Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Engem is kidobál ma :(

Marcsifarmja kedveli ezt.
  2. szepesej

szepesej Fórumlakó

azt hittem màra megjavul a rendszer,de tovàbbra is kidobàl .

potyi120 és Marcsifarmja kedveli ezt.
  3. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

ez már unalmas még be se lépek már kidob
    most én adok 1 tanácsot mint ahogy ti szoktatok
    takaritsatok !!!!!!

4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

De nagyon gyorsan !:cry: Túl sokan jelezték, tehát nem nálunk van a hiba.

5. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nekem a 2 farmom más-más böngészőn van. A Chrome következetesen kidobál, az Edge elviseli a játékot, de nagyon lassú. Ideje lenne tenni valamit, mert a játékosoknak elmegy a kedve az egésztől. Reméltem, hogy reggelre változik a helyzet, de nem így történt.
    Módosítanom kell a megjegyzésemet, már az Edge is kihajított.

Utoljára szerkesztett: 10.5.18
    potyi120 és svaier kedveli ezt.
  6. muci555

muci555 Járnitanuló

Szia sajnos az én gépem is lassú de ki is szokott dobni elég idegesítő ID5927815

Bonzó1945 kedveli ezt.
  7. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Felháborító most arattam le és NÉGYSZER dobott ki. Volt hogy nem is volt kedve visszaengedni a játékba. Meddig tart ez még?????

potyi120 és guruzoli kedveli ezt.
  8. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

sziasztok! hibiszkuszlekvárt szerettem volna enni a mesterségek völgye felületen nézem ott mutatja a 4 db szóban forgó terméket ha a foldeknél az óra alatt szeretnem megenni nem mutatja és a szép az üres egy hely ayzt mutatja kozben megeszem a mesterségek völgyén keresztül akkor azt írja nincs hely és a hatást sem mutatja nem reagál semmit..

9. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! Tegnap 13 óra 45-kor kiforgattam a 200% -os terménybónuszt !! Azt szeretném tudni , hogy ez mennyi időre szól . Tegnap még megkaptam , ma már nem !! Nem vagyok tisztában vele , hogy ez meddig érvényes ?

10. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Csatlakozom a kidobóshoz ! Tegnap egész nap és ma reggel már folyamatosan.
    Én a Mozilla Firefoxot használom, mielőtt hszt írok, próbáltam a Chrome-t, de ugyanúgy kihajít.

vampire_hunter és Csuni kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

12 órás.

12. 44maya

44maya Járnitanuló

nálam is ez van

rjolka és Ditti58 kedveli ezt.
  13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen !! Ezt nem tudtam !!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Csuni

Csuni Junior szaki

Szóval én úgy vagyok vele,hogy hagyom az egészet abba nem kínlódok vele,türelmem elfogyott!!!

rjolka kedveli ezt.
  15. iboly70

iboly70 Járnitanuló

sziasztok .. tudom hogy mindenkinek és ezzel velem együtt tele a hócipője de nem igaz hogy nem lehet már megjavítani végérvényesen ezt a kidobálós eventet .. egyszerűen képtelen vagyok már belépni mert állandóan kidob ..könyörgöm valamit csináljanak már !!!:cry:

rjolka, Ditti58, Bonzó1945 és 3 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

17. Margó284

Margó284 Járnitanuló

Sziasztok! Nálam is ugyan ez van.

Ditti58 és svaier kedveli ezt.
  18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem szeretnék mindenkit egyesével beidézni.

Kidobálási problémáról értesítettük a fejlesztői csoportot, mely dolgozik a hiba javításán.

Javításig türelmeteket és megértéseteket kell kérnem.

További jelzésekre egyelőre nincs szükségünk.

Köszönettel

rjolka, Ditti58, szilagyimama57 és 2 más kedveli ezt.
  19. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

megpróbálom megírni mégegyszer: megszeretném enni vagyis már meg is ettem a hibiszkuszlekvárt és a mesterségek völgyében mutatja viszont ha a farmfelületen az óra alatt is nézem nem mutatja üres a hely és hatása sincs ismét megpróbálom nmegenni a mesterségek völgyében ott meg azt írja foglalt a hely!!!!!×mari$ka×ID: 23547133

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Minden hozzászólásnak megvan a megfelelő helye. Amennyiben egy csevegőbe ilyen írást helyezel akkor szabályt sértesz, és törlésre kerül.

Tehát, a farmodon csak készítettél hibiszkusz lekvárt, azonban felhasználás nyomát nem látom. Kipróbálni pedig nem tudom Nálad, mert megpróbáltam belépni hozzád, és kiírta egyből, hogy Te is beléptél, így engem kidobott.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.