Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Kicsi03-

-Kicsi03- Utánpótlás-írogató

Szomorúan veszem tudomásul és köszönöm szépen, VÁROK!!!

2. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Szépnapot érdeklödnék már napok ota csak bevillan a mozi majd a kis kör forog de nem megy tovább mi lehet a baj?

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A moziban a film nem indul el ezek szerint.
    Pl.: Lejárhatott a szponzor által kiírt feltétel, a db-szám szerinti vetítés megtörtént.--> Nincs újabb szponzor, akinek a videója felülírná a régi ajánlatot.

Nem lehet mást tenni, ki kell várni az új ajánlat érkezését.
    Legyél türelmes!

4. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

5. mamarygen

6. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    A problémámat már leírtam a 741. hsz-ben, csak nem kaptam rá választ vagy nem is kapok?
    További szép hétvégét!

7. mamarygen

Szia!

A javaslatom számodra is az, hogy a régiós magyar linken jelentkezz a játékba.
    http://www.farmerama.hu/
    A régi használatú linket töröld ki a kedvencek közül a böngészőben.
    Az új linket helyezd elérhető helyre ugyanott a kedvencekben.

A farmról a kilépések után ne a visszatérés gombot nyomd meg. A kedvencben lévő linket használd a belépéshez. Ez pár nap után már könnyebben megy majd.

8. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

köszönöm a választ Szépnapot!!!

9. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

AKU NEM JÖM MÁR RÉG EL MÚLT 2 ÓRA REMÉLEM MINDENKI KAP KÖRÜLBELÜL 100 DB OT KB ANNYI LENNE A SZÜRETELÉSEKBŐL.

10. mamarygen

Szia!
    Ma még csak szombat van! Ne feledd!!

Ne írj csupa nagybetűvel, kérlek! Ez a netes kommunikációban kiabálásnak számít!

rozecska kedveli ezt.
  11. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

szia kérlek segíts nem vált a térkép már ki be léptem de csak az egyes farm jön mindigsegítségedet köszönöm Gazdasszony ID33224951

12. Gazdasszony

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Gazdasszony!

A területek között a váltás problémamentes.

A számítógépedet napi rendszerességgel karban kell tartani, takarítani, tisztítani :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

14. Gazdasszony

15. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Sziasztok!
    Tegnap "varázsoltam" egy Tapsi Füles szomszédot.
    Ajándékot azóta sem kaptam tőle. (Végignéztem a pajtamozgást is)
    ID: 9133307
    farm: mamóka1cc
    Segítenétek?

16. Roni-iron

Roni-iron Utánpótlás-írogató

Szia!
    Olvastad az ismertetőjét?;)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4809
    A szuperszomszéd a látogatása idején ugyanabban az időpontban érkezik, mint amikor kiváltottad.
    Akkor ajándékoz meg minden nap. (a hőmérőjéről is leolvasható) :)
    Ahhoz hogy lásd az ajándék mibenlétét, be kell kapcsolni a beállításoknál az "ajándékok mutatása" gombot.
    Sok jó, hasznos ajándékot kívánok. :)

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az építőmesterben van egy pici hiba (nem láttam, hogy valaki jelezte volna már): 176 db 1x1-es földterület kirakásakor az Építőmester 177-et jelez ki.
    Nálam a széleken mindig fák vannak kint, így a 44 db 2x2 földet (vagy állatokat) cserélgetem az 1x1-es földdel. 44x4=176, de az építőmester 177 db-ot jelez ki. Ültetésnél, vizezésnél 176 mag/víz kerül levonásra, tehát nem egy elbújt üres terület okozza a gondot. A főfarmon, a szántón és a Baha szigeten van ez a jelenség, a tisztáson jó a darabszám (az Esőerdőben nem tudom, ott nem ültetek).
    Általában ha n db üres 1x1-es terület van a területen, az Építőmester n+1 db kis területet akar helyette kitenni. A tisztáson nem, ott n-et, ahogyan az helyes is. Ugyanez a helyzet a fák kihelyezésekor is.

Tudom, hogy a hiba nem jelentős, és nem befolyásolja a napi tevékenységeket, de azért zavaró és megtévesztő; amikor először észrevettem, mindent tűvé tettem a hiányzó 1 területért - és persze nem találtam.

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -BombadilToma-!

A jelenség már hosszabb ideje fennáll, ennek megfelelően a jelzése is rég továbbításra került.
    A jelenség hordereje nem akkora, hogy prioritást élvezzen mással szemben, így türelemmel kell lennünk, míg javításra kerül.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Csak az a baj ha belépünk a farmra ott a videó remekül müködik ????? ott bíztos jó a ponzor --- azért miért nem kapunk aranyat Tyúkanyó1949

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Biztos jól nézed végig a videót? Belepörgetés nélkül? Mindent megcsinálsz a videón belül esetlegesen ha kell benne valamit csinálni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.