Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

szia!

16 db értékelést adtál be a panel adatai alapján.

2. gettó92

gettó92 Fórum-zöldfülű

Szia Tamás!
    Köszönöm,h megnézted, de én biztos vagyok benne,h kinyitottam.

3. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Mint írtam, egyszerre kettőt adtam be (tévedésből, mert nem tudtam, hogy csak egyesével lehet) és csak egyet írt jóvá a program. A befizetésnél volt 2 db. Próbáld ki, beadsz kettőt és mennyit ír jóvá - Te megteheted, hogy kipróbálod.

4. |Tamás|

Kérlek, írd meg, hogy ma szerinted hány értékelést adtál be, és mikor.

5. |Tamás|

Mint írtam, a titokólakat máshonnan szerezted, a kagylót NEM nyitottad ki. Visszazáródó kagylók pedig nincsenek.

6. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Nem emlékszem, mert korán reggel kezdtem a mai napot, reggel 5 órakor. Arra viszont emlékszem, hogy 12.30 körül adtam be 2 db-őt egyszerre és akkor csak 1-et írt jóvá. Az egyik beadást 0-percezem, a másik beadást 5 órával csökkentem üdülési prospektussal.

7. |Tamás|

1 órával korábban adtál be perceken belül 2 darabot.

2017-07-16 13:30:50
    2017-07-16 12:28:43
    2017-07-16 11:23:05
    2017-07-16 11:22:46
    2017-07-16 10:22:17
    2017-07-16 10:21:58
    2017-07-16 09:21:39
    2017-07-16 09:21:18

Természetesen voltak további beadásid, de pontos listát a Supporton tudsz igényelni.

mebajah kedveli ezt.
  8. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Igen, 12:28-kor egyszerre lett beadva 2 db. és csak 1 db. lett jóváírva. Előtte látszik a rendszer 0 perc és az 1 órás intervallum.

9. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Szia! Nem tudom hova írjak, segítséget szeretnék kérni, a kevés kanál felröppenők miatt, hol tudok segítséget kérni másoktól. A szomszédaim kimerültek. Köszönöm előre is a választ!

10. |Tamás|

Szia!

Minden egyes eventcsevegő topic első hozzászólásában megtalálható a link hozzá

Tartózkodjatok a csevegőben az ajándékok felajánlásától, illetve azok kérésétől!
    Erre külön topikok állnak rendelkezésre.
    Erre - lehetőség szerint - hívjátok fel "eltévedt" játékostársaitok figyelmét is!

Hiányzik még néhány felröppenő?
    Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

11. |Tamás|

Tegnap este fél 8-kor fejezted be a 4 alapházat, azóta tudod gyűjteni az értékeléseket. Te magad úgy kezdeted, hogy nem emlékszel a ma délelőtti beadásokra. Egyetlen árva kérdésem van. Ha nem emlékszel, akkor honnan tudod ennyire pontosan hogy nem számolta hozzá a rendszer?

Nem voltam a hátad mögött, nem tudom bizonyítani, viszont azt tudom, hogy több millió játékos esetén megbízhatóan működik az ellenőrző panel, így Én hagyatkozom az adataira. Az adatok közül az utolsó néhány beadást hoztam Neked, további listát pedig a Supporton tudsz kérni, ahol részletes megkapod, mikor szállítottad be az értékeléseidet.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot Mindenkinek ! :D Némi problémám akadt a Tengeri kaland 6/6 utolsó feladatánál, ahol a növekedés serkentő
    recept volt az egyik jutalom. A feladatot megcsináltam, de receptet nem kaptam. Többször újra indítottam a gépet, de nincs recept.
    Ha megnézné valaki, nagyon szépen megköszönném előre is. Id : 21909199 farm: Fenyvesi1010

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Növekedésserkentő receptje az alkimista mesterség 5. szintjén lesz elérhető:
    Amennyiben valaki még nem érte el ezt a szintet, de teljesíti az eventet, a receptet akkor is megkapja, de egyelőre nem fogja látni, és használni sem tudja.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Köszi Tamás,hogy megnézted!! De akkor is tudom,hogy kinyitottam mert van másik farmom is és ezután szoktam oda belépni és érdekes ott minden stimmel.Nem beszélve arról,hogy soha nem belépés előtt pörgetek ,mert nem nagyon érdekel.A lényeg számomra,hogy át vagyok verve és mindig leszedem reggel a kagylósajikat!! Így érzem és tudom és nagy csalódás hogy 13 Fa-ért megkapom.....
    Nagyon bosszantó........és a sok csalódás oda vezet ,hogy többet egy forintot se áldozzak a játékra,pedig ebből működik a játék >:(>:(

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nehéz, nem rutinos feladat a kagylók begyűjtése.
    Véletlen figyelmetlenség is okozhatja, ha kimarad az egyik napon a kattintás.

Olvasd el kérlek a figyelemfelhívást ebben közleményben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-kalendárium-ajándékkagylók.15224/#post-722614

16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia mamarygen, nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat ! Akkor még várnom kell.

17. Ibolyka

Ibolyka Utánpótlás-írogató

oh
    Oh , ezt a könnyelműséget, pedig most már tápot is tudnék keverni neki, mindenesetre nagyon köszönöm a fáradozásodat. Üdv: Ibolyka

mebajah kedveli ezt.
  18. A.Cattery

A.Cattery Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem:
    Nem adja a +1 terményt a dinnyevarázslat :/
    A.CatteryID: 30008031

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a farmon adja, egyéb növényekre.

mebajah kedveli ezt.