Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám ellenőrizte a prémiumos csomagod.
    A prémium tagságod 2018.05.18.-án lejárt, de ez az időpont a központ által 05.18.-án 16:26:13 órakor jóváírt ajándék 3 nappal kitolódott 05.22.-re.
    05.18.-án a plusz 3 nappal kaptál egy ajándékcsomagot is. Ezt a csomagot egy hónapban csak egyszer lehet megszerezni.
    Így az 05.22.-i vásárlásod után a csomagot 06.18.-án 16:26:13 után fogod megkapni.
    Amennyiben a prémium tagságodat folyamatosan hosszabbítod, úgy ez az eltolódás a továbbiakban is megmarad.

2. Akela

Akela Fórum ismerője

Köszönöm a válaszodat.

3. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szi kérlek légyszíves nézd meg miért nincs meg a Papagályfa termése a pajtába ár a keresobe is beírtam és nem adjaki köszönöm srépen Gazdasszony ID33224951

4. Wellwisher

Szia!

A Bahama termények között kerested? Nem a fák termései között lesz, hiszen termény, mint pl. a mogyoróvaj, evőpálcika, stb...
    A keresőbe pedig így írd: papagájtoll (LY-al nem fogod megtalálni).

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. enter78

enter78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék érdeklődni, hogy a démoni bokréta nem hat a teliholdas eventes növényre, mert a leírás szerint minden termék hat rá.
    Én aktiváltam 5 démoni bokrétát, de ültetés után az érési idő továbbra is 4 óra, csak öntözés után lesz az érési idő 3 óra 12 perc. Vagyis nem hat a démoni bokréta. Ez így jogos?
    enter78
    ID:46687849

6. Wellwisher

Szia!

A démoni bokréta nem hat az eventnövényekre (a leírás szerint sem).
    Csak vízzel, trágyával és szupertrágyával tudod gyorsítani az eventnövények érésidejét.
    A Bónuszlexikonban pontos leírást találsz erről és minden más bónuszról is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/#post-716774

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia ismét!

A hiba javítva, tehát már hat rá a bónusz rendesen :)

GA-BI-O-Farm és mebajah kedveli ezt.
  8. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia köszönöm a segítséget a faterméseknél kerestemGazdasszony ID34224951

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én már tudom. Már nem hat. Most én vagyok a mesebeli király: az egyik szemem sír, a másik nevet. Jólesett ez a plusz időbónusz, de - ahogy egy szomszédomnak írtam is - a tiszta, kiszámítható játékot szeretem. Köszönöm.

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Noncsie

Noncsie Fórum-zöldfülű

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.5.18
  11. Wellwisher

Szia!

Egy ki és belépést követően nézd meg ismét, mert valamilyen hiba folytán nem töltött be az az oldal Nálad.
    Ha ez nem segít, akkor légy szíves egy géptakarítást elvégezni!

A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

12. Noncsie

Noncsie Fórum-zöldfülű

Sajnos a kibelépés nem volt eredményes. Töröltem a böngészési előznényeket. És még így sem jó.
    AZ első linkre hibát ír ki, a második pedig csak windows-ra jó, én macbookot használok.
    Egyébként azóta nem működik a gazdakör mióta bejött az új teliholdas feladat, minden más jó.

13. Wellwisher

Kérlek add meg a farmneved és az ID számodat, hogy le tudjuk ellenőrizni a hibát.
    Lehet, hogy várnod kell a válaszunkra egy keveset, mert jelenleg nincs ellenőrzési jogkörrel bíró kolléga.
    A türelmedet előre is köszönöm!

14. Noncsie

Noncsie Fórum-zöldfülű

Köszönöm!
    Noncsie
    ID: 55346468

15. Wellwisher

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Az alábbi kép a Te farmodon készült.
    A gépedben van a hiba.
    Ahogy először is javasoltam a teljes géptakarítást, úgy ismét kérlek, hogy minden műveletet végezz el, vagy kérd szakember segítségét hozzá.

imgpsh_fullsize.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. hevererika

hevererika Utánpótlás-írogató

Szia!Vettem 10 Kinshassa ólat,de nem találom,de a farmaranyam levonódott.Köszönöm ha utána tudnál nézni. ID1760359

17. Wellwisher

Szia!

Hol kerested a talányos tikiólakat?
    Bahamás állatok között kell lennie a menüdben „Kinshasa” talányos tiki-tenyészet néven.

18. hevererika

hevererika Utánpótlás-írogató

Köszönöm ott már megvan.

19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

vettem egy csomagot melyben a rémtermékekre +2 db ad. Hát sajnos nem ad. Learattam egy táblát mire megláttam, hogy csak 4 db adott. Pedig csatnival kell 4 db-ot adnia és ha a bónuszt elfogyasztom akkor 6 db-ot kellett volna adnia. Most ez érvényes a ragacsbogyóra is vagy arra nem érvényes. Mert a fákat megnéztem és az állatot is arra megadja. Lehet félreértettem valamit?

20. Wellwisher

Szia!

Az eventnövényre nem ad +2 termést a betakarításnövelő.
    Más teliholdas növény esetében hat a bónusz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.