Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hozzászólásotok nem az azonnali segítségkérő felületre illeszkedő.

Itt, a Help topicokban a problémák azonnali megoldásához nyújtunk segítséget, keressük a megoldást.

Arra kérlek Titeket, hogy a panaszkönyvbe illetve a fejlesztési topicba jegyezzétek le a mondandótokat.

Panaszkönyv Fejlesztési ötletek

Köszönöm.
    Amint elviszitek a megfelelő helyre, akkor itt törlöm a posztokat.

2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A számítógép takarítása, a ki-, belépés és a számítógép újra indítása megtörtén, de a szomszédok listáján csak *otto 0* szerepel a napi ajándék küldésnél. Hogy a bánatos kiskutya fülében lehet eltávolítani? Itt egy kép az összes szomszédomról : http://www.kephost.com/image/J960
    Mielőbbi segítséget kérek! Farm név : franyo121 ID : 36281016
    Amíg az "*otto 0*" nem tűnik el, addig nem tudok a szomszédaimnak napi ajándékot küldeni. Idő közben rájöttem, hogy amikor áthúzott a kártevő, akkor működik az áprilisi tréfa. Úgy látszik, hogy a fordított működés is a tréfa része.

Utoljára szerkesztett: 4.4.18
  3. negyesimonika

negyesimonika Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Nem adja be a játék a felhősoromat. Miért?
    ID.:24335101

4. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Igen. Ott tudok küldeni. Viszont az nem jó, mert nem látom, hogy kitől mit kaptam. Takarítottam meg mindent csináltam már. A többi farmon nincs ilyen gond, csak nálam. :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.18
  5. szeej70

szeej70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Grafikai gond van a farmomon. A fák nem látszanak, csak a körülöttük lévő kerítés, megváltozott az elültetett növények grafikája. Eleinte az ajándékokat sem tudtam elküldeni, zagyvaságok voltak a barátok neve helyett. ID: 25557196, szeej70. Köszi előre is a segítséget.

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Paszulyon lehetőségünk van különböző szűrőket beállítani. Kérlek ellenőrizd, hogy ez a szűrő (bal oldalt) mire van állítva.

7. |Tamás|

Szia!

Képet kaphatnánk róla?

Kép készítéséhez itt találsz segédletet

8. |Tamás|

Szia!

Amennyiben ott próbálsz ajándékot küldeni, ahol Wellwisher mutatta, akkor ott van olyan ablak is, ami mutatja a bejövő ajándékokat is.
    Képet kérhetnénk róla, hogy mit látsz?

Kép készítéséhez itt találsz segédletet.

9. Blackstar74

Blackstar74 Utánpótlás-írogató

Jo reggelt. Eltünt a felhősor

10. |Tamás|

Szia!

Paszulyon különböző szűrőket lehet beállítani. Kérlek ellenőrizd, hogy Neked hogy van beállítva ( bal oldalon)

11. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sziasztok.
    Hol lehet event tárgyakat kérni?

12. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi, de az azért furcsa, hogy takarítás ki-belépés frissítés után is akadozik és lassú. Én nem dolgozom a gépen, tehát az nem lassíthatja. Jucus

aryka44 kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

A játék rendben működik, nincs vele gond.
    A sütik nagyon befolyásolják a gép működését, amit viszont gyakran törölni kell.

14. |Tamás|

15. Tiszteletem!

Lenne 1 hatalmas gondom, napok óta kapok leveleket valakitől, mindenféle nyúl meg ilyesmi volt benne animációval...ma vettem ésszre, amikor ajándékot akartam küldeni, hogy eltűntek a szomszédaim....mindenhol az a név, aki a leveleket küldte...bementem a piacra és az összes növénynél, terméknél, mindenhol ez a név van, mintha mindent ez a valaki árulna...szerintem valaki levirusozta a játékomat! Ha lehet sürgős segítséget kérek! monikacicamica73ID: 23862990 az illető aki szórakozik velem..és most finoman fogalmaztam, otto_WHERE ezt látom látom mindenhol...és a leveleket pedig Crish G írogatta
    Más is járt így?

Előre is köszönöm a segítséget

16. |Tamás|

Szia!

Ez mind az árpilisi tréfához tartozik, az event felületen a tréfák nagy része kikapcsolható.

3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak) A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.

17. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

szia!nálam ki van kapcsolva,mégsem működik.a piacon is ez a gagyi név van mindenhol!én is kaptam egy csomó levelet,de nem zavart...igaz nem tudtam mire vélni...viszont a piac határozottan idegesít.1-je már 3 napja elmúlt.akkor még elment volna ez az idétlen vicc,de most már zavaró.ki biztosít arról,ha leadok ezt-azt,valóban én kapom meg?
    http://kepkezelo.com/images/0qc9inolr3mva9yuqulg.jpg

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha ezt látod, akkor nincs kikapcsolva. Minden alkalommal, amikor új tréfát hoz be az event, újra meg újra ki kell kapcsolni, ha nem akarod látni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

mindig kikapcsolom,ahogy belépek...de a piacon ennek ellenére ez a név megy...
    hoppá....nem is kell kikapcsolni...visszakapcsoltam és lőn csoda piac és a kertek is jók.tehát nem kell piros körrel(nekem tilos az értelmezése) zárolni...lehet csak én értelmeztem úgy hogy ha a tilos táblára váltok eltűnik?

Utoljára szerkesztett: 4.4.18
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A gombnak két állapota van. A piros áthúzott körös gombbal lehet kikapcsolni, a simán csak bogaras gombbal bekapcsolni. A gomb felirata is eligazít, ha az egeret rajta hagyod egy kicsit.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.