Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Már bocsáss meg, de nem cserélgetem. 7 év alatt ez lett volna a harmadik, ami nem igazán cserélgetésre utal. Ugye ?

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam azt írta ne cserélgesd, ismételgesd. Ha beillesztetted az avatart hagyd békén. Sajnos jó néhány napig eltart amíg megjelenik az új avatar.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ismételten írom, hogy nem történt csere azóta, amióta emez új avatarom lenne. (Hozzá sem nyúltam!) 65 évesen, már nem ugrál az ember holmi csekélységek miatt ! (Csupán jelezni akartam .)

4. -vrnk-

-vrnk- Fórum-zöldfülű

Sziasztok, ma kb. 10 perccel ezelőtt kinyitottam a felszereléses ládáimat. Többek között 129 db kerekkerék pörgetést kaptam, amiből 20-at tudtam kipörgetni. És a többi???? -vrnk-ID: 38175724

Elnézést, csemegés láda volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.9.17
  5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos a többi pörgetés elveszett. A rendszer csak 20db. tárol. Amelyik láda pörgetést tartalmaz azok bal felső sarkában van egy kis pörgetés ikon, ami jelzi azt is mennyi pörgetés van az adott időben a keréken. Ezekkel vigyázni kell hány db-t nyitunk egyszerre.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Koppi! Én most az avádon az egyik törpöt látom, és mellete írást. Csak az írás végei nem látszanak. :) Tehát Egnem nem kö
    szeretni csak
    kérek ha már stb...

genka53 kedveli ezt.
  7. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Évek óta használom a turbómalmot, ma viszont azt vettem észre, hogy bár még több, mint 57 órám van, már teljes időben keveri a tápot. Ez így nem kicsit inkorrekt. Tudnátok segíteni? Köszi előre is!
    -ILIKE- ID: 1751661
    ·

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha annyi táp keverését teszed be, ami túlér időben az 57 órán, akkor csak egy részére fog hatni a turbómalom. Ez sajnos nem úgy működik, mint általában az érésidőt csökkentő bónuszok, amik a teljes érésidőre hatnak.

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha van turbómalmod, nem teljes időben keveri a tápot.
    Ha kilóg a tápkeverés ideje a meglévő turbómalom előfizetésedből, akkor már nem tudja az egészet rövidebb idő alatt gyártani, ezért megnövekszik a tápkeverési időd.
    Arra figyelj, hogy csak annyi tápnak a gyártását indítsd el egyszerre, ami alap idővel számolva belefér a turbómalom idejébe.

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Nagyon köszönöm!

11. krajnyakjozsef

krajnyakjozsef Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos a megrendelésekkel baj van. V an két farmom szerettem volna akciósan gépet venni. Így az egyik farmomon délelőtt 10-kor SMS be rendeltem farmaranyat.Délután 3kor megjött a a játékpénz mivel írtam a supportnak. A párom rábeszélt vegyek SMS -be a másik farmra is.Vissza is igazoltak 15óra 10perckor csak éppen mostanáig nem érkezett meg a játékpénz.Így lemaradok a vásárlásról is meg oda a valós pénzem is! Két órával később megint irtam a supportnak is!

12. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek ismételten vedd fel a kapcsolatot a supportal!

13. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    A bankban, a főtéren nem működik a farmarany vásárlás, pedig én nagyon szeretnék ott venni, mert most éppen az fér bele a keretbe. De! Napok óta hiába próbálkozom vele. - jó lett volna akciósan gépeket venni.. :wuerg:
    Gazda: szotyola2011ID: 30301134

14. Angyalszárny

Szia!
    Farmarany csomagot sem tudsz rendelni?

15. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Szia Angyalszárny!
    Azt tudnék, csak nincs annyi lovetta a kártyámon, meg a paypalon. A paypalon van annyi pénz, hogy szépen vehetnék majdnem ötven aranyat, meg a kártyáról is vehetnék mondjuk 20-at, de nem enged. Csomagot sajnos nem tudok venni, de ezekből az aprópénzekből kijött volna még az arató, meg a vetőgép.
    Gazda: szotyola2011ID: 30301134

16. Angyalszárny

Szia!
    Csak mentett banki adatok mellett elérhető a "csúszkás" farmarany vásárlás!

szotyola2011 és genka53 kedveli ezt.
  17. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Sziasztok!

Olvastam az elefántos értesítőt,a narancs fejlesztésnél is 1 db elefánt lesz,vagy csak a kiírás hibás?

Köszönettel Elektropunk

18. Angyalszárny

Szia!
    2db elefántot fogunk kapni a narancs elefántaréna aratásánál!

19. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

A Tech hirdetményekbe a narancsnál is 1db van írva, azért kérdeztem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

És az érésidő valós? Mert a narancs ólak jellemzően hosszabb érésidő fejében adják a dupla állatot, itt pedig alacsonyabb érésidő van feltüntetve.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.