Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok. -Mamicska- vagyok. ID:27253708. Szeretném megtudni miért tűnik el a farmomról egy pár dolog. Ma is észre vettem , hogy hogy a pékségből eltűnik az alapanyag : 2 X sütöttem kelt tésztát és csak egy maradt meg, pedig 2-3-at szoktam sütni egyszerre. És nem az első dolog. Köszi.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ma délelőtt a pékségben csak piskótatésztát készítettél. Ez köztes termék, amit azonnal további használatba tettél, karamelltorta készült belőle.

Tegnap készítettél 2 kelt tésztát, amit a cukkinis almatortákhoz használtad fel.

Felhívom a figyelmedet, hogy az általánosságban megfogalmazott, ez tűnt el, ennyit gyártottam, szoktam sütni, nem első dolog ... adatok nem visszaellenőrizhetők.

Törekedj arra, hogy pontosan, akár időre behatároltan jelezd, ha valamit hiányolsz.

Együttműködésedben bízom!

3. Tomipapa.1

Tomipapa.1 Utánpótlás-írogató

Rendben, próbálkozok.

Nos itthon Edge és IE 10 van és egyiken sem működik a melóhelyen Mozzilla van de ott sem működik.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.5.18
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Köszönöm a vizsgálódásodat.

Igyekszünk további ellenőrzést végezni még.

5. Tomipapa.1

Tomipapa.1 Utánpótlás-írogató

Köszönöm
    :D

6. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Hogy ez milyen idegesítőőőőő !:mad: - fél óra alatt nem sikerül learatni egy pályát, munkásokkal.
    Már a bejelentkezésnél is gond van, harmadszorra az IE-ben próbáltam meg, ami végül kiírta, hogy a webhely annyira túlterhelt, hogy nem tudja megnyitni a lapot. Aztán végül megnyitotta, és nem aratja a paszulyt, nem aratja a farmot, és minden "fél órába telik", mire egyáltalán megmozdul valami tevékenység rajta.
    Én azt nem értem - tudom, igyekszem szelíd lenni - ha a BP működtet egy ekkora vállalkozást, akkor miért nem szán időt, pénzt, energiát arra, hogy valóban működjenek a dolok. Nem hiszem, hogy csak Magyarországon ilyen lassú minden, és nem kell a szolgáltatókra kenni, mert vagyunk egy pár-féle szolgáltatónál jó néhányan, és milyen érdekes, hogy mindenkinek ugyanaz a gondja.
    Én megértem azt is, hogy hétvége van, gyakorlatilag fél Európa rászabadult a játékra, de a cég meg értse meg a játékosokat, akik rengeteg időt és pénzt fektetnek - az egyébkéként ingyenes - játékba, és próbálja meg úgy fenntartani a rendszerét, hogy működjön.
    Ja! Csak egy kicsit vagyok dühös!8)

potyi120, czirjakrebeka, mucus252 és 2 más kedveli ezt.
  7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnálom, hogy lekéstél a rohamról. 1-2 napja valóban voltak komoly problémák a játékban a kidobálást illetően, azonban ezt már sikerült elhárítani. Ha nálad most sem üzemel a farm, akkor bizony nálad van a gond.
    Tudom, hogy neked szuper géped van, minden más úgy fut nálad mint a villám és véletlenül sem fordulhat elő nálad soha semmilyen technikai probléma, azért most az egyszer próbáld meg elfogadni, hogy nem a játékban van a hiba.
    Több néven, rendszeresen jelzed a játékban lévő problémákat akkor is, ha valóban van, és akkor is, ha nincs. Ne haragudj meg érte, de egy moderátor ezt egy idő után észreveszi, és felmerül benne a kérdés: ennek a játékosnak miért van százszor több problémája, mint egy átlag játékosnak. Ilyenkor bizony egyetlen kézen fekvő megoldás, a játékos gépének illetve az internet stabilitásának a kérdésköre.

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

8. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia Mamarygen:)
    Ne hari csak most tudtam jönni, és válaszolni.

Szóval az órán ott van a lehetőség,és a területeken is, de ha rákatt, akkor csak a kockás területet látom a kis ásóval, amit bárhova el tudok mozgatni, de mivel csak az ásó látszik, nem működik más semmi. Minden kockában csak ez az ásó látható, kincses láda nem, és nem is látom azt a képet, amit az óra után látnom kéne, ahol a fáklyák száma látható, és hogy kereshessem a kincses ládát.
    Sajnos már tegnap is írtam ezt a gondomat, és nem tudok rájönni mi lehet a probléma.
    Átnézted tegnap a beadott fáklyáimat, és írtad, hogy a 8 beadott fáklya ládáit megkaptam, a 9. -nél beadtam, de a ládát már nem kaptam meg.
    A 10. megvolt tegnap, de már nem tudtam beadni. Azóta sikerült még fáklyákat kevernem, de fogalmam sincs arról, hogy érdemes-e, be tudom-e adni őket ?

