Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. axima

axima Járnitanuló

..sejtettem, hogy valami turpisság van a dologban... És tényleg ott van a menümben még egyszer...:D :D Köszönöm a segítséget!

2. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Sziasztok! Tegnap 23.00 körül learattam a farmon és a szédült szántón. A bahán rákolló virág volt, ami nem volt még aratható. Visszamentem a farmra és törölni akartam az üres földeket. Jött egy üzenet, hogy még termelés alatt vannak a földön. Ezt nem értettem, hiszen learattam. A föld nem törlődött. Vissza a szédültre, újra a farmra. Törlés. Kitörölte az üres földeket. Kiraktam a tikosaimat és újra földet. Átmentem a bahamára és ott kitörlődött az összes rákollóvirággal beültetett földem. Mi történik itt?
    ID:15805400 Kérhetnék segítséget? Köszönettel Miki

3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Az egyenes és görbe csöveket egymás után keverem,ami kell az event lépésekhez.Most is igy történt csak éppen a görbe cső helyett egyenes lett.Tegnap is észrevettem az ilyen esetet.Ez hogyan történhetett ?>:(A malomban egymás mellett van a két cső,keverésnél el sem lehet téveszteni .:mad:

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az elmentett sütik okozzák a problémát. Mikor területet váltasz, akkor a számítógép csak a sütiből vált területet, de nem küld és nem fogad információt a szervertől a terület betöltésére. Azonban mikor rányomsz az aratásra azt már elküldi. Ekkor a szerver válasza az, hogy termelsz azon a területen (területváltás infó nem lett elküldve)

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Úgy lehet, hogy az első csőadagot elindítod, és miközben a másodikat állítod be keverésre, addig a malom végez az első adaggal. Na mármost nem kellene neki, de valamiért ilyenkor visszaáll a lekevert típusra, amit nem veszel észre, és rosszul indítod (velem is előfordult az első ilyen eventen, azóta nagyon figyelek erre; de egyszer siettem, és csak belefutottam most is...). Megoldás lehet, ha
    a) megvárod, míg lekeveri az előző adagot, és csak utána indítod a következőt;
    b) nagyobb adagokat teszel be, amivel nem végez a malom néhány mp. alatt;
    c) mindkét malmot használod.

-ágianyu33- és GYuGYu1003 kedveli ezt.
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Teszteltük már többször ezt a jelenséget, és nem tudjuk reprodukálni. Amennyiben egyenes csőre kattintunk, egyenes csövet kever a malom.

Érdemes a számítógépet kitakarítani, mielőtt belépünk a játékba.

7. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Remélem, jó helyre írom a kérdésemet, ami a következő lenne!
    Kilehet e kapcsolni a felugró ablakokat, amin az értesítések jönnek, hogy a 60-as szintnél ez szerezhető meg, a 70-es szintnél az szerezhető meg, és az ehhez hasonló ajánlatokat?
    Közel a 180-as szintnél ez már igencsak nem aktuális, és a játékot, főleg az aratásokat lelassítja, mikor területeket váltunk!
    További szép napot kívánok!

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ezek a felugró ablakok addig jelennek meg, amíg a kiválasztott oldal betölt? (tehát területváltásoknál?)
    A megjelenő ablakban látsz egy zöld csíkot betölteni és felette a barik talicskáznak?
    Amennyiben erre az ablakra gondolsz, akkor ez nem kapcsolható ki, de a betöltési sebességtől függ, hogy mennyi ideig van a képernyőn.
    Lassú internetsebességnél és túlterhelt számítógépnél ez lényegesen tovább látszik, hisz lassan tud az oldal betölteni.
    Ha erre az ablakra gondoltál, akkor érdemes lenne megmérned az internet sebességét, illetve kitakarítani a gépedet.
    Egyébként sokféle beállítást meg tudsz változtatni a játékban itt:

A beállításokról bővebben az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/#post-1538

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szia !
    Igen, pontosan erre gondoltam, mert 100-as szint felett feleslegesnek találom! Géptakarítás, és internetsebesség megfelelő, így nézhetem tovább a barikák talicskázását! :)
    Köszönöm szépen a gyors válaszodat, és legyen szép a további napod !

10. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok kérlek néz utána a kecsketej fa termésemnek,szinte állandóan kint van,és sem a pajtában sem a piacon nem szerepel nálam ID:44881590 köszi szilvakati

11. Wellwisher

Szia!

A Kecsketejfa termését hol kerested?
    Ez nem fatermés, hanem termény és ott találod, ahol a trágyát, bájitalt, fahasábot, stb...
    Tehát a pajtádban és a piacon is a Termények fül alatt nézd!
    Továbbá a terményes fák 2 terményt adnak aratásonként.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Szeretnék segitséget kérni!
    Kiváltottam a felhősort, szeretném aktiválni, de a szomjas süldőre azt irja ki, hogy már nincs az eszköztáramban.
    Köszönöm!

Megvan a megoldás - köszönöm!

13. szilvakati

szilvakati Haladó

Köszi a faterméseknél kerestem bocsi

14. Wellwisher

Szia!

Az ID számod legközelebb itt is add meg, kérlek!
    Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Ennek alapján 2db Tejcsárdát, 1 db Majommorcosságot, a felhősort és 2 kincses ládát váltottál ki.
    A Szomjas süldő kimaradt, ezt még ki kell váltanod az event vége előtt, hogy a felhősort be tudd üzemelni.

15. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Wellwisher :)
    Csak tudatni szeretném veled, hogy még tegnap este sikerült befejezni az eventet,
    úgy, hogy csak villáskulcs és növény kellett a pár darab csillaghoz,
    és nem kellett ismét végig megcsinálni.:D

Viszont ez nem jött volna létre nélküled és kollégád nélkül, ezért nagyon szépen köszönöm a segítségeteket;););););)
    Legyenek nagyon szépek a napjaitok.
    Üdvözlettel:dalmata10

Utoljára szerkesztett: 4.6.18
    Wellwisher kedveli ezt.
  16. -banya3-

-banya3- Utánpótlás-írogató

Szia!Segítséget kérnék.A paszoly vásárlásánál lefagyott a gépem.Kétszer vette meg a szomjas süldö kitehetöt.Egyekit nem lehet mar visszaváltani?Köszönöm

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Holnap, június 5-én (kedd) 18:00 óráig tart a "Csak tejshake! event.

Sikerülni fog a hiányzó tárgy megszerzése bizonyára számodra.

Figyeld meg, mennyi csillagos érmére van szükséged, ehhez teljesítsd a pályákat.

18. buffon9107

buffon9107 Utánpótlás-írogató

Most olvasom, hogy holnap is karbantartás lesz. Nevetséges. Most már minden héten ez lesz?

19. -banya3-

-banya3- Utánpótlás-írogató

Köszönöm

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kiírásban az olvasható, tervszerű karbantartás.

Ez a havonta tervezett tevékenység.

A karbantartás ideje alatt időszakosan néhány perces szolgáltatásbeli kiesések várhatóak.

Mindenkit arra kérünk ettől függetlenül, hogy farmos munkálatait úgy ütemezze, hogy ebben az időszakban ne kelljen belépnie a játékba.

Utoljára szerkesztett: 4.6.18
    -ágianyu33- és buffon9107 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.