Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. |Tamás|

Ránézek neked, hogy tényleg nem kaptad-e meg, de ehhez szükségem van az User ID számodra és a felhasználói nevedre, illetve még arra, hogy pontosan melyik dekort hiányolod.
    Amennyiben a Supportra is ez ügyben szeretnél írni, akkor Kérlek, döntsd el, hogy melyik kommunikációs csatornát választod, mert teljesen felesleges kettő szálon futtatni ugyan azt a dolgot.

Supportra mikor próbálsz meg írni, akkor maximum ilyet írhat ki, ez azt jelenti, hogy minimum 140 karaktert (betűt) kell begépelned ahhoz, hogy ne legyen túl rövid az üzeneted.

3. kincsem199o

kincsem199o Fórum-zöldfülű

Köszönöm, s leírom az adatokat, amelyeket kértél, s inkább ezt a kommunikációs csatornát fogom használni, mert a supportnál valami csak nem stimmel nekem, mert már volt, hogy megszámoltam a betűket. Íme, amiket kértél:
    Gazda: kincsem199o ID: 33011609 A dekor neve, amelyet nem kaptam meg: Feng Shui
    Nagyon szépen köszönöm !!!! :)

4. |Tamás|

Ellenőriztem is, kint van a "Rio" felhősorodon. Kérlek, nézz be a felhősoraidhoz.

5. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

6. kincsem199o

Nagyon szépen köszönöm Tamás!! Benéztem, de nekem változatlanul fekete-fehérben mutatja a felhősoron a Feng Shui-t.
    Akkor valószínű, hogy valami okból kifolyólag a gépem nem mutatja. De hálásan köszönöm a velem töltött idődet, s segítséget! Legyen örömteli, szép a mai napod!! Szia: Erzsó

7. |Tamás|

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

8. kincsem199o

Elnézést, még egyszer végig néztem, s megtaláltam. Most nem tudom törölni, hogy áthelyezhessem, gondolom, ha lejár az idő, hogy újból aktiválhassam, akkor kellesz!! Még egyszer , nagyon szépen köszönöm! :)

Ezt nem hiszem el Tamás!! Képzeld, hogy megtaláltam, pedig annyiszor végig néztem. Ha lejár az idő, eltűnik a lakat, akkor kitörlöm, s áthelyezem . Még egyszer köszönöm szépen, hogy időt szántál Rám. Az utolsó lehetőségeket is köszönöm, lehet, még szükségem lesz rá!! Legyen örömmel, szeretettel teli a mai napod!! További tisztelettel: Erzsó :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.16
    |Tamás| kedveli ezt.
  9. Mecsike

Mecsike Junior szaki

Sziasztok! A kerekkerék pörgetésen nyerten 10 gyógyelixírt és 10 mandragórát amit sehol sem találok.Megtudnátok nézni, hogy hová kerültek? Előre is köszönöm!

10. |Tamás|

11. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Eltűnt 7 db titokfám a farmos raktárból. Ki akartam rakni, és ahogy ráklikkeltem, hogy ez legyen eltűnt. De nem csak az a kettő - mert kétféle volt,egyikből 2 a másikból 5 - hanem az alatta lévő 5 db is.
    Nem értem. Kiléptem, beléptem frissítettem, de nincs.
    Köszönöm előre is a segítségeteket.
    bonita333ID: 50673142

12. |Tamás|

Szia!

Szédült szántón van 2db és a pajtádban is van 2 illetve 3 db. Pontosan melyik fajtát hiányolod?

13. bonita333

bonita333 Rutinos

Ezek még nem voltak kibontva így nem tudom milyen fa lett volna belőlük. Most akartam kirakni. Úgy emlékszem a legutóbbi event/ eventek nyereménye volt. Egyikből 2 db (ezt ma adta Rackó) ezzel akartam kezdeni, de ahogy azt írtam is, amint ráklikkeltem, azonnal eltűnt az alatta lévő másik fajta 5 db-al együtt.

14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A bahára való füvészkert csak a szentélyben válható ki aranybanánért

15. |Tamás|

Így sajnos nehéz lesz, mert ellenőrző panelen minden típus külön szerepel. Amiket most felsoroltam, azokat láttam elsőre, de ha megmondod, hogy kimondottan melyiket hiányolod, akkor hosszabb utána nézéssel megkeresem.

16. bonita333

bonita333 Rutinos

Amit ma adott Racko a 2 db CAIRNGORM a 3 ITHAKA talányos fa.
    Ennyit tudtam visszakeresni. A mai az egyértelmű, és az előző event nyereményeként kapott ezek szerint 3 db.
    Mindegy!
    Azért köszönöm szépen, hogy megpróbáltad!

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
  17. vashangya

vashangya Fórum-zöldfülű

Szia. Ennél konkrétabban nem tudom leírni. De hagyjuk... Készültem az eventre. Vettem macskaházakat. Nem tudom mennyit! Most meg csak 1db van a vadaskertben...de ezt meg már korábban kaptam ajándékba ajándékozáskor! És bizony szeretném vissza őket mert már nem lehet vásárolni többet. a farmom neve: vashangya Az ID számom53410143

18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Tamás!
    A karbantartáskor vásároltam összesen 10x1000 papagájtollat. Megnéznéd mindet megkaptam? ID: 12389872

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzés alapján vásároltál:

10x10.000 db;
    3x3db;
    1X11db;
    4x10db-os mennyiségben papagájtollat

20. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok!
    Az előbb a farmomra belépve azt tapasztaltam, hogy 7 új gazdaköri feladat jelent meg. A bal oldali menüből elérhetőek lettek a gazdaköri feladatok, rajta egy kis 8-assal. Rákattintottam, és jééé, új feladatok. A furcsa az, hogy én a 98-as szinten vagyok és ezek a feladatok nem nagyon jelentenek kihívást, mert zömében répát, búzát, zabot, kukoricát és hasonló, alacsony szintű növényeket kér.
    A gazdaköriket megnyitottam, megnézegettem, egy 1-es szám viszont még mindig ott virít a menü gazdaköri ikonjánál, az nem akar eltűnni. Mi ezekkel a helyzet? Tud valaki segíteni?
    Előre is köszönöm...
    Ui: még nem adtam be a feladatokba semmit.
    üdv: milanzs
    ID számom: 2441609

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.