Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Amikor játékba kerültek a Vadaskert, Füvészkert és társai, köztudott dolog volt, hogy a fúrógép nagyon ritka hozzávaló.
    Most, amikor bővíteni szeretnék, nem tudok, mert van már 26 db fúrógépem.... fakalapácsom hónapok óta egy megveszekedett darab sem jön!!! Nem lehetne valami középutat találni, hogy néha nap ahhoz is hozzájussunk?

Böbebaba60 ID: 4507014

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A fakalapács felreppenési gyakorisága növelhető nemesített növény ültetésével!
    Itt olvashatsz róla:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A fakalapácsra a nemesítés a megoldás. Nemesítsd ki a karfiol, a nőszirom, vagy a spárga "FelröppenőFakalapács" nevű bónuszát, és az adott növény ültetésével juthatsz fakalapácshoz. Nemesített nőszirom komfort talajban pannik nélkül egy területen átlagban 5-8 fakalapácsot ad.

4. Samoska

Samoska Járnitanuló

Pedig kinyitottam és + jel sem volt ott eddig. Ez igen elszomorító.
    Samoska

5. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

6. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Köszönöm az ötletet, ha már a nőszirom cserben hagyott, átállok a karfiolra..... Pannim sajnos nincs!

7. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

érdeklődnek a piacon a medve tenyészállatok még nem piac képes????

Hermione72 kedveli ezt.
  8. bolobok

bolobok Utánpótlás-írogató

Üdv!

A szabadság mód van bármilyen hatással is a kagylónyitogatásra? Vagy hiába aktiválom, az elmulasztott kagylókat majd csak FA-ért lehet kinyitni?

9. Angyalszárny

Szia!
    A szabadság mód nincs hatással a kagylónyitásra sem Rackó ajándékaira!

10. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek légy türelmes hamarosan piacképesek lesznek!

11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia !

Nem enged belépni a farmjaimra, innét kiléptem át akartam menni a másik farmomra és nem enged, de már ide sem enged vissza, azt irja ki,hogy Nem található felhasználói fiók ezzel a név és jelszó kombinációval. Most akkor mit tegyek?

12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A torta eventhez 30 FA-ért vettem kettő darab torta utalványt, melyeket ki is helyeztem a farmomra.
    Ezzel nem is volt gond meg is jelent a két utalvány, majd egyszer csak eltűntek.
    Érdeklődnék ilyenkor mi van és vissza kapom az elköltött farmaranyamat avagy vissza kapom a két utalványomat?

//static.kepfeltolto.com/small/2017/07/20/f4c1094f1f0796de055339104dda0e96.jpg

Gazda: zoldert ID: 2116615

13. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

de mikor ne a hozászolásom töröld hanem válaszolj rendesen!írtam érthetően éjszakás vagyok,direkt ezért keltem fel nincs normális válasz!

14. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T.Modik,
    Kerdes, miert vonja le a bonuszt, amikor en csak a tortautalvanyra kattintok, Az idö is csak a sima utalvanyra utal. Mar 4-et elhasznaltam es bosszant. A harom tortara tartogattam a bonuszt.
    ID339692212 veronika011355

15. Angyalszárny

Szia!
    Jelszó emlékeztetőt kértél?

16. Angyalszárny

Szia!
    Én is azt látom a piacon, hogy még nem piacképes a tenyésztett medve!
    Sajnos ameddig nem kapunk kiírható információt a központól addig be kell érned a fenti válaszommal!

17. Angyalszárny

Szia!
    A torta utalványt vonja le a rendszer!
    Kevertél a malomba torta bónuszt?

18. esely37

esely37 Fórum-zöldfülű

Szervusz! Történt valami módosítás? Belépésnél nem jelenik meg a mentett felhasználónév és a jelszó. Nekem nem probléma csak érdeklődöm.

19. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek írd be kézzel a jelszót, vagy ha nem emlékszel rá kérj jelszó emlékeztetőt!

20. Long75-

Long75- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam is elfelejtette a nevet -jelszót .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.