Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Sziasztok !! Tegnap be-benézegettem, hátha visszatér 1 Modi az én Supportos felvetésemre...Igaz, kicsit "komolytalanul" tettem fel a kérdésemet, (mert nem a Ti hibátok) de attól még engem nem hagy nyugodni, hogy a BP leáll (megértem) zavar van a rendszerében (megértem) de hogy elvesz önkényesen dolgokat, na azt már nem értem meg !!!! Az hogy 290 napja !!!1x!!!! nem kattintottam Rackóra TALÁN, az azt jelenti, hogy buktam majd 100 napot ???? Vonjon le 1-et, de ne 100-at !!!! Ha van 100 pandám, de 10-et beadtam a Gköribe, akkor simán levonhat még vagy 30-at és visszaadja a maradékot a következő leállás után ???? mondván, hogy egyszer már beadtam belőle ??????? Kezd fura véleményem lenni arról, hogy a dolgok intézése hogyan is folyik "odafönn" -.-

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek olvasd el ezt #7, a hibáról tudnak, a helyreállításán dolgoznak!

-happy58- kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tegnapi hozzászólásodra megkaptad egy moderátortól a választ, amire még reagáltál is.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-219#post-874834

További kérdésedre, Support sem tudja jóváírni neked azt a belépési bónusz ciklust. Túlzásokat pedig Kérlek kerüld, Tenyésztési gondok orvosolva lettek, belépési bónusz javítva és a kompenzációs csomagokat is megkaptuk. Minden megoldásra került, és nem vesz el a játék olyat, ami jogtalan lenne.

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A Rackónál megjelenő szám nem az összes játékban töltött napodat jelzi, hanem hogy hány napja vetted át megszakítás nélkül Rackó napi bónuszát. Vagyis nem von le semmit, egyszerűen egy kihagyott nap miatt újra nulláról kezd a számláló. Azonfelül ennek a számnak az égvilágon semmi jelentősége sincs; szerintem csak egy lélektani hatás, ami a napi belépésre ösztönöz.

denisadina és -happy58- kedveli ezt.
  5. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Szia, köszi !!! Igen, ezt olvastam, tudtam, "kompenzáltak" is, csakhogy -80 nappal lettem beljebb!!!!! Ha nem áll le a rendszer, megmaradnak a napjaim amit a gépem újra rakása után gyüjtögettem,,,,de így elveszett ????? :wuerg::cry::eek:>:(

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kérlek értsd meg, hogy az a szám nem oszt, nem szoroz semmin. Nem vesztettél el vele semmit. Bár Én kétlem, hogy ne azt könyvelték volna vissza, ami előtte lett volna. Leállás miatti kieső napokat pedig hozzáadták, mint ha beléptél volna, és átvetted volna.
    Megszakítás nélküli belépési bónusz sorozataidat jelöli, de olyan számottevő funkciója nincs.

-happy58- kedveli ezt.
  7. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Szia Tamás !!! "További kérdésedre, Support sem tudja jóváírni neked azt a belépési bónusz ciklust." Talán EZT a választ vártam !!!!! hogy nincs tovább!!! engedjem el a történetet !!! A tenyésztési gondokról fogalmam sem volt, csak ezek szerint beletenyereltem a példámmal...nem kérek miatta bocsánatot, hiszen nem tudhattam és nem szokásom túlzásba esni, csak 1 szimpla/hasraütős hasonlattal éltem.....A jogtalanságról meg kérdezd meg 1 nagyrabecsült Gazdatársunkat !!! Én ezzel lezártnak tekintem a dolgot, ezek szerint "jogtalan" a kérésem, köszönöm az idődet és a válaszodat.....Rackót meg pár napig-hétig csukott szemmel nyitogatom, amíg el tudom fogadni amit látok :sleepy: Bocsi !!! Míg "körmöltem" láttam amit Toma és Te írtál, köszönöm mind a kettőtöknek...és mára ennyi elég volt belőlem ezen az oldalon :) :) :)

8. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szervusztok:)

