Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Elnézést kell kérjek. Mindenhol kerestem és mégsem találtam mert oly picike.Amit irtam visszaszivom.Köszönöm hogy válaszoltatok.-kata1939-voltam

2. somahaz

somahaz Fórum-zöldfülű

Kedves Adminok!

Megcsináltam a Majmok szentélyének napja feladatsort, azonban a Hula-tanár dekort nem találom és így nem tudom kitenni a paszulyra.

Kérlek segítsetek megkeresni, hol lehet.

Köszönöm szépen!

ID:43799523

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat, Mi egy teljesen ismeret farmon ugyan ezt tudnánk csak csinálni.

4. Puszpang

Puszpang Rutinos

Üdv.
    Végeztem az eventtel,de nem találom a kolibri fészket,csak azt,ami már volt is.
    ID: 15198490

köszönöm

5. Sziasztok! Szeretném, ha utána néznétek, hogy hova lett 1 zombijuh- kifutóm. A pókanya- kosárral kaptam 1-et, majd 1.et kiváltottam. A raktárban 1 db van. Azt sem értem hogy került a raktárba, mert én nem vettem le őket. Előre is köszönöm!
    Farm név: Kissné_ Bartus_Eszter
    Id:11041043

6. |Tamás|

Szia!

Melyik eventről van szó? Melyik feladatot csináltad meg?
    Mennyi kolibri fészked volt?
    Mennyit találsz most?
    Mennyit hiányolsz?

7. Puszpang

Puszpang Rutinos

Majmok szentélyének napja event,utolsó előtti oszlopa adta.
    1 volt,elvileg most 2 lenne,de nem találom.

8. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott farmon a kosárból kapott zombijuh kifutó elérhető a menüdben ( oda kerül a vásárlás után)
    Jack boltjában pedig nem a zombijuh kifutót váltottad ki, hanem a medúzafát (2018-05-27 10:06:01)

9. |Tamás|

Az egyik a bahama szigeten piros ólként, másik pedig a zuhatagok szigetén van kihelyezve, érnek, működnek.

Remélem tudtam segíteni a problémáddal kapcsolatban.

Puszpang kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján 7 ajándékot küldtél el ma.

11. padre65

padre65 Utánpótlás-írogató

Azt tudom, hogy a kosárral kapott ólak a raktárba kerülnek, Az meg is van!!- de nem csak medúzafát váltottam ki, hanem zombijuhot is. Ki is voltak rakva a teliholdas területre mind a kettő, ahonnan rejtélyes körülmények közt lekerült a raktárba, de csak 1 db. Látható a pajtában, hogy már termeltem zombijuhot. Nyomozd ki kérlek hova lett az ól, mert biztosan tudom, hogy kiváltottam egyet!!!!!
    Mint látod 200-as szintű, nem pedig kezdő vagyok, tudom mit csinálok a farmon. Köszi a segítséget!:) Na most tévedtem!:):) véletlenül a másik farmomról írtam!!

12. |Tamás|

Az általad megadott farmon csak a medúzfa kiváltásról találok logot, a zombijuh kifutót nem váltottál ki a log alapján.

13. A levelem a Kissné_ Bartus_Eszter farmra vonatkozik!
    ID :11041043

Akkor tehetetlen vagyok!!! Pedig határozottan emlékszem. Többször is etettem a két ólat szupertáppal Nem hinném, hogy álmodtam! -de azért köszönöm!! További szép napot!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.5.18
  14. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Sziasztok! Meg tudnátok nézni nekem, hogy a közelmúltban mit vásároltam farmaranyért?
    Gazda: ibolya5545ID: 11945633

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    2018-05-26-án 07:56:41 órakor a lekvárfőző műhelyben egy királyi dzsem készítésére kattintottál rá, vagyis megvásároltad a készítését. Így csökkent le a farmaranykészleted 295 farmarannyal.

16. |Tamás|

Szia!

Köszönöm a türelmedet.

Mi is tudtuk reprodukálni, továbbítottuk a fejlesztői csoportnak, akik visszaigazolták. Holnapi karbantartás kapcsán ezt is orvosolni fogják. Elnézést a felmerült kellemetlenségért.

KUNCZE kedveli ezt.
  17. aldocoletti

aldocoletti Fórum-zöldfülű

ugyan már az event vége van, de most látom, hogy a ragacsbogyóra nem hatott a démoni bokréta. 10 db-t használtam fel.
    ezt visszakaphatom? ID: 17022105
    üdv

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Démoni bokréta csak a rémnövényekre hat. A Ragacsbogyó eventnövénynek minősül, ezért arra nem hatásos.
    A felhasznált Démoni bokrétákat nem kapod vissza, mert ez nem hiba.
    Figyelmedbe ajánlom a Bónuszlexikon tanulmányozását, hogy elkerüld a tévedéseket a jövőben.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/#post-716774

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Azért megkérhetnélek benneteket hogy nézzetek már utána, a királyi dzsemet már réges régen használom a húsvéti lekvár készítéséhez. Már nem is tudom mióta vagyok a lekvárfőző ötödik szintjén. akkor most hogy tudtam megvásárolni a királyi dzsem készítését, amikor már több mint egy éve használom a receptjét? a húsvéti lekvár alapja. mindig készítek.Az ötödik szinten minden lekvárnak az alapeleme a királyi dzsem.Akkor most hogy került 295 farmaranyba, amikor már régóta használom?

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem a receptet vetted meg, hanem készítettél valamilyen 5. szintű terméket, de éppen nem volt hozzá királyi dzsem. Na ezt a hozzávalót vehetted meg valószínűleg FA-ért. Nem receptet, hanem valahány db. terméket.

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.