Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

mindenhol, ahova növényt lehet ültetni

2. anyuska63

anyuska63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet leiratkozni a játékról?Köszönöm

3. kitti230605

kitti230605 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Hol tudok vásárolni recepteket? A különlegesebbekre gondolok.

4. Béke_MGTSZ

Béke_MGTSZ Fórum-zöldfülű

FIGYELEM!
    Aki chromot használ, annak a figyelmébe ajánlom ezt a cikket: hvg augusztus 31.

Külső link törlése/ utalással kell az ilyen információt ajánlani a játék fórumán!//mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.16
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

6. mamarygen

7. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Kerestem egy összefoglaló táblázatot a mesterségek völgyében előállítható termékekről, de nem találtam. Van ilyen valahol?
    Előre is köszönöm a segítséget!

8. mamarygen

Szia!
    Van egy bónuszlexikon.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

Van a mesterségek ismertetőjében egy-egy összesítés is a vásárolható elemek előtt.

Más összesítés nincs.

9. mamarygen

Szia!

Ez a helyzet.

A malom működtetése a teliholdas farmrészen így működik. A víz vételezése a külső tartályból oldható meg.

10. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok.
    Alábbi termékek felhasználása mellé, Répás-almás csatnit miért nem lehet aktiválni?

11. mamarygen

Szia!
    A gyémánt rekeszed foglalt! A répás-almás csatni is gyémánt rekeszes termék. Együtt a kettő nem működik (ananászos és a csatni)

Van egy megoldás, törlöd az ananászos sütit, és lesz helye a csatninak.

12. yokas

yokas Törzsjátékos

Rendben, köszönöm.

13. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Segítséged kérem, nem találom a vadaskertemet pedig kiváltottam.Segítséged köszönöm ID:21206344

14. mamarygen

Szia!

Ha néhány perccel ezelőtt váltottad ki a vadaskertet, lépj ki a játékból, majd térj vissza.
    Az állatólas menüben keresd. (Ha a bahás vadaskertet szerezted meg, akkor természetesen a szigeti ólas menüben találod majd.)
    Eltérő az alapszíne, biztosan megleled.
    Ha a kereső funkciót használod, akkor is az ólas menüben írd be a vadaskert szót, a szűrő felkínálja számodra.

Ha régebbi a kiváltás, és elraktad a menübe, akkor a kereső funkció segíthet.

15. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T.Moderatorok.Következö a problemam, atartaly tele es ha rakattintok a beadasra , legyen az s m vagy l, mindig a gazdabolt ugrik be, ahol akkut lehet vasarolni. Nem tudok jatszani. Megneznetek, ha lehetseges. veronika011355 ID 33969212
    Elöre is köszönöm.

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a gazdabolt nyílik meg a beváltás helyett, akkor az azt jelenti hogy nincs akkud, felajánlja a vásárlást. Kérlek ellenőrizd az akkuk mennyiségét.

17. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Köszönöm, erre nem gondoltam

18. Vica99

Vica99 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tud nekem valaki segíteni most eltüntek az akkuk és nem jött a gépbe semmi többször is így jártam a 10-25-35 résznél is a növény oldal fel lett töltve, a mennyiséget is leemelte fentről csak cserébe nem jött semmi :(
    Gazda: Vica99 ID: 2006061
    A segítséget előre is köszönöm :)

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kimondott felröppenő ablakot nem kapsz a nyereményről, hanem csak jobb oldalt láthatod mit nyertél. Ott figyelted?
    Képen az 5-ös számmal jelzett helyen.

20. Vica99

Vica99 Fórum-zöldfülű

Igen Eleinte mutatta is hogy mit nyertem (tp btp, felhősor, csp) de a végén hiába nyomtam akár melyik gombot nem mutatott nyereményt üres volt, de az akkuk száma apadt annyival amelyik gombot nyomtam :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.