Légy kedves megnézni, köszönöm előre is:)

Üdv:
    Zsófi

Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

9. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm és bocsi a tévedésemért !

mebajah kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Próbáltál kattintani valamelyik mezőre az ásóval? Szerintem benne vagy egy játékban, amit le kell játszanod.

11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    mamarygen már "leadta a szolgálatot" mára. Neki is kell pihenni.

Az eventóra most azonnal az event felületére visz téged. Valószínűleg játék közben dobott ki a rendszer téged. Ilyenkor visszakapjuk a kezdő eventablakot.
    Persze, hogy ásó jelenik meg. Annak kell ott lenni, ha az egeret fölé viszed.
    Miért nem kattintasz rá a négyzetre? Akkor eltűnik az ásó és megjelenik a nyíl.

Biztos az zavart meg, hogy te azt a képet várnád, ahol a krokodil és a majom kalóz vigyorog, ugye?

Ne aggódj, semmi baj! Kattints valamelyik négyzetre és folytasd a játékot! Minden rendben lesz, meglátod.

-ágianyu33- és Zsófi0101 kedveli ezt.
  12. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia kedves BackOffice :)
    Köszönöm szépen a segítségedet. Valóban ez volt a hiba, most már minden működik:)
    Ha bele gondolok, hogy milyen lüke is vagyok... No mindegy... Hálás köszönet neked :)))
    Mamarygennek és neked is szép jó éjszakát kívánok :)

Zsófi

-ágianyu33- és BackOffice kedveli ezt.
  13. kékegér

kékegér Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kékegér vagyok megnyertem az "Orrszarvú" lakot és nem találom. (nem kaptam meg?)
    Gazda: kékegérID: 24531166
    Munkátokat előre is köszönöm!

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A gazdakörben végeztél feladatot, aminek ez volt a nyereménye, vagy kincsesládát bontottál?
    A gazdakörből érkező orrszarvúlak a bahamás óljaid között lesz.
    Amennyiben kincsesládát bontottál és ott láttál orrszarvút, akkor pedig a bahamás ólak között talányos tiki-tenyészetet kell keresned.

mebajah kedveli ezt.
  15. vigyor36

vigyor36 Járnitanuló

Gazda: vigyor36ID: 50615788 Sziasztok.Aratás előtt betettem egy tavaszi kitűzőt,de csak 5 db aratam le,újra vetettem de megint csak 5 db mutatt.Kösz

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek pontosítsd, hogy mit is szeretnél, mert ezt nem értem.
    A tavaszi kitűző +1 növény hozamot eredményez napraforgó esetében.
    Írd le pontosan, hogy a rekeszeidben milyen bónuszok vannak, mekkora földterületen ültetsz (1*1,1*2, vagy 2*2) és milyen növényt ültetsz pillanatnyilag.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. vigyor36

vigyor36 Járnitanuló

Szia,elnéztem kukoricát vetettem,és a bónusz napraforgóra érvényes.

18. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tegnap délután szerettem volna kb. 26 db. ládikót kinyitni, hogy megnézzem miket rejtenek. Sajnos nem történt semmi. Ki és beléptem, a dobozok akkor még megvoltak. Gondoltam hagyom az egészet, majd holnap. Ma pedig eltüntek. Ugyan kevertem a malomban ma fáklyát, es ma is szereztem dobozokat, de ezt ki is tudtam nyitni.
    Köszönöm a segítséget.

Gazda: bettykati83ID: 22763914

19. álom-manó

álom-manó Utánpótlás-írogató

Kedves módik,szeretném a segítségeteket kérni megcsináltam a gazdakörben a kincses kalózt de a jak alapólat nem kaptam meg,a fejlesztést igen,kérlek nézzetek utána,előre is köszönöm. álom-manóID: 9199221

20. álom-manó

álom-manó Utánpótlás-írogató

Elnézést utána néztem,nem a kalózkirály gazdakörben van a jak ól,de akkor hol lehetett megszerezni,mert a fejlesztés megvan,elnézést kérek,álom-manó.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.