Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

szia!
    Munkatársam ellenőrizte jelenleg is 591 farmpengőd van. Frissítsd a játékot és ellenőrizd újra.

2. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Szeretnék képet feltölteni az augusztus 20.-i játékhoz csak nem tudom hogyan kell. Leírná valaki lépésenként?

3. Kékmadár1

4. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

5. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Most igen mérges vagyok. Tegnap este elkezdtem a Zuhatagok szigete II. gazdaköri feladatot és 19.25 körül learattam hozzá az utolsó licsifákat. Meg is jelent a tábla, hogy kaptam 25 szupertápot, 5000 csp-t, 4 csillagot és 12000 BTP-t. Csak egy dolgot nem tudok megszerezni, az új területet. Frissítettem, kiléptem, majd újra beléptem, az eredmény 0. Kérem, hogy nézzetek utána, mert már nem csak a játéktól, de az élettől is elmegy a kedvem. Bonzó1945, ID 17508698.

6. Kékmadár1

Szia!
    Mind a 6 szintet meg kel csinálni a gazdaköri feladatba hogy megkapj 1 területet.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-6#post-741357

mebajah kedveli ezt.
  7. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

8. Kékmadár1

9. agi770

agi770 Törekvő

10. baloghtundi84

baloghtundi84 Fórum-zöldfülű

Szia! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A baby boom utolsó fél órájában arattam le 132 tenyésztést. Légyszi, ha lehet nézzetek utána, mert úgy gondolom, hogy tenyésztés közben probléma adódott, ugyanis ugyanannyi és ugyanolyan békám van, mint tenyésztés előtt. Köszi. ID 28394636, baloghtundi84

11. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Sziasztok! Hol van a felhősor, teljesítettem a nublonosat, de nincs a paszulyfánál. A boltban méreg drága, mindenem elfogyott, hogy vehetem meg????

Ráadásul a farmárudában nem vehetem meg a muffinmeglepetést! Át van húzva, a játéknak még nincs vége, bár kevés az idő már!
    Hogy is van ez? Ezerszámra beadott növények, állatok hiába???

Utoljára szerkesztett: 21.8.17
  12. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Nublon eventen nincs nyeremények között felhősor

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a Muffinmeglepetés át van húzva, akkor az azt jelenti, hogy már megvetted. Valahol meg kell lennie a farmodon, keresd meg. Minden területet nézz át, és ellenőrizd a nem tematikus felhőket is, mert oda is kitehetted korábban.

Swordfish kedveli ezt.
  14. Dr.Szotyoládé

Akkor mi van? Legalább a muffin meglepetést hagy vegyem meg!!!!!!!! Még tart a játék!!!!!!
    Ráadásul az ismertetőben ott volt a sor:3 db 1x1. 2db 1y2 1db 2x2.

S.O.S.
    ID50761094

15. Dr.Szotyoládé

Nincs sehol!Nem is cseréltem, mert nem volt, de nem is lehetett volna!

16. Angyalszárny

Szia!
    Ellenőrizd a farmod minden szegletét!

17. Dr.Szotyoládé

Nincs, mert nem is volt, ez hiányzott az Édes felhősorból!!!!Most tudnám megvenni, összejött a rávaló.

18. Dr.Szotyoládé

Győzelem, hála a türelmes eligazításnak!:) Köszönöm.

19. Angyalszárny

Szia!
    Minden elindított tenyésztésed rendben lezajlott!

20. kamet

kamet Utánpótlás-írogató

sziasztok. nem tudom, hogy hová írjam a problémám .ide próbálom. : tehát: elő fizettem 2x tubó malomra és még nem kaptam meg. pedig a számlámról már levonták mind a kettőt. :
    16.08.201716923606 VB/000001266 COBADEFFXXX DE54200400000634411301 Commerzbank16.08.2017-1,99[​IMG]
    16.08.201716923606 VB/000001265 COBADEFFXXX DE54200400000634411301 Commerzbank16.08.2017-1,99[​IMG]
    máskor is rendeltem de eddig nem volt probléma!!!!!!! légyszíves nézzetek utánna.
    Gazda: kamet ID: 1760744
    köszönöm a segítséget! további szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.