Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A farmodon ki van helyezve 1 db. Tojástojó terület. Ez az ól a tápon kívül 3 tyúkot kér, amikor elindítod a termelést...
    Az Angórasímogató pedig a tápon kívül 2 db nyullal indítható.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Richard0929

Richard0929 Utánpótlás-írogató

ja akkor bocsi mostmár értem ne haragudj:) és köszönöm a válaszodat:)

3. krisz0907

krisz0907 Utánpótlás-írogató

sziasztok !
    kiváltottam répás-almás csatnit, a farmárudából. a FP-t levonta, viszont a csatni nem jelent meg az éléskamrában
    krisz0907 ID: 29612217

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Frissítsd a játékot, egy ki és belépéssel. Utána ellenőrizd kérlek megérkezett-e a csatnid.

5. krisz0907

krisz0907 Utánpótlás-írogató

szia !
    nem, így sem került elő. Meg is lepődtem volna, ha így előkerül, mert ráfrissítettem kétszer is, és úgyse lett meg

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Az ellenőrzés alapján a tegnapi nap vásároltál csatnit. Ma 20db. szupertápot vásároltál 50 farmpengőért.

7. Szavosz

Szavosz Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 8 éve kezdtem el a játékot, de cirka 4 éve abbahagytam sajnos. Egy hónapja újra kezdtem játszani. Eleinte nem tűnt fel nekem, hogy hiányozna esetleg 1-2 tárgyam, de ahogy egyre többet játszok és kellene 1-2 dolog, úgy azt veszem észre, hogy nincsen a menüben az a tárgy, ami régen 10000% hogy megvolt. És tényleg nem csak dereng, hogy hiányozna ez-az, hanem tuti, mert például gazdaköriket azokkal termeltem le anno. Ilyen tárgy ami hiányzik az egyik a mogyorótaposó, a másik, ami pedig nagyon bánt az a Vágyakozó Juhlia. A Róbari a felhősoromon van, a párját meg sehol nem találom, pedig sokáig díszelgett a kerge kertemben együtt kirakva. Ilyen esetben lehet ezekkel valamit kezdeni? Főleg a Juhliát sajnálom nagyon, mert nagyon szerettem ezeket az összeillő dekorokat, a legtöbb meg is van teljesen. Köszönettel: Szavosz 15765047

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzést elvégeztem.

Volt valamikor mogyorótaposó műhelyes ólad, de már most nem rendelkezel vele. (ezt a tényt jelzi a farmhoz tartozó log)

Több dolog is történhetett: elcserélted, elajándékoztad, régebbi vonatos akcióban elutaztattad stb...

A Juhlia dekorációs elemről

Epekedő Juhlia tárgy a váza ikon alatt található a farmodon.

Ebben az eventben nyerted:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/2011-02-20-a-valentin-event-ismertet%C5%91je.382/

9. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Van egy új csibém, aki levelekkel bombáz melyekben trágárságok vannak. Mi ilyenkor a teendő? Töröljem és ennyi?

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Semmiképpen ne töröld a leveleit.

Kérlek arra, írj levelet a játék supportjára, az általános kérdések témakört választva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Add meg a csibe nevét, és írd le, mennyi levelet írt számodra, kérj segítséget az ilyen partnerrel szemben.
    Ha vannak leveleid tőle, jelezd, elolvasható a leveles ládádban. (ezért jó, ha nem törlöd az írásait!)

A Supporter válasza a regisztrációs e-mailedre fog érkezni. Várj kérlek türelemmel.

11. Szavosz

Szavosz Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nem tudom mit csináltál, próbálom azt hinni, hogy tényleg csak megnézted, de már nekem is ott van a Juhlia. :)
    A mogyorótaposóra nem találok magyarázatot, ez a vonatos dolog meg szerintem nem is volt akkor amikor utoljára játszottam. Mindenesetre csinálok egyet a műhelyben, ez legyen a legkevesebb, az évek alatt úgyis felgyűlt hozzá elég felszerelés.

12. Gabynyanya

Gabynyanya Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítsetek! Nincs meg a kolibri ól. Teljesítettem a feladatot, és nincs a menüben sem. Gabynyanya 2095702

13. hauermoncsi

hauermoncsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítségre szorulok. Levettem a bahamámról a vulkán bungalót, át szerettem volna helyezni egy másik földrészre, de most nem találom
    megkeresnétek nekem? a farmnevem: hauermoncsi ID:16349496
    Fáradozásotokat előre is köszönöm!

14. icamama40

icamama40 Fórum-zöldfülű

Sziasztok...Szeretném megkérdezni, hogy miért nem töltődik be a kincses sziget már 3. napja iszonyat nagy pont károm van már és az idegeim már az égbe járnak. Kérlek segitsetek. pistaba42 ID:24103104

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ne géppel keresd, mert a munkások nem kezelik. Bal oldali menü->láda->váza alatt meg kell találnod.

16. icamama40

icamama40 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. S:eek::S Kérlek Titeket segítsetek nekem...nem tudok a kincses szigetre meg a teliholdas területre belé..pni már harmadik napja és nagyon-nagy a vesztességem, már nagyon ideges vagyok. Egyszerüen csak 96%-ig tölti fel és nem tovább. Maradok Tisztelettel Icamama40 ID:17076819

17. hauermoncsi

hauermoncsi Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm szépen! Ott kuksolt.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Teliholdas terület jelenleg zárva tart, csupán a kísértetjárta kúriába tudsz belépni.

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

20. icamama40

icamama40 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.... Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltatok a problémámra. A probléma az hogy a teliholdas területre a szelemekhez akartam én bemenni csak, hogy nem túdtam. A másik problémám meg az ..sajnos a 78.éves fejemmel nem értek a géphez és mivel egyedül élek nem túdom meg csinálni.Akkor ez igy marad? kettö farmom van mind a ketön ez abaj.Tisztelettem icamama40 ID: 17076819

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.