Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Molsen

Molsen Utánpótlás-írogató

A reggeli ébresztő feladatsor második szintjén ribizlit kell beadni. A 130. szint óta termelem, de a feladatba csak a 133. szinttől lehet majd beadni.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A feladatsor úgy van kialakítva, hogy a ribizli termelése már indítható 130. szinttől, de beadni a gazdakörbe csak 133. szinten lehet.
    Ez a további gazdaköri feladatokra is igaz, úgyhogy érdemes lesz figyelned rá!

3. takacsnebobe

takacsnebobe Fórum-zöldfülű

szia
    probaltam farmaranyat venni, de ezen a farmomon csak az utolso 3lehetoseget ajanlja fel.
    ahitelkartyat es abankkartyat nem.
    mi lehet a problema....
    takacsnebobe
    ID:29099590

a masik ket farmomon nincs ilyen problema, azokon minden nehezseg nelkul boldogultam.
    valaszodat elore is koszonom

4. Wellwisher

Szia!

Türelmedet szeretném kérni, mert a problémád ellenőrzésére jelenleg nincs gép közelében lévő és erre jogosított kollégám.
    Holnap reggel tudjuk megválaszolni a kérdésed.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük a türelmedet!
    Kérlek írjál a játék supportjának. Az általános kérdések témakört választva. Részletesen írd le mi a problémád.
    Válasza a regisztrációs e-mail címedre érkezik majd.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

6. alx528

alx528 Fórum mestere

Üdv!
    Matematika avagy a BP csodái kérdés - a szegfű érésideje 18.45 , van életelixír(4%) és az élet forrása (6%) valamint 12%os fejlesztés.
    Elültetem a szegfűt ,szépen ki is írja, hogy 14.44 ami ok! :) DE a következő pillanatban átugrik 14.52re o_O Miért ?
    (nem azért a 8 percért , hanem mert nem jöttem rá a megoldásra)
    ui : a mostani ültetésnél 14.58ra ugrott pedig nem változott semmi . :(:oops:o_O

Utoljára szerkesztett: 18.3.18
  7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A rendszernek kell egy kis idő, míg kiszámolja a bónuszokkal csökkentett pontos érésidőt. A pillanatnyi más időadat ezért látható.
    A második ültetésed hosszabb érésideje csakis azért lehetséges, mert közben valamilyen bónuszod lejárt. PL:felhő...

Utánaszámoltunk: A 14:58 a jó érésidő.
    A korábbi ültetésednél, az általad felsoroltakon kívül volt még valami bónuszod, ami közben lejárt.

8. alx528

alx528 Fórum mestere

Köszi! de nekem valahogy mégis a 14.44 jön ki ( 1134-136.08(12%)-68.04(6%)-45.36(4%)=884=14.44 ;)

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A szegfű érésideje a két alkimista termékkel és a 12%-os bónusszal 14:58. Nem úgy kell számolni, ahogyan azt Te leírtad.
    Az alap érésidőt csökkentjük a két alkimista termékkel: 18:54x0,9=17:01 (0,9=90%=100%-4%-6%).
    Majd a nemesítésbónuszt szorzással érvényesítjük: 17:01x0,88=14:58. (0,88=88%=100%-12%).
    Sem a 14:44-et, sem a 14:52-t nem tudtam reprodukálni. Ha legközelebb ilyet látsz, kérhetnék egy képet róla, és a használt bónuszok leírását? Köszönöm.

Fatther és alx528 kedveli ezt.
  10. alx528

alx528 Fórum mestere

Köszi ! ezen a néven játszol?

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, ezen a néven játszom. Milyen bónuszaid aktívak? Kivártál 5-10 másodpercet ültetés után?

12. alx528

alx528 Fórum mestere

bagoly

-BombadilToma- kedveli ezt.
  13. .Imike75.

.Imike75. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ki pörgettem a 200%-os terménybónusz. Ez nem érvényes a Bahán? Tudja valaki? A főfarmon adja.

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden területen érvényesül, ahol termelés folyik, és aratás történik a bónuszidőben.

Frissítetted a játékot a kipörgetést követően?

Amennyiben ellenőrzést kérsz, legyél szíves megadni a farmnevedet és a hozzárendelt ID-számot.

15. .Imike75.

.Imike75. Fórum-zöldfülű

Szia!
    Minden megtörtént süti törlés, frissítés, gép ki-be kapcsolása, és a hiba még mindig megvan.

.Imike75. ID:23574796

Köszi a segítséget!

Bocsika-bocsika minden megoldódott. Én néztem el sima talajba raktam, és azt hittem, hogy komfort.
    Elnézést a zargatásért!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.3.18
  16. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok Modik!;)
    Köszi,hogy TI minden nap dolgoztok!:inlove:
    Szeretném megkérdezni,hogy azokból a ládákból amiket nyerünk,felhő adja,...stb,azokból mennyit gyűjthetek össze ,ha csak sokkal később szeretném felhasználni?:p Persze bünti nélkül gondoltam!xD

További szép napot!

17. Wellwisher

Szia!

A láda gyűjtögetésének nincs határa és a ládáknak nincs szavatossági idejük :)
    Ha kibírod, hogy nem kattintasz rá, akkor gyűjtögesd bátran.

-ágianyu33- és bocsika67 kedveli ezt.
  18. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen!:)
    Május 22.-én szeretném magam meglepni velük,addig gyűjtögetem őket és akkor :pnagyon meglepődöm majd!;)

19. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem, az is valószínű, hogy nem hiba, de megnéztem a mozit és ez az üzenet jött nekem: "Időközben átnézheted a hirdetőfalunkat. Végezz el feladatokat, és megjavadalmazunk érte." Megnéztem, de nem derült ki számomra, hogy valójában milyen feladatokat kellene elvégezni és milyen az a javadalmazás? Ebben kérnék segítséget!
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957.

yellowfire kedveli ezt.
  20. yellowfire

yellowfire Aktív író

én is igy jártam. próbáltam kattingatni de hogy mit nem tudom egy szó nincs magyarul nem birtam be állitani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.