmot... most gyűjtögetem a harmadik szint anakondáit. Az aranynál tartok és nekem nem kell 200-at adnom, a gyémántnál is "csak" 50-et kér...
    Valami nem stimmel... vagy nálam, vagy a kiírásban... (remélem, inkább az utóbbi) :)
    De ahogy így összehasonlítok, másban is van eltérés...csak ez nagyon szembeötlő volt...

Utoljára szerkesztett: 22.5.16
  3. Nildia

Szia Lillium!

Régen a gazdakör máshogy működött.
    Az arany fokozat tartalmazta az ezüst mennyiséget, a gyémánt fokozat tartalmazta az arany és ezüst mennyiséget is.
    Ezeknél a feladatsoroknál a legkönnyebben úgy tudod kiszámolni mennyi kell, hogy a gyémántból kivonod az arany mennyiségét, így megkapod külöm mennyi a beadandó ott.
    Az az aranyból kivonod az ezüst mennyiségét, a különbség a beadandó.
    Magyarul ezek táblázataiban a gyémánt egy összesítő mennyiség.
    A táblázatok akkor úgy készültek, mert a gazdakör is így mutatta.
    Lecserélésük nem fog megtörténni, ha zavaró, a mennyiségeket a gazdakörben kell ellenőrizni szintenként és fokozatonként, és kiírni magadnak ha szeretnéd.

4. Lillium

Lillium Utánpótlás-írogató

Ohh, értem. Engem nem zavar, de ha azelőtt találom meg, mielőtt kiváltom aranybanánnal a szigetet... tutira nem kezdtem volna bele :)
    Minden esetre köszönöm a választ, és én kérem az elnézéseteket! :)

5. BUKSIKA74

BUKSIKA74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Megtudnátok nézni, hogy miért nem szaporodik a kacsacsőrű emlősöm. Napok óta 6 db van a pajtámban, holott kint van az ólam és rendszeresen betakarítom.
    Köszönöm

6. Nildia

Szia BUKSIKA74!

Amennyiben van kint Búvárboltod, akkor az a kacsacsőrű táp mellett alap állatot is elfogyaszt, 2 darabot az indításkor.

7. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! nem adja meg az event a plüss rackókat. segítséget kérek
    Gazda: csipike2010ID: 50339772

8. tarnoczi99

tarnoczi99 Fórum-zöldfülű

sziasztok a mostani eventbe nemkaptam meg a topáz talányos dolgot vagy merre találom mert mindenhol kerestem de nemtalálom

9. BUKSIKA74

BUKSIKA74 Fórum-zöldfülű

Valóban. Köszönöm szépen ,ez nem volt eszemben. Még egyszer köszönöm

10. Nildia

Szia csipike2010!

Idáig 54 darabot kaptál, 23 jelenleg is a pajtádban van.
    Minden tenyészetért kapunk.

11. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Leszedtem vagy 50 tenyésztést,továbbra is 23 van a pajtámban:mad:

12. Nildia

Szia csipike2010!

A tenyésztéseid eredményéről listát a supporton kérhetsz, a fórum keretei ezt nem teszik lehetővé.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia! A Bahama szigeten keresd az állatok között.

14. cskati01

cskati01 Törekvő

Szia!
    Ezeknél az épített színes ólaknál nemcsak a Tp értékben van különbség, hanem az érési időben is, így, hát a Központban hibásan állapították meg. Én úgy tudom, hogy ti azért is vagytok, hogy az ilyen hibákat is jelezzétek a Központ felé. Ha megtennétek nagyon szépen megköszönném, de szerintem más is.

15. Nildia

Szia cskati01!

A Juhtenyésztés az első tenyésztések egyike volt.
    Tehát évek óta játékban van.
    Az ólak első pillanattól ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek.
    Nem csak mi magyarok, hanem más nemzettől is érkezett évekkel ezelőtt kérdés a központ felé.
    A válasz : nem hiba, ennél az állatnál az ólak így lettek kialakítva.
    Kolléga tökéletesen helyes és korrekt választ adott, még ha te nem is vagy megelégedve ezzel.
    Ismétlem, a piros és narancs juh esetében kizárólag a tapasztalati pontban van különbség szándékosan!

Anikó1961 kedveli ezt.
  16. almatorta

almatorta Junior szaki

Beléptem másik böngészővel, gépet tisztítottam, de semmi változás sajnos
    almatorta id 2330772

17. Nildia

Szia almatorta!

Az érték szerinti rendezés nem működik minden esetben.
    A jelenséget jeleztük a központ felé, addig marad a kikeresés a menüdben, ha valaminek az értékére vagy kíváncsi.

18. cskati01

cskati01 Törekvő

Szia!

Köszi a választ! "Jól megnyugtattál!"

19. -.liliomkert.-

-.liliomkert.- Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Szeretném megkérdezni, miért tűnt el az Event-ismertetőből a a "Szárnyaló képzelet" feladatsor leírása, mert én nem találom ??? :(
    És hol tudnám megnézni ??

20. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok!szeretném megkérdezni hogy ez központi hiba vagy csak nálam nem jo. : tegnap 6 szor tudtam mozit nézni délelőtt ebből egyszer kaptam mozipontot.este megint beadta a futó embert 4 szer 0 mozipont.ma reggel megint néztem 0 mozipont :) tehát tegnap délelőtt ota 11 mozipontom van :)

Utoljára szerkesztett: 23.5.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.