Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Estét! Délután 14°óra körül arattam a Baha kergését ahol a Reményhalat is tartom, és kézzel learattam utána géppel a többit. Pár perce ott voltam mikor láttam, hogy a lagúna már ismét beérett, vagy bug miatt amitől nyüzsög a játék már a délutáni aratást sem fogadta. Köszönöm a válaszukat előre is. ID: 35012223

Leho69 kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szép estét!

Nagyon fontos, hogy ne frissítsd a játékot, vagy ne lépj ki a játékból közvetlen az után, hogy betakarítod a kész terményeket, vagy a kész állatokat a pajtába küldöd. Mielőtt frissítesz, vagy kilépsz a játékból, várj a betakarítás után legalább 8-10 másodpercet.

Erre azért van szükség, mert időbe telik, amíg a játékkliens elküldi az adatokat a szerverre és a szerver a játékkliens felé elküldi a választ. Ha egy frissítéssel ezt az adatcserét megszakítod, akkor a kommunikáció sikertelen és a szerver nem látja, hogy learattad a terményt és/vagy beküldted az állatokat a pajtába. Ez főleg a gazdaköri feladatok elvégzésénél jelenthet problémát, hiszen ott szinte perceken, másodperceken múlik az, hogy sikerül -e, vagy sem a feladatot befejezni.

HéricsBáró és Farmer*54 kedveli ezt.
  3. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok. Szép estét. -Mamicska-, ID 27253708 Csak azt szeretném kérdezni, miért nem tudom a mozit nézni. Már több mindent kipróbáltam, de siker nélkül. Köszönöm .

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

Szia!

Pontosan mi a problémád vele? Mi nem jó rajta?

5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, nálam sem működött ma egész nap. >:(>:( Sokszor próbáltam, de sikertelenül.

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Azért egyet ne felejtsünk el : a mozi nem ígéret, soha nem is volt ígéret - egy lehetőség!!!
    Ha van film tudunk mozizni, ha nincs, akkor meg nem.
    Konkrétan ha van szponzor, aki anyagilag a valós pénzén finanszírozza a mi filmnézéseinket akkor örüljünk neki és nézzük, ha nincs, akkor pedig várakozunk türelmesen.
    Ez mindig is így volt, és mindig is így lesz.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, ez a helyzet, várakozom türelmesen, semmi gond, majd lesz mozi. Szép estét kívánok Nildia!:)

8. hMagdi8

hMagdi8 Utánpótlás-írogató

Szia!Érdekes dolog történt velem,visszaakartam rendezni a farmom,de nem találom európai borzomat!ID 50 150 448,Köszönőm.ha megnézitek!

9. Nildia

10. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Gazda: pünközsdirózsaID: 4764703
    Szervusztok! Reménykedem, hogy még valaki ébren van és tud segíteni. Mit tegyek? A Malomban elindítottam egy jutalom pörgetést, ami már percek óta nem áll le. Bár mit nyomok, semmi nem történik. Csak forog, forog.

Nem kapok választ! Megpróbálok kilépni és visszalépni. Lehet, hogy egy pörgetésem kárba megy? Jó éjszakát!

Dupla hsz összevonás

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.12.16
  11. Nildia

Szia!

Menj a kerék felületére, és dátum szerint látod mikor mit pörgettél a "Megszerzett nyeremények" gomb alatt

12. tuti566

tuti566 Fórum-zöldfülű

tuti566 ID:54488378 Sziasztok az lenne a kérdésem miért nem lehet egy normális eventet megcsinálni miért kell fizetni ahhoz,
    hogy be lehessen fejezni adtok 47 db kavicsot a többit meg vegye meg az ember,de nem lehet csak bank kártyáról megvenni, ESMS-
    ben nem miért van ez igy most nem tudom befejezni???Jó éjszakát kívánok.

13. |Tamás|

Szia!

Az event beharangozójában és részletes leírásában többször is megjelenik az információ, hogy jótékonysági event. Jótékonykodni az ember úgy nem tud, hogy ingyen.

https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14514/

HéricsBáró és Matold kedveli ezt.
  14. csutak007

csutak007 Haladó

Szia Tamás! leadtam a Malala event összes növényeit, több kavicsot nem kapok akkor hogy tudom a maradó ajándékot meg kapni? Aranybanán, szabad
    pörgetés?

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az event akkor teljesíthető maradéktalanul, ha valaki vásárol a jótékonysági kosarakból.
    Az event felhője csak és kizárólag az említett kosárból vehető meg.

https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. imi5000

imi5000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Vásárolni szerettem colna egy hónapra munkásokat de valami hiba lépett fel. Nem tudom próbáljam e mégegyszer vagy várjak kicsit.

17. Timurka

Timurka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A tegnap nyert farmmunkásból még van 2,5 órám és nem engedi használni. A mai zoknit már kinyitottam, lehet ez volt a gond? HDTimi id:54431622

18. Nildia

Szia!

Tegnap ekkor nyitottál : 2016-12-02 06:15:16
    Tehát ma reggel negyed 7-kor jártak le a munkásaid.

19. Nildia

Szia!

Milyen hiba lépett fel? Kifejtenéd ezt egy kicsit részletesebben?

20. imi5000

imi5000 Fórum-zöldfülű

Kapcsolat közbeni hibát írt ki, de már megoldódott. Sikeresen vásároltam. Köszi a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.