Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan miért nem tudsz vásárolni?
    Jó lenne ha kifejtenéd rendesen, részletesen, ennyi információból nem tudunk még kiindulni sem, hogy nem tudsz venni.

2. erzsi1114

erzsi1114 Fórum-zöldfülű

Rákattintok a vásárlásra, el is visz a bankba, de csak sárga, nem mutat semmit sem, üres. A bal felső sarokban ott a láda tele arannyal, de nincs ajánlat.

3. Nildia

Szia!

Pontosan hol kattintasz a vásárlásra?
    Milyen felületen? A farmkereten? Az event órában? A városban a bankban?
    Jó lenne ha képet mutatnál róla, mert nincs gond a vásárlással.
    Illetve nézd meg több böngészőről is hogy működik a vásárlási felületed.
    Kép készítéséhez segítség :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

4. erzsi1114

erzsi1114 Fórum-zöldfülű

Nem vagyok számítógéphez értő ember, jobbára csak játszok, mint most is. Tehát: Alapfelszerelések-SzupertápXL csomag- vásárlás- üres sárga oldal ? A másik: Város- bank- farmarany kényelmes megszerzése- vásárlás most- üres sárga lap. ID 14569850.

5. Nildia

Szia!

A játékosok banki felületét mi nem látjuk.
    Csak a saját farmomon sikerül tehát megnézni, de ott minden rendben van, szabadon vásárolhatok mindent, bejön minden ablak, nincs hiba a banki felületen.
    Nézd meg több böngészőről is a vásárlást ahogy korábban tanácsoltam, illetve a géptakarítás sem árt ilyen esetben sem :

A gépedet napi rendszerességgel karban kell tartanod, hogy a játék számára optimális környezetet biztosíts :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

6. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Szeretném megtudni, hogy hol keressem a ráktavacskát, amit sikerült megszereznem. Sem a főfarmon, sem a bahamán nem találom. Mi lehet az oka? Kérlek segítsetek. Köszönöm előre is. ID 45638869

7. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Olyan kérdésem lenne, hogy a ,,A vadon állatai'' című eventnél megszereztem a ,,Tikitotem műhely'' nevű ólat, de nem engedi kitenni a bahama területekre. Ez azért lehet, mert nem ért véget az event? Pedig a ,,gördeszkagyár" nevűt már ki tudtam tenni a sima farmomra.

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ki kell váltanod hozzá a tukán szobrát a szentélyben.

9. -Roni96-

-Roni96- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ma reggel ahogy beléptem azt vettem észre , hogy a főfarmom üres és eltűnt több, mint 2.000.000 csengőpengő, kb. 20 csillag és kb. 35 farmarany. Tegnap este ez mind megvolt. Szeretném visszakapni, ha ez lehetséges! Köszönöm!
    -Roni96-
    ID számom: 41156865

10. sanya62

sanya62 Utánpótlás-írogató

Szia!Nekem már egy hete működik a vadaskert és a baha vadaskert,de egy darab fúrógépet nem kaptam.

Utoljára szerkesztett: 24.9.16
  11. -Mezike65-

-Mezike65- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem sajnos a szentélyes felhősorom nincsen meg. Minden feladatot teljesítettem, minden dekorelem megvan, de a felhősor nincs. Rákerestem, semmi. Utána lehetne nézni? Köszönöm szépen.
    Gazda: -Mezike65-ID: 27392393

12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek arra, gondol végig, kinek adtad meg a farmod elérési adatait, esetleg családtag a távollétedben "tevékenykedett" ott??

Haladéktalanul meg kellene változtatnod a belépési adatokat, hogy azt csak Te személyesen használhasd! Ez vonatkozik a farmhoz tartozó e-mail címre is!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

Az eltűnt farmarany felhasználásáról, a csengőpengő esetleges piaci költéséről, a csillagok beváltásáról a supporton kérhetsz tételes listát. (Ha megtetted a személyes adatokban a változtatást, jelezd ezt is a supportra írt levélben).

14. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, végezz egy ellenőrzést a paszulyon ismét!

Válaszd az összes felhősor kategóriát, kattints a paszulyágas ikonra!
    A kereső mezőben a felső ágon a sárkány mellett kezd el beírni az event pontos nevét: Visszatérés a szentélybe.

Ha tényleges megnyerted, akkor meg fog jelenni a felhősor.
    Ezt a képet kell látnod:
    Visszatérés a szentélybe felhősor
    [​IMG]Természetesen a kitehetők nélkül, mert azok Nálad nincsenek rajta, ezt írtad.(szürke lesz a dekorok színe)

15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Segítséget szeretnék kérni, remélem jó helyre írok. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom az apple ipadon megjeleníteni a farmerámát. Köszönettel Katka54

16. mamarygen

Szia!

Ha (okos) telefonon szeretnéd játszani a játékot, akkor tudnod kell, hogy nem mindegyik készülék alkalmas arra, hogy a játék számára megfelelő környezetet megteremthesd. Elsősorban a készülék gyártói oldalán érdeklődd meg, hogy a Te telefonod tudja-e kezelni a Flash playert, esetleg a készülékhez kapott ismertetőben nézz utána, vagy a szolgáltatónál kérdezd meg, ahol vásároltad/vásárolni szeretnéd a készüléket.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-játék-okostelefonon.491/

17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Köszi a gyors válasz, de sajnos nem tudja kezelni a Flash playert, így akkor azon játszani sem tudok?

18. mamarygen

Flash Player nélkül a játék nem használható!

19. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a gyors választ

20. -Roni96-

-Roni96- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget! Írtam a supportra is, arra még nem jött válasz. Viszont észrevettem, hogy 375 békatavam lett, és hozzá 125 1. szint fejlesztés, valamint miután megváltoztattam az adataimat lett tyúkólam 40 és hozzá szint fejlesztés 80- mindezeket nem én vásároltam!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.