Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tegyél egy próbát, egy másik böngésző közreműködésével próbálj belépni a farmra.

Ha nem sikerülne, akkor egy minden részletre kiterjedő takarítást javaslok a gépeden:

https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

2. potyi120

potyi120 Aktív író

3. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek, furcsa eset ért: 786 db érmém volt, először kiváltottam a p.sort,majd a 250-es értékűt, utána a 200-ast jelöltem és
    elszürkültek az ajándékok és maradt 136 érmém, a p.soron megvan a 250-es, de a többi "sajnos már nincs az eszköztáradban".
    Frissítettem, de úgy viselkedik, mintha megvásároltam volna, de sem a 200, sem a 150-es kitehetőt nem tudtam megvásárolni.
    350 érmét ill.214 érmét már semmiképp nem tudnék halászni. Kérem legyetek szívesek utánanézni.
    Köszönöm: szer- etet :ID 51035174

4. mamarygen

Szia!

Nézz be kérlek a váza ikon alá.
    Milyen kitehetők vannak ott? Előfordulhat, valamelyikből duplán kattintottál??

Az ellenőrzés azt mutatta: az Elsüllyedt csodák tárgyat kétszer kattintottad le!

Időben: 2017-07-03-án 20:39:39 órakor és 2017-07-03án 20:39:41 órakor

Megoldásként egy út járható:

A játék supportján kérheted méltányossági kérelemben a hiányzó tárgyak beváltását.

https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Utoljára szerkesztett: 3.7.17
    ljanika6 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. szer-etet

Köszönöm a gyors választ, valóban a 250-es értékű sajnos a pajtámban van, de én a 200-asra nyomtam, biztos, hogy
    2 x nem volt szándékomban megvásárolni.A 200-asra kattintottam, amikor a szürkeség megjelent. Nagyon köszönöm a közreműködést, nem tudom vagyok-e olyan ügyes, hogy a hiba kijavítódjon. Hálás köszönetem. Gitta

6. mamarygen

Higgy magadban, meg tudod oldani a kérelem elküldését.
    A választ a regisztrációs e-mailedre várjad!

7. szer-etet

Még azt nem tudom, hogy event idején lerendeződik-e a dolgom és a választ hol találom, az oké, hogy e-mailemre jön, de azt hol találom? Én csak a magam szórakoztatására játszom, de a technikai dolgokhoz igen ostoba vagyok. Még egyszer köszönöm szívessé-
    ged, üdvözlettel: Gitta

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Support válaszára nem kell sokat várnod. Regisztrált email címedre érkezik a válasz, kivétel ha másik email címre kéred, mikor írsz nekik.
    Support részletes ismertetőjét itt van lehetőséged elolvasni. Sima egyszerű általános kérdések rovatot válaszd.

9. -ilike

-ilike Utánpótlás-írogató

köszönöm a válaszod.

10. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Köszönöm, hogy próbáltál segíteni. Amit informatikus segítsége nélkül, meg tudtam tenni, azt megtettem, de nem sokat segített. Google Cromom van, (tudom az nem frissít a xp-re, de a Mozilla Firefox sem ment. Sőt azzal egyáltalán nem (Most sem!). Nagy kínlódások árán helyreállt. Úgy tudtam belépni, hogy minden egyes más lépésnél frissítettem, újra kezdtem, és egyre több funkció vált elérhetővé. Így ráment majd egy napom, de végül nagy küzdelmek árán tudok vele játszani. Az eventet is sikerült befejeznem. A gépem már majdnem tökéletesen működik, fogalmam sincs mitől zakkant így meg az agya. Ha egy informatikus véletlenül erre téved, akkor megmutatom neki a tanácsaidat, én nem mertem törölni, meg telepíteni, annyira nem értek hozzá, és azt még gondolom utána be kell állítgatni, amihez aztán végképp nem. Köszönöm még egyszer, hogy próbáltál segíteni.

11. agica1717

agica1717 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Olyan kérdésem lenne a mostani trópusi horgászós eventel kapcsolatban hogy megvettem minden elemet a felhősorhoz amit adtak majd próbálom letenni és kiírja hogy nincs az eszköztáramban mert az egyikből kettőt írt jóvá!!! és mindegyikből egyet vettem meg direkt erre gyüjtöttem..valaki mondana valamit ??? eléggé bosszant ez a dolog lassan ott tartok abba hagyom az egészet ha így megszivat a játék!!!! Előre is köszi a segítséget fontos lenne

12. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Valószínűleg figyelmetlenségből az egyik kitehetőre kétszer kattintottál, próbálj meg még összegyűjteni annyi érmét, hogy a hiányzó elemet pótolhasd! S vedd fel a kapcsolatot a supportal, akik méltányossági kérelem keretében elbírálhatják az ügyet!

13. agica1717

agica1717 Fórum-zöldfülű

Szia nem hinném mert akkor többen k kellet volna maradnia ha véletlenül mellé kattintok de el fogyott minden csillag mert pont 700 kellet szóval ha mellé kattintottam volna maradt volna csillag de nem maradt ..de köszi a választ . de most láttam hogy egy darabot lehet csak abból venni szóval nem lehetne belőle kettő :)

14. Angyalszárny

Szia!
    A dekorok többször kiválthatóak!

15. szer-etet

Kedves Moderátor ! Most látom mással is megtörtént ami velem. Írtam a supporhoz, de nem jó e-mail címet adtam meg. Újra írtam,de
    szerintem úgy oldották meg,hogy megvásárolhatom a másik 2-őt, de arra már nem lesz meg az érmém. Most érzem nem is
    az én hibámból történt ez a sajnálatos eset. Jártam már pórul máskor is amikor a 4-es fákból nekem csak 3-at adott (selyemakácból)és így jártam. Az igaz, a dekorok többször kiválthatók, de nem ilyen módszerrel, hogy a legnagyobb értékűt 2 x adja. Biztos vagyok benne,
    hogy a 250-re nem nyomtam 2 x, a 200-asra helyeztem az egeret, akkor lett a szürkeség, mintha mindent kiváltottam volna. Most oda
    a sok munka, drukk és így veszik el a kedvét, örömét a játékosoktól . Igen csalódott vagyok.

Doszi67 kedveli ezt.
  16. Angyalszárny

Szia!
    A support döntése nem a fórumra illő téma.
    Ha az érméid összege kevés, arról nem a support tehet, végső soron felreppenő vásárlására van mód!

17. dite53

dite53 Junior szaki

Sziasztok! Az a problémám hogy a lenyűgöző legyező gazdaköri feladatba beadtam már egy jó pár legyezőt. Elvette a legyezőt de nem adta ide ami jár.Mi van ilyenkor? ID:13370416 Köszönöm a segítséget! Az 5. feladatnál akadt el.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek pontosítsd azt, hogy feladaton belül melyik részt teljesítetted, amely után nem kaptad meg a nyereményt.

19. dite53

dite53 Junior szaki

Oda írtam hogy az ötödik feladat. Az egyes már meg volt régebb óta. Kettes, hármasba beadtam de nem pipálta ki. A legyezőt levonta de nem adot érte semmit.

20. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Amiket beadtál a következők:
    -első feladat 2. rész 4 db, harmadik rész 8 db
    -második feladat 2. rész 6 db, 3. rész 12 db
    - harmadik feladat 2. rész 8 db, 3.rész 16 db
    -Negyedik feladat 2. rész 10db
    A beadások ma 08:43- kor történtek a jutalmakat megkaptad értük.

Javaslom próbálj meg frissíteni, ha az sem segít takarítani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.