Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan milyen postaládát hiányolsz?

2. -gerbera-54

-gerbera-54 Utánpótlás-írogató

Már jó régen szereztem 1x1 területen kék postaláda . 300 tp-ét és egy szupertrágyát ad. Ha beérik felszáll egy galamb. Eddig a kincses szigeten volt. Bocsi, a pontos neve postagalamb.

Utoljára szerkesztett: 21.11.16
  3. évaauth

évaauth Haladó

Jó reggelt!
    Az eventnövényeket eddig termeltem,beadni még nem akartam.Tegnap próbáltam először,de az összes ablak szürke.Semmit nem tudok teljesíteni!
    Köszönöm,ha segítesz!
    ID 11581979

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A malomterméket/malomtermékeket már megcsináltad hozzá?
    Zöld "+" jel szolgálja a képeknél a beadás helyét.

5. Nildia

Szia!

Dekor elemek között kell keresned.
    Arra figyelj, hogy munkásokkal azt nem tudod kitenni - mindenképp manuálisan kell a bal oldali menüből a váza ikon alól.
    Használd a menü kereső funkcióját a jobb felső sarokban.

6. évaauth

évaauth Haladó

Köszönöm! A malomtermények tényleg nincsenek még meg.Ezt nem vettem észre.
    Szép napot!

Leho69 kedveli ezt.
  7. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

A top-on nem indulok, csak egy érdekesség:
    Tegnap kész lettem az ezüst szobával, láttam is a 150.000 pontomat.
    Most meg csak 500 van. Ez hogy lehet?
    Az világos, hogy a listán már nem vagyok rajta, csak ezt az 500-at nem értem.
    Gazda: -Mayacska85- ID: 20152176

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
  8. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Nem tudom hogy csak nálam van.e vagy másnál is,de megint leszüreteltem az egész farmomat sárga kála volt vetve ,és megint csak r5 felröppenőt kaptam,idáig 41 ezüst papírom van ,az aiyádékba kapottakal? íGY NEM TUDOM BEFEJEZI

Leho69 kedveli ezt.
  9. Nildia

Szia!

Te abba a szobába még csak elkezdted a beszállítást, ami a beugró a top-hoz, nem fejezted be.
    Ha majd befejezed, akkor lesz érdekes az összeg.

HéricsBáró és -Mayacska85- kedveli ezt.
  10. Nildia

Szia!

Eventek teljesítéséhez segítség az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Az aktuális event csevegője pedig itt, itt is kaphatsz jó tippeket :

https://board-hu.farmerama.com/inde...-event-2016-csevegő.14481/page-91#post-608206

11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Nálam is ua. a helyzet. Csak azért érdekes, mert tegnap és még ma reggel is ott volt a 150 ezer csp. Akkor akinek 150.000 van kiírva, mindenkire ez vonatkozik?

kovacstne, Ivibaba54 és -Mayacska85- kedveli ezt.
  12. Nildia

Szia!

Nálam is ugyanaz a helyzet - egy cseppet sem aggódom.;)

13. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm :)

Leho69 kedveli ezt.
  14. -gerbera-54

-gerbera-54 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítségedet! Munkásokkal akartam kitenni és nem látszott a menüben de így már ott volt. Megijedtem, mert ezt már nem hiszem hogy meglehetne szerezni.

15. angyal2006

angyal2006 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Abban kérném a segítségetek, hogy most olvastam( Kazimir levelét) , hogy a Maestro kártyával van a probléma. Nekem is átállt. A tanácsotokra megkerestem a supportot, és nem értem hogy velem akkor miért csinálják a huzavonát!! Nem tudtam megvenni a novemberi felhősort, küldjem el az irataim. Ha ilyen probléma van, márpedig nekem is a kártya problémám, miért csinálják ezt velem??
    Ti olyan jó fejek vagytok, ha tudtok segítettek, gondolom ők is tudják mi a probléma leírtam hogy milyen kártyával fizettem és mindenről lekések ( novemberi felhősor, vásárlása óta levelezgetnek velem) , most reggel meg olvasom ezt a levelet.
    Válaszotok előre is köszönöm!!

16. honeym

honeym Utánpótlás-írogató

Sziasztok :)
    Lehet, hogy badarságot csináltam, de világosítsatok meg légyszi :)
    Van már lekvárfőző műhelyem 3-as szinten, alkímistám 3-as szinten, és úgy gondoltam, hogy akkor most már megépíthetem a harmadikat , mondjuk a pékséget. A bölcs tölgynél elpacsáltam a csillagaimat a pékes ponton, és most megállt a tudományom, mert a gazdakörben nincs pékes feladat.
    Most akkor mi van?
    Köszönöm válaszotok :)

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Problémáddal megkerested a játék supportját. Ez a jó lépés! Ott tudnak számodra megnyugtató választ adni, az ő kompetenciájuk, az ő hatáskörük ennek a dolognak a rendezése.(A fórumon ilyen ügyekben nincs lehetőség dönteni, megoldást ajánlani!)

Kérlek arra, a levelükben kért információkat add meg, és tőlük várjad a választ!

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Bizony téves útra tértél!

Van a mesterségek hármas szabálya: virágkötő+pék+lekvárkészítő, ezekre érvényes.
    Ha valamelyik kettő ezek közül van már a 3. szinten, akkor a hiányzó harmadik a felsorolásból ingyen kiváltható!

https://board-hu.farmerama.com/inde...az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/#post-5209
    A csillagokért kiváltható mesterségek (alkimista és természetgyógyászat) nem tartozik ezek közé.

Van még egy gond nálad ... a tölgyön található mesterségek rúnája nem a kiváltást eredményezi, hanem %-osan a mesterségpontokat emeli meg.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

Kérlek arra, előbb tájékozódj és olvass! Nem jó érzés az, ha sikertelenségbe szaladsz a "kapkodással".

Imi* kedveli ezt.
  19. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Én is azt tapasztaltam, hogy a régi döcögős "filmnézés" (ami ugye, nem film!) teljesen elérhetetlen. Remélem, frissítik, mert amúgy is roppant gyenge, sok értelme nincs. Jó lenne, ha tényleg valami érdekesebb, farmeramás feladatok lennének, nem pedig a műholdfelvétel beazonosíthatatlan alakzatai és az autók közel-s-távol képeinek összehasonlítása lenne.

inkognito2002 kedveli ezt.
  20. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok!
    A múlt héten a csibeszoba 3. mentorszintjén kiváltottam 150 pontért a varázsolt szomszédot. A szuperszomszéd megjelent, de nem kapok tőle semmit, legalábbis nincs felugró ablak...
    ID számom: 2441609
    A választ előre is köszönöm.
    milanzs

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.