Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Elvégeztem az aratást, teljesen jól működik.
    Só: volt 137 db, 12 db fát arattam le (+36) így 173 sód lett.
    Zselécukor: 7 db volt, 7db fát arattam le (+21) így 28-nak kellett volna lennie, de még 1-et kaptál felröppenőben így 29db zselécukrod lett.

Anikó1961 kedveli ezt.
  2. klari5050

klari5050 Junior szaki

Sziasztok! Időnként nem tudom kikapcsolni az aratógépem, csak nálam jelentkezik ez a hiba? Még a városba is elkisér. Nem volna baj, ha a bankban is arathatnék! Klari 5050

Megint én. Kinyitottam az állatos ládát, kiirt 2 szarvast, de csak 1-et kaptam.Ez igy jó? klari5050

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.16
  3. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

4. |Tamás|

Annyit tudok megnézni, hogy valóban azt kaptál-e és mennyit, de azt hogy előtte mennyi volt a raktáradban, azt sajnos nem tudom ellenőrizni, az ellenőrző panel nem képes erre a műveletre.

5. klari5050

klari5050 Junior szaki

Köszönöm szépen a segitséget! Azt én sem tudom mennyi volt a raktárban a láda, de most csak 1 db volt.

6. beador

beador Haladó

sziasztok én tegnap ota nem tudok kártyával vásárolni mert azt irja ki hogy nem érvényes a kártyám pedig ma már vásároltam is vele ID 30435718 a szémom légyszi nézzetek már utána hogy mi a hiba mert nekem nagyon kéne a felhősor. kőszi

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Milyen fizetési formát választasz a kártyádhoz?
    Milyen típusú a kártyád, a nevét áruld el.

Milyen hibaüzenetet kapsz?
    Melyik fázisban, melyik lépésben akadsz el a rendelésnél?

Előre is köszönöm a válaszodat!

8. beador

beador Haladó

maestro a kártyagy irja be a ká tipusa és a kártyaszámnál akad el a dolog az irja ki hortya számát

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Internetes vásárlásra alkalmas a kártyád?
    Ezt a bankodtól tudod megérdeklődni.

10. -RenHun-

-RenHun- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma a napi ajándékoknál kaptam 2 db "Cairngorm" talányos fát, de nem találom őket a menüben, hogy kitehessem. Segítenétek?
    Farmnév: -RenHun-
    ID: 18473745
    Köszönöm!

11. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Az a holnapi napi ajándék lesz ma még csak 16.-a van.

12. -RenHun-

-RenHun- Fórum-zöldfülű

Jogos...:D Nálam már 17-e! :D Megtévesztett, hogy az a zöld színű, csak azt figyeltem. Bocsi, és köszi!

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A két új macskás gazdaköri megjelent, de tévesen mindkettőt a tenyésztéshez sorolta a rendszer; nem csak a ténylegesen tenyésztésest (Cserebere), hanem a kartondobozosat (Vár állott) is.
    http://kepkezelo.com/images/j8iafwomg1x71k34ebf5.png

14. nuko14

nuko14 Fórum-zöldfülű

sziasztok hogy tudom meg nézni hogy hányas vagyok a piacon

15. |Tamás|

Szia!

Valóban, köszönjük a jelzést, továbbítom.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

Piacok számozása

• Hivatalosan a piacok nem kerültek beszámozásra!
    A játékosok gyártottak különböző elméleteket - amelyek egymásnak is ellent mondanak.
    Haszna nincs, csak esetleg kár belőle.

Ugyanis aki arra adja a fejét, hogy feltörje más farmját, azért teszi, hogy haszna legyen belőle - ehhez pedig az azonos piac ideális. Na már most ha te aláírásodban hirdeted a piacod számát, egy célkeresztet rajzolsz a farmodra: ezt törjétek fel, érdemes.

Amikor arra próbálnak rávilágítani, van előnye is - csak annyit mondanék: pushing!!!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-játék-szabályai.6830/

17. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

A GeoIP hibával kapcsolatban kérdeznék: először is, nem értem, mi az az átállás? A szöveg németre váltása? És ha ilyen adódik, akkor az ember nem kapja meg, amit kifizetett? Azért érdekel, mert lassan farmmunkásokat vennék megint. Nálam még soha nem fordult elő a jelzett hiba, pedig Maestro kártyával fizettem mindig, de most nem tudom, hogy merjek-e? Azon kívül viszont nem nagyon van más lehetőségem, mert sms-ben nem rendelhetek, mivel csak céges mobilom van, az átutalást pedig nem tudom, hogy működik, csak annyit tudok róla, hogy esetleg napokat kell várni, hogy megérkezzen a vásárolt dolog, ezen kívül esetleg már nem akciós áron kapom meg, amit meg megint csak nem szeretnék. Most akkor mi legyen? Választ előre is köszönök.

18. tankos-Ati

tankos-Ati Utánpótlás-írogató

Tisztelt Moderátor!
    Ma 19:35-kor a bankom visszajelzése alapján 740 Ft-os kártyás vásárlást hajtottam végre! Ez így is történt, mert a November 2016 felhősort vásároltam meg! Viszont a 3 felhősorból egy sem aktív, ha bármelyikre rákattintok, akkor mindig visszairányít a Gazdaboltba, hogy vásároljam meg! De már megvettem!?! Visszaigazoló e-mail-t sem kaptam!
    Gazda: tankos-Ati
    ID: 9392756
    Ellenőriznéd?
    A Supportra már írtam, de a kitöltendő adatlapban nincs hely a probléma néhány mondatban történő leírásának!
    Köszönettel: Ati

19. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ha átáll a GEO IP-d akkor a fizetési összeg euróban fog megjelenni forint helyett. Ez elég ritkán történik meg, de sajnos létező probléma. Az viszont valóban előfordulhat, hogy egy egy akciós ajánlatról lemaradsz, ha ez megtörténik veled. A kollégák ilyen esetekben igyekeznek minél előbb megoldani az ügyeket.

20. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ennek a problémádnak a megoldásában csak a payment support tud segítségedre lenni, kérlek őket keresd fel.
    Segítséget ITT találsz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.