Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Nálam szintén ez volt de egy tisztítás és mozilla újrainditás után helyreállt!
    A mozzillába volt 3 Bug most frissítették rögtön utána ment el a farm nálam.
    :)

Sali~*.* és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. -zsuzsi2006-

-zsuzsi2006- Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    erről az eventről nem kapjuk meg automatikusan a felhősort.Mintha vlmi ilyesmit olvastam vlna....vagy ferre értelmeztem vlmit?

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Melyik eventről írsz???

Hol olvastál arról, hogy automatikusan kapunk felhőt??

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

HéricsBáró és alex0824 kedveli ezt.
  5. millike53

millike53 Fórum-zöldfülű

Sziasztok miert emelkedik meg mindig a tartozas, ha vege az eventnek vizvetel, malom legyszi nezzetek utana

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Frissítsd az oldalt és eltűnik...

zoldliget kedveli ezt.
  7. tamoooka

tamoooka Fórum-zöldfülű

Heló! Ma bejelentkezésem során tapasztaltam, hogy a csillagaim száma nem annyi, mint az event előtt volt. Jelenleg 73 csillaggal rendelkezem, event előtt (99%-ra mondhatom csak) pedig három számjegyből álló mennyiség. Biztos vagyok benne, hogy nem vásároltam az utóbbi időben.
    Lehetséges lenne esetleg visszakönyvelni az utolsó vásárlásaimat, vagy lehetséges lenne, hogy eltűntek a csillagaim az event alatt?
    Köszönöm!
    ID: 10912951

ideals20111 kedveli ezt.
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

2017-03-11 11:45:10-kor kiváltottad egy raktárházat, azóta nem volt 3 számjegyű a csillagaid összege. Ellenőrző listát a Supporton tudsz kérni.

9. Beni062001

Beni062001 Utánpótlás-írogató

Kedves Tamás!
    Ki akartam váltani a jovellina szobrot, többszöri próbálkozásra a banánt levonta, de a cserép barna maradt. Megnéznéd, hogy Te látod-?
    ID: 17886216
    Köszönettel: Edit

10. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem az általad megadott farmot, minden gond nélkül elérhető a jovelanna. Sikerült kiváltanod, és megnéztem a gazdaboltot, ott is rendelkezésedre áll, tudsz venni.

11. Beni062001

Szia!
    Köszönöm szépen! Varázsló vagy! Nekem frissítés, ki- belépés után sem volt a gazdaboltban, és barna volt a cserép.
    Megvennéd nekem a cukorcserjét is (arra még tellik!), mert az sem megy!
    Köszönöm szépen!

12. zorcso

zorcso Aktív író

Hát persze, hogy ki van takarítva a szédült szántóm... a 119-es szinten vagyok.
    Viszont van egy játékos, aki nagyon szeretne a szomszédom lenni.... ajándékot
    természetesen küldünk egymásnak.
    Akkor türelmesen várunk... köszi.

13. |Tamás|

De most már jó?

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
  14. Beni062001

Szia!
    Köszönöm szépen! Válaszod után sikerült.
    Bocsi,lenne még egy kérdésem! Unokáim farmjaival összesen 6 farmon eventeztem. Ezen (és csak ezen) a farmon tegnap reggel úgy jártam, hogy változtatni akartam a malomban a beadandó gyártásán (mivel az első rekeszben lévő állat tápkeverése még nem járt le), így kitöröltem az eventes keverést, aminek a hozzávalói nem kerültek vissza a pajtába.
    Tudsz valami tanácsot adni, mi lehet rosszul beállítva ezen a farmon?
    Köszönöm!

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Indítottál keverést ekkor, és maradt 3 db felröppenőd, illetve 1141 db event növényed : 2017-04-03 22:36:32
    Törölted ekkor, így lett 43 felröppenőd, és 1891 event növényed : 2017-04-03 22:36:40
    Majd ismét indítottál keverést, ismét maradt 3 felröppenőd, és 1141 event növényed ekkor : 2017-04-03 22:37:21
    Ez pedig elkészült ekkor : 2017-04-04 05:21:44
    Minden rendben működik a farmodon.

16. Beni062001

Szia! Köszönöm,hogy utána néztél!

17. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! KB.22 órakor leállt a farm,most tudtam újra belépni! Csak nálam volt ilyen probléma?

**viola** és editke2004 kedveli ezt.
  18. saxoo16

saxoo16 Fórum-zöldfülű

Szia! Én is hasonló cipőbe jártam hulla csend volt:) csak a vérnyomásom emelkedett!

**viola** és editke2004 kedveli ezt.
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem tapsztaltunk ilyen hibát, és a központból sem kaptunk hasonló jelzést.

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem tapsztaltunk ilyen hibát, és a központból sem kaptunk hasonló jelzést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.