Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. momice1967

momice1967 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma elültettem délelőtt a csicsókákat, a bahamán és a kerge kertbe be is érett, learattam. A főfarmon és a másikon meg viszont azt írja még 4 óra az aratásig!
    Válaszotokat várom türelmetlenül! Ha így haladunk be sem tudom fejezni ezt az eventet, 93-as szinttel! Köszönöm nektek. Itt fogom az egész játékot befejezni!
    momice1967 ID:11354740

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nagyon sajnálom, igazán bosszantó az ilyesmi, de sajnos nem tudjuk visszanézni, hogy mikor és hogyan vetettél. :( Így sajnos, azt sem, hogy mi lehet az oka, az eltérő érési időnek. Csak tippelni tudok. Nálam volt olyan, hogy nagyon siettem, belocsoltam, de ez a művelet nem jutott el a szerverig. Egy része beérett, a másik meg nem. Jelenleg nálad a szigeten nincs belocsolva, a főfarmon igen, a szédültön pedig a terület 2/3-a, a tisztás viszont szintén nincs meglocsolva.

3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    A farmon az ikonnal nem tudok a fórumra lépni, mert a bejelentkező oldalra dob!
    Alul a fórum feliratnál lehet csak belépni. De ott sem mindig vagy sikerül, vagy nem!

4. tengerszem

tengerszem Utánpótlás-írogató

szép estét....sajnos én sem tudtam belépni egyik böngészővel sem a fórumba...többszöri kísérlet után sikerült csak...az ikonra kattintás után ismét a belépő oldalt dobta be....reméljük hamarosan helyreáll..

5. MadameRose

Sziasztok!
    Volt egy pillanatnyi üzemzavar, de most már újból elérhető a fórum.

6. marta440210

marta440210 Utánpótlás-írogató

A szintszámlálón nem fut a zöld jelzés,ill. a zöld csik,vagyis nem mutatja a haladást.
    Kérem,hogy nézzenek utánna.marta440210.ID:9487048
    Köszönöm!

7. MadameRose

Szia!
    Egy hibával találkozhatunk ma a játékban....

A haladásunkat jelző zöld TP csík, és a beéréseket mutató (infó buborékban található), nem működik megfelelően. A TP csík adott esetben teljesen el is tűnhet. Az állatok, fák vagy növények és egyebek beérési idejét mutató csík pedig néha akkor is tele van, ha még van vissza az érésből, bár benne az óra számláló helyesen jelzi a még hátralévő időt.

Szerencsére a csík hibája a megkapott TP-t és a haladásunkat nem befolyásolja.
    A hiba javítására várhatóan csak hétfőn fog sor kerülni. A rendszer probléma nélkül számolja továbbra is a tapasztalatpontokat.

8. zsezse65

zsezse65 Fórum-zöldfülű

szia!
    egy ideig nem tudtam a játékba belépni, de tegnap már végre ige. Rackó nem mutatta a piros felkiáltó jelet, tehát nincs ajándék, se pörgetés. Ma is beléptem, ma reggel sem jelzett a bárányka :( Ugyanaz a kibontott fehér dobozka van ma is előtte, mint tegnap. Hány napig nem jár Rackó ajándéka meg a pörgetés? Vagy ez nem azzal függ össze, hogy nem tudtam belépni egy ideig?
    Egy másik kérdés: a szédült szántómon a jobb alsó résznél nem enged kitenni se földet, se fát, se ... ,pedig ha jól számolom, egy 3X2-es területen nincs semmi kitéve.
    Köszönöm a választ előre is.
    zsezse65 ID: 13953155

9. Azari02

Azari02 Junior szaki

Sziasztok!
    Ezt már nem először tapasztalom, hogy olyanok küldenek nekem ajándékot akik nincsenek is benne a barátlistámba!
    Az egyiket megkérdeztem, és ő azt mondta hogy én benne vagyok az ő barátlistájába.
    Ezek szerint én benne vagyok olyan valaki listájába is akiről nem is tudok semmit, csak mert ő az enyémbe nincs?
    Előre is köszi,
    Azari02

