Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ! Mi különbség van az aranylevelű 2 fa között az egyiken csak 1 levél a másikon 3 levél látható,
    a csereberén vettem észre.Köszi a választ.:wuerg:

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Készíts egy fotót a jelenségről, kérlek!
    A képek linkjét hozzad a topicba. Köszönöm.

3. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sajnos az nekem nem megy,itt az id 12862784 lépj be hozzám és nézd meg ,másképp nem tudok segíteni.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

5. dkata75

dkata75 Aktív író

sziasztok!
    A lúdakra rá szerettem volna tenni a 2-es szintűt de nem sikerül,az 1-es szintűt ráteszi miért nem tudom rá helyezni?

6. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    Össze van építve az alapóllal , próbáld meg kirakni üres területre.

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia!

Amennyiben nyeremény volt, akkor alappal együtt kaptad. Próbáld meg üres területre kihelyezni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. dkata75

dkata75 Aktív író

sikerült köszönöm

9. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Kellemes délutánt!
    Ha az Éléskamrában rámegyek az egérrel a termékekre, nem mutatja, hogy mire használható. Mit és hol kell állítanom?
    Köszönöm a segítséget!

10. mamarygen

Szia!
    A beállítások menüben található a megfelelő gomb ehhez:

2. Egyéb
    • a,
      Tippek:
      A szövegbuborékokban megjelenő információk engedélyezése vagy tiltása (mint például a hátralévő TP mennyiség kijelzése, vagy a menüben található elemek tulajdonságainak mutatása). Ha kikapcsoljuk, semmilyen szövegbuborék nem jelenik meg!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

11. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a neon kutyaólamat mért nem tudom feltenni a cserenapokon? Láttam, hogy más cserélne, de az enyém nincs ott az állataim között. :(

12. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Köszönöm! Nem lettem okosabb. Pontosítok! Azt szeretném tudni, hogy az ÉLÉSKAMRÁBAN pl. a Répás-almás csatni mire jó?

13. |Tamás|

Szia!

Általános szabály, hogy azt tudsz cserélni amit látsz az ablakban. Ezen kívül még egy dolog, ami általánosan igaznak mondható, az pedig az, hogy két event között játékba került dolgok nem vesznek részt az akcióban.

HéricsBáró és Calibaby kedveli ezt.
  14. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Akkor ez lehet. :D Tegnap szereztem a kutyaólat. :) Köszi!

15. |Tamás|

Szia!

Répás-Almás-Csatni +2 növényt ad 1-1 területre.
    Bónuszok ismertetőit a mesterségek ismertetőiben találod

Ezeket a bónuszokat csoportosítottuk is, amiket itt tudsz megtekinteni

16. macsuo

macsuo Fórum-zöldfülű

Szia!Ebben az évben egyszer sem sikerült a moziban filmhez jutni.A farmarany miatt néha jó lenne!

17. |Tamás|

Szia!

Amennyiben nincs szponzor, akkor sajnos vetítés sincs a moziban. Az, hogy nekünk ingyen legyen az FA, az más cégeknek pénzbe kerül.

18. macsuo

macsuo Fórum-zöldfülű

Köszi,azt hittem a hiba nálam van

19. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló!
    Több mint 20 perce rendeltem smsben farmaranyat,de eddig nem kaptam meg.Van valami oka,hogy késik?
    ID48200342

20. mamarygen

Szia!

Volt már példa arra, hogy egy - másfél óra is eltelt a rendelés után, mire a játékpénz megérkezett a farmra.

Legyél türelemmel még egy kicsit.

Ha 16:00 óráig nem érkezik meg a FA a farmodra, keresd fel a payment supportot ... probléma a megrendeléssel kérdést/témát válaszd. Töltsd ki az űrlapot, és várj a válaszra a regisztrációs e-mail címeden.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.