Befejeztem a Majmok szentélye eventet. A Tiki zenész, és az Érezd a ritmust dekorokból 2-2 db-ot kaptam. Egyet-egyet a felhőre ki is tettem. Sajnos a Hula tanár-ból csak egyet kaptam, ami ment a felhőre, így érzésem szerint hiányzik belőle a második példány.
    Jól gondolom, hogy ebből is kettőt kellett volna kapnom ? Ha igen, akkor vajon hol lehet.
    Kaphatnék a kereséséhez segítséget ?
    Előre is köszönöm szépen.
    Legyen nagyon szép a napotok.
    üdv:
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem hiba hogy csak egy van belőle.
    A + kitehetőket a 7. pályán lehetett megszerezni. Totemoszloponként 1-1db-t. De mivel ott is csak 2 oszlopot választhattunk a 3. kitehetőt kimarad.
    Az event részletes ismertetőjét a zöld feliratra kattintva olvashatod.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/majmok-szentélyének-napja.16659/#post-865753

mebajah kedveli ezt.
  10. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia Kékmadár:)
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Most megnyugodtam, hogy saját "hibából" nincs kettő. :)
    Legyen nagyon szép a napod:)
    üdv:
    Zsófi

mebajah kedveli ezt.
  11. munyi1

munyi1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok a bahamán raktam ki titokólt let egy 4-es szintü pálcika hegyezöm mühely, ki töröltem hogy átt hejezem másik földrészre és nem találom ELTÜNT.
    Hol keresem eben kérném a segitségeteket?
    Segitségeteket elöre is köszönöm.
    Üdv: munyi1 gazda.

munyi1 gazda farmszint:138. bahama:390
    ID:9793275

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Bahamás raktáradban (bal oldali menü, fa ládikó, barifejes ikon) a "Barkácsolt ólfejlesztések" fül alatt kerested?
    Kérlek, hogy a titokólak bontásának és törlésének időpontját add meg, hogy ellenőrizni tudjuk milyen ólakat kaptál.

13. munyi1

munyi1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok az olakatt 05.26-án hajnalban töröltem 1-és 2-ö közöt.
    A raktárt átt néztem nincs bene már régota játszom még ilye nem volt ezért is kérdeztem hogy holl keresem mert az olfejlesztések közöt nem találtam.

Köszönöm az együtmüködésetek.

Üdv: munyi1 gazda.

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Rózsaszín Pálcikahegyezőt ezen a farmon nem bontottál.
    Egy rózsa Pandakuckót bontottál ma reggel 07:23:22 órakor.

15. ancusk61

ancusk61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A Majmok szentélyét megcsináltam, ki is pipálta a Hul-tanárt, de nem találom, felhősor azt írja ez a dekor nem található. Segítségetek megköszönöm. ancusk61 ID:31704325

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kincses szigeten táncol a medve a bari- tanár tanácsait hasznosítva. Jobb oldalon felül, a kekszes tökfej előtt találod.

17. ancusk61

ancusk61 Utánpótlás-írogató

nagyon ķöszönöm a segítséget.-.--.-

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szervusztok! Most láttam, hogy két füvészkertet kellett volna kapnom a teliholdas kertben, de csak egyet találok. Rossz helyen keresem? A gazdaköri kész.
    ID10641913

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A rémítő füvészkert gazdaköri feladatban a 4. feladat gyémánt és az 5. feladat gyémánt szintjén van az 1 - 1 db teliholdas füvészkert nyeremény.

Nálad, a farmodon a 4. feladat teljesítése nem teljes, hiányzik az arany és a gyémánt fokozat.

Így nem áll a rendelkezésedre még a második rémítő füvészkert.

• Rémítő füvészkert 1
      • 50. szinttől elérhető, korlátlan ideig.
      • Növényeket, faterméseket és állatokat kell beadni a teliholdas terültről.
      • Nyereményként 2 db 1. szintű Rémítő füvészkertet kapunk és a Rémítő füvészkert 2 gazdakör elérhetőségét.

mebajah kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi szépen utánanézek, valamit ellapoztam. :( Igen, megnéztem, átlapoztam. Köszönöm a gyors választ. Jó éjszakát!

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.