Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rendben megnyílik az ajándékozás menü a jobb oldali menürendszerből adott szomszédra kattintva.

Kérlek, végezz el egy alaposa géptakarítást.

2. |Tamás|

Szia!

Pontosan miért is nem olvasható? Katt a nevére, felhozza a tojások ismertető azon részét, ahova az le van írva. (Régi tojás, ne a lista végén keresd)

3. Csibefarm

Csibefarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem látszik a cicakuckó tulajdonsága a leírásban.
    Csináltam képernyő mentést. Ennyi látszik az ismertetőből ha rákattintok a boszorkánytojás leírásának linkjére:

4. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Ha be vagyok jelentkezve a farmra akkor nálam is ez látszik, és kiírja, hogy nincs jogosultságom megtekinteni, ha viszont kijelentkezve nézem meg akkor látszik minden kép.

újfarm53 és Csibefarm kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A problémát egy sütitörlés és újraindítás megoldja. Érdemes lehet még frissíteni a Flash Playert, és annak a sütijeit is törölni.

6. Csibefarm

Csibefarm Fórum-zöldfülű

Köszi Toma, de ezen már túl vagyok. Ki-be lépés sütitörlés megvolt. Engem nem zavarna hogy nem látszanak a tulajdonságai ha tudnám, hogy mi az. Ha lenne olyan kedves valaki leírni, azt megköszönöm. :)

Update: Mi ez az új módi, hogy kódot kell beírni mielőtt a fórumra írok?

7. |Tamás|

SZia!

Leírásban pedig szerepel
    TP bónusz event növények esetén +20% 15 percre.
    Érési idő 24 óra
    TP 12.000
    mérete 1x2

8. teta52

teta52 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Segitséget szeretnék kérni, mert befejeztem a Dinyedili eventet és nem kaptam meg a Tudományos megfigyelés és Praktikus Tréfa elemeket a felhősorra.
    Udvözlettel,
    Teta52
    ID: 32116204

9. Csibefarm

Csibefarm Fórum-zöldfülű

Köszi Tamás. Én elhiszem, hogy szerepel a leírásban, de látod, hogy én nem látom, xD hisz betettem a képernyő mentést :) Köszönöm, hogy külön leírtad :)

update: mi ez az új izé, hogy ha írni akarok a fórumra előtte CAPTCHA kódot kell beírni? Ez mióta van? Mutatom ezt is:
    Addig nem enged beírni a hsz-t amíg nem gépelem be a CAPTCHA kódot -.-

Utoljára szerkesztett: 16.6.17
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sajnálom, de azért írtam le, mert nálam így működött.

Csibefarm kedveli ezt.
  11. Csibefarm

Csibefarm Fórum-zöldfülű

Köszi Toma :) Nálam sajnos nem. Már át mentem másik böngészőre. Explorer, Chrome, Mozilla. Még az operát nem próbáltam xD Most ezzel a CHAPTHA kóddal küzdök. Minden hsz-hez be kell írni. Király -.-

12. |Tamás|

Friss regisztráció miatt van chaptha kód, idővel meg fog szűnni.

13. |Tamás|

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat, Mi egy teljesen ismeret farmon ugyan ezt tudnánk csak csinálni.

14. pacsírta21

pacsírta21 Járnitanuló

Kedves mamarygen!
    Javaslatodnak megfelelően írtam a supportnak. Éreztem előre, hogy nem kellett volna. Egy újabb csalódással lettem gazdagabb, és három üres felhősorral. Hatalmas lelkesedéssel játszottam, még a TOP-ba is beszálltam. Azt hiszem gyorsan kopik a lelkesedésem. Nem tudom megérteni, hogyan lehetséges, hogy az egyik farm ugyanannyiért nem kap semmit, amiért a másik egy komplett felhősort.

15. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Nekem az a kérdésem, hogy a mozi miért nem működik, már több ideje ez jelenik meg:
    Hoppá! Valami rosszul sült el
    :mad:

Borosgazda ID:1468438

16. teta52

teta52 Fórum-zöldfülű

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A keresett elemek az 5, 6 sorok gyémánt jutalmai. Azoknál mindhárom beadandó ki kell legyen pipálva.
    Ha a fenti sorok ki vannak pipálva, akkor a keresett elemek valahova ki lettek helyezve: bármely területre, vagy bármely nem tematikus felhősorra.
    Nem tapasztaltam olyat a játékban, hogy bármely jutalmat a rendszer ne adná azonnal, ha teljesítik.

18. bandib

bandib Utánpótlás-írogató

Nem lehet belépni a játékba,csak a keret látszik és onnan sehova tovább :(

19. |Tamás|

Szia!

Kérlek takarítsd ki a gépedet, illetve próbáld meg egy másik böngészővel, mert a mozi rendben működik. Az egy másik dolog, hogy nincs benne előadás.

újfarm53 és *bálint* kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

*bálint* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.