10. MadameRose

Szia!
    Tegnap és ma is megkaptad Rackótól az ajándékot és el is pörgetted a napi pörgetést. 10 virágdrót és 10 gyógyelixír.
    Javaslom takarítsd ki egy kicsit a böngésződet. Megjelenési problémákért általában egy beragadó süti a hibás.
    Először ezt kellene:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604
    Ha ennyi nem elég a probléma megoldásához, akkor itt találsz segítséget a továbbiakhoz:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

11. MadameRose

Szia!
    Ha az illető inaktív volt egy ideig, akkor a Te szomszédlistádból törlődik, a sajátjából viszont Te nem. Ezért lehet, hogy nálad nincs a listában.

Azari02 kedveli ezt.
  12. Azari02

Azari02 Junior szaki

Szia MadameRose!
    Köszönöm a válaszodat,
    esetleg valahonnan megtudhatom hogy kik ezek a Gazdák akikről én nem tudom hogy a listámba vannak?

13. MadameRose

A hírek menüben az Ajándékok menüpontnál láthatod, hogy kiktől kapsz ajándékot. Itt a gazdanevek is szerepelnek. Ennél többet mi sem tudhatunk.
    Akkor is lehetsz "ismeretlen" gazdák barátlistájában, ha Ajándékozási napon küldtetek egymásnak valamit. A Csere miatt a listában kell lenetek. Azóta viszont lehet, hogy Te törölted, vagy inaktivitás miatt törlődtek.

Azari02 kedveli ezt.
  14. Chaby78

Chaby78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Én kicsit érdekes hibával találkoztam minap,még pedig azzal,hogy valami úton-módon 3,6 millió tapasztalati pontom eltűnt!!
    Ez hogyan lehetséges 91,7 millió volt és aztán 88,1 millióra fogyatkozott vissza,ilyet még sosem tapasztaltam a 4,5 éves játék tapasztalatom alatt!Utána lehetne nézni ennek mi lehetett az oka?
    Gazda: Chaby78
    ID: 2448326
    Választ előre is köszönöm!

15. momice1967

Köszi! Még mindig egy óra van az érésig. Géppel vetek, öntözök, trágyázok. Kézzel semmit nem csinálok. Ha még ezt sem tudjátok visszanézni, köszönöm szépen a játékot. Szerintetek mit mondok azoknak akik szeretnének játszani, így 93-as szinten?

16. momice1967

Most már a főfarmomon a fele érési idő 50 perc, a másik meg 1óra 50 perc, egyszerre ültettem, locsoltam,géppel stb. Így 93-as szinten közölték, valamit
    rosszul csinálok!

Szerintem, mivel eléggé olyan probléma, ami befolyásolhatja az event végkimenetelét, szeretném, ha olyanok foglalkoznának vele, akik segíteni is tudnak. Ha ez sem jön össze, ezek után én csak rossz véleményt terjesztek rólatok, ha valaki szeretne játszani, adok neki más hasonló játék elérhetőséget, mivel ezt a kis hibát sem tudjátok megoldani.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.14
  17. MadameRose

Szia!
    Jelenleg a tp értéket mutató csíkkal vannak problémák, de ez a tp mennyiségét nem befolyásolja. Jelenleg 88713307 tp-d van. A tp mozgásokat nem tudjuk ellenőrizni.

18. MadameRose

Nem kell fenyegetőznöd. Ha nem vagy elégedett a válaszommal, kérhetsz segítséget a supporton. Az viszont tény, hogy a szántóid egy része be volt locsolva, a másik része viszont nem. Nem állítom, hogy Te csináltál valamit rosszul, csupán annyit írtam, hogy ha sietve végzed a műveleteket, nem biztos, hogy minden adat eljut a szerverig. Így olyan, mintha el sem lett volna végezve. Javaslom, mielőtt átlépsz egy másik szántóra, várj 10-15 másodpercet. Event idején terheltebbek a szerverek, kell egy kis idő az adatok rögzítéséhez.
    A supporthoz segítséget itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

19. kiskertem91

kiskertem91 Fórum-zöldfülű

Mélységesen elszomorít, nem lehetne valahogy visszakakukkolni?

20. MadameRose

kiskertem91 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.