Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük szépen a jelzésedet, melyet továbbítunk a kollégáknak, akik javítani tudják.

2. Wellwisher

Szia!

Az olajfa a 61. szinttől megvásárolható.
    A farmos területed bal oldalán lévő piros kosárnál válaszd a fákat, majd írd be a keresőbe az olajfa szót.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Únikornis23

Únikornis23 Utánpótlás-írogató

Szia.Még nem vagyok azon a szinten de most csinálom a sütemény a sötétségbe feladatot és oda kéne az olajfa!De néztem a piacon is de ott se találom az olajfát!Ilyenkor mi a helyzet?Köszi a választ

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.10.18
  4. Wellwisher

A fa termése csak akkor fog elérhetővé válni a számodra, amikor eléred a 61. szintet.
    Ha még nem kezdted el az aktuális feladatsort, akkor cseréld át egy másikra, mert nem fogsz tudni sajnos tovább haladni.
    A gazdaköri feladatok között érdemes körülnézni, hogy találsz-e olyat, mely sok TP-t ad, mert azok segítségével tudnál szintet lépni.
    A Füvészkert 2. feladatsorban (50. szinttől elérhető) például fák és növények beadásával nagy mennyiségű TP-t tudsz gyűjteni, ezek segítségével pedig fel tudod a farmszintet vinni annyira, hogy elérhetővé váljon az olajfa, illetve annak termése.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Únikornis23

Már elkezdtem a feladatsort!46 szinten vagyok!Szomszédjaim kozul megveszi nekem es ugy el lehet kuldeni nekem?

6. Wellwisher

Sajnos nem tud a szomszéd ilyesmit küldeni Neked.
    Ha ez működne, akkor Te magad is meg tudnád vásárolni a piacon a fatermést.

7. Únikornis23

köszi a segitséget!

8. moongoosee

moongoosee Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma 16.02-kor megrendeltem és fizettem a farmer sikercsomagot...az abban szereplő farmaranyat adó dekorációt mintha nem találnám...segítenétek?...
    Gazda: moongooseeID: 34496623

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 8.10.18
  10. moongoosee

moongoosee Utánpótlás-írogató

11. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

A Gangon azt írta az egyik gazda, hogy nem táltostojás volt a csomagban, hanem vámpírtojás. Mi az igazság, mi van a csomagba? Nagyn nem mindegy számomra.

Köszönöm a választ: bogisaci 60

12. Kékmadár1

Szia!
    A csomagok egyediek. Farmonként eltérőek lehetnek.
    Ha kaptál ajánlatot magad is megnézheted mi van a csomagban.
    Kattints a vásárlásra, és még a fizetés előtt, az ablak jobb oldalán olvashatod a részletes listát mit tartalmaz a csomag.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mindenkinek egyedi csomagot ajánl fel (már ahol megjelenik egyáltalán ilyen akció). Az enyémben pl. harkálytojás lenne, ha megvenném.

bogisaci60 kedveli ezt.
  14. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszi Toma, ezt nem tudtam és nekem jó hír :);)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  15. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék. A most megvásárolható csomagok meddig lesznek elérhetőek??

16. Kékmadár1

Szia!
    Az egyedi ajánlatok, jellemzően néhány napig elérhetőek.
    Nem érdemes túl sokat várni, ha vásárolni szeretnél.

Pandapoc♥ és jófarmerlány kedveli ezt.
  17. Ancsa7070

Ancsa7070 Járnitanuló

Azt szeretném kérