Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. akitakutya

akitakutya Törekvő

Kellemes estét kívánok! /vagy már jó éjszakát?/
    Megcsináltam a Gazdaköri feladatokból a LE RÖFIVEL-t. A végső ajándéknak egy kitehető homok.............. akármit választottam. Ki is tettem a farmra, de szerettem volna elfordítani. ELTÜNT!!! Ma próbáljátok megfejteni, hova bújt. Köszönöm!

Gazda: akitakutyaID: 13769964

2. -Zotyó-

-Zotyó- Fórum-zöldfülű

Üdv!

Farmmunkást szeretnék venni, de nem tudok, mert megváltoztak a kártyám adataai.
    Hogy tudom kitöröli a régi adatokat, hogy az új adatokkal vásárolni tudjak.

Előre is köszönöm a választ. -Zotyó-

3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Javaslom, egy ki-, belépés után nézd meg a raktáradban, ha nincs akkor azon területen ahová kitetted.

4. MadameRose

Szia!
    Belépve a bankba, az ablak jobb felső sarkában találsz egy gombot "Állapot és felmondás". Erre kattintva juszt el a fiókodba. Ott tudod törölni a bankolási adataidat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bank.2324/#post-30193

Gio kedveli ezt.
  5. akitakutya

akitakutya Törekvő

Javaslatodat elfogadtam. Köszönöm. Nem vezetett eredményre!

6. MadameRose

Egyenlőre nem leljük a nyomát. Kérlek, holnap keresd meg a supportot. Részletesen írd meg, hogy mit, mikor és hol szerezted. (A kitehető neve: Homokművész)
    Supporthoz segítség: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Utoljára szerkesztett: 25.6.16
  7. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Sziasztok!
    Tegnap kb ilyen tájban megcsináltam egy csomó gazdaköri feladatot és nem kaptam meg az arató-vetőgép idejét. Volt benne 36 órás is. Előre is köszi a segítséget. Üdv Miki
    KovácsMiklós
    Id:15805400

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Pontosan mikor teljesítetted a feladatot, és pontosan mit.
    (Küldetés neve, szint, fokozat.)
    Mit nem kaptál meg? Azonnal induló munkásokat nyertél vagy kuponokat?

9. milanzs

milanzs Fórumelemző

Tudja valaki miért nem lehet FA-t venni? Azt írja, bankba lépéskor, hogy ez az oldal nem jeleníthető meg.

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ellenőrizd egy ki- / belépés után a banki oldalt.
    Ha lehetőséged van, egy másik böngészőből kezdeményezz vásárlást.

11. -etike9-

-etike9- Utánpótlás-írogató

Tisztelt Support!

A kagylónaptáron ki lett váltva a Zöldséges saslik, de szeretném a paszulyra kihelyezni és nem található a dekor elem. Kérem nézzétek mi lehet az oka.
    Előre is köszönöm.

ID: 29059337

12. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, aprólékosan, egyenként nézd meg a farmos területeken-kerge kertedben is- a kihelyezett dekor tárgyakat.
    Az 1*1 terület miatt rejtőzködhet.
    A szabad felhasználású felhőket is lapozd végig, hátha ott lapul.(nem tematikus felhők)

13. -etike9-

-etike9- Utánpótlás-írogató

Köszönöm. Megtaláltam. Valóban rákerült egy másik felhőre.....

14. eronax

eronax Fórum-zöldfülű

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Nem találom sehol a fagyis leheletet, pedig kilett váltva . Előre is köszönöm . üdv

15. mamarygen

Szia!

Javaslom, lépésről lépésre ellenőrizd a farmos területen - kerge kertben is - a dekorációs tárgyaidat.

A paszuly nem tematikus felhősorait is vedd szemügyre. Hátha oda került, míg a harmadik tárgy kiváltása meg nem történik.

16. eronax

eronax Fórum-zöldfülű

Köszönöm a sgítséget., megtaláltam. további szép napot kívánok.

17. akitakutya

akitakutya Törekvő

A SUPPORT nagyon ügyes volt!!!! Reggelre a ládában volt a Homokművész. Már ki is tettem.
    Kellemes, kicsit hűvösebb, de viharmentes vasárnap délutánt kívánok. Este HAJRÁ MAGYAROK!!!!

18. katóka65

katóka65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Katóka65,ID:4121976. Elkezdtem a gazdakörben a divatlap elnevezésű feladatsort. Kiírja, hogy 108 óra.Én legalább is annyinak látom. Tegnap kezdtem,ma reggel azt írta,hogy már 95 az eltelt idő( nem tudom milyen mértékegységben),majd 5 perc múlva,hogy nem sikerült teljesíteni a feladatot.Most akkor a 108 az mit jelent? Mert tegnaptól sem percben ,sem órában nem jó.
    Valóságban mennyi idő van a feladat befejezésére? köszönöm a választ!

19. mamarygen

Szia!

Időkorlátos feladatba kezdtél.
    A kiírás feladatonként más és más időt jelez a megvalósítás fázisaiban.

A Divatlap feladatot elkezdted: 2016-06-26-án 07:49:44órakor.

Ma délután egy másik időkorlátos feladatot is használtál, a Kisállatkertet.

Két időre teljesítendő feladatot azonos időben nem lehet teljesíteni. Így a Divatlap küldetést "kilőtted".

Kérlek, figyelj erre a kitételre legközelebb.

Itt is olvasható: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

20. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Sziasztok!
    A problémám a fák automatikus szüretével van. A rendes farm területein rendben meg is történik, de a bahás területeken nem. Ha belépek egy bahás területre, akkor a fák automatikusan "learatódnak", de az érési idő úgy indul el, mintha kézzel arattam volna. Pl. a 20 órás fák 20 óráról indulnak, hiába már hamarabb érett a fa. (Takarítás megvolt) Köszönöm a segítséget.

Bocsánat, az adataim lemaradtak. Farmnév: cseresznye06 ID:38485771

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.