Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Az ellenőrzés alapján a bahát arattad le. Onnan nem jön ebben az eventben felröppenő semmiből.

Szakácssapka (felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:
    -Felröppenőként (Főfarm, Szédül szántó, Erdei tisztáson minden típusú ól és fák aratásával)
    -Szomszédoktól ajándékba (2 FA/ db amennyiben elfogy az ingyenes napi ajándék)
    Szakácskötény(felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:
    -Felröppenőként (Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztáson minden típusú ól és fák aratásával)
    -Varázsfa jutalma
    -Vásárlással
    Fa merőkanál(felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:
    -Felröppenőként (Főfarm, szédült szántó, Erdei tisztáson növények aratásával és tenyésztés során)
    -Vásárlással

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál-gyors-kiszolgálás.15533/#post-753139

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Köszönöm a válaszodat, de nem fogok írni, mert eddig soha nem kaptam érdemleges választ. Az egyik kedves játékostárs adott erre jó tanácsot, majd azt fogom követni. Üdv. Cincolke.

szöszi50 kedveli ezt.
  3. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Már bocsánat akkor kellene még elellenőrizni, mert a sima farmon artam le 18 db mandula fát, és semmit nem kaptam!!!!!!!!!!!!

4. Kékmadár1

Az ellenőrzés alapján tényleg nem kaptál. De 18db xxl mandulafa nem biztos hogy ad felrepit. A darabszám és az érésidő is kevés hogy biztosan adjon.

5. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Hozzájutási lehetőség:
    -Felröppenőként (Főfarm, Szédül szántó, Erdei tisztáson minden típusú ól és fák aratásával)
    ok minden típusú fák
    ólak
    vagy rosszul olvasok, 18 db-bol nem ad 1 db sem na ez vicc, de komolyan ez egy vicc lassan vége van, azt még a 20 sem értem el, kiváló gratulálok :/

6. Kékmadár1

Nekem 200db 20órás fa van kint és 30 körül ad. Ha megfelezem az érésidő miatt és arányaiba nézem a 18 fát 1 db. kapnál És ebben bőven benne van hogy egy sincs.

7. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Kiraktam a főfarmra lúdólakat , utána kiakartam rakni rájuk fejlesztéseket, a rendszer szerint 30 narancs és 1 piros ólam van. A pirost sikerült kiraknom, de a narancsot egyszerűen nem hagyja, mintha a lúdól nem lúdól volna. Próbáltam gépel és manuálisan is az eredmény ugyanaz, és nem tudom mi az oka. Tudnátok nekem segíteni?
    Gazdanév: soramay72, id: 6701686
    Köszönöm :sleepy:

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek próbáld meg üres területre kirakni a Narancs lúdól fejlesztéseket! Ha nyereményként érkeztek a farmodra, össze vannak épülve az alapjukkal, lebontásuk után normálisan fognak működni, mert szétesnek!
    Ha így sem sikerül, kérlek jelezd újra!

soramay72 kedveli ezt.
  9. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Szia! Mit ajánlott a játékostárs, mert nekem is ugyanez a gondom? A Supportnak írogatni egy event alatt nevetséges, mire válasz jön vége lesz!

Nekem is ez volt ma a gondom, de frissítés után tudtam folytatni!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.17
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Minijáték probléma esetén kérlek készíts fotót és vedd fel a kapcsolatot a supportal!

11. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, a tegnap írtam a Support-hoz! Válasz semmi! Nem kaptam vissza az aranyaimat!. Nyugodjak bele??? Vagy türelemmel várjak még???

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Support minden esetben válaszol a regisztrált email címedre (kivétel, hogy ha máshova kérted a választ, mikor írtál)

Kérlek, tekintsd át az email fiókod beérkezett üzeneteket mappáját és a spam mappát is.

13. gass48

gass48 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget kérnék abban,hogy eltűnt a farmról a termények kategóriából a trágya. Nem tudom, de lehet, h csak azért mert nincs 1 db sem?
    Köszönettel Gass48

14. |Tamás|

Szia!

Kérlek, írd körbe pontosabban, hogy honnan is, hisz több helyen ellenőrizhető a trágya mennyisége.

15. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok, megvettem az Ámor felhősort és a kitehetőkért még pluszban levonták a FA-t. 99 FA csak a felhőre vonatkozik?

16. tistán

tistán Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy előfordult-e másnál is, hogy a Sörfesztivál eventben mikor a rendelést állítjátok össze, simán kihagyja az ital részt. Az első után egyből a harmadik tételre ugrik, esélyt sem adva a második tételnek. Előfordult az egyes tételben, de sajnos a dupla rendeléseknél is 2-3 esetben.Tovább játszhatok, mert így viszont sok pontot bukok. Előre is köszi.
    tistan
    ID:3422041

17. |Tamás|

Szia!

Egy kép kíséretében Kérlek keresd fel Supportunkat.

ambavila kedveli ezt.
  18. |Tamás|

19. mucus252

mucus252 Fórumszaki

20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

igen, így már kitehető. köszönöm a választ :)

Angyalszárny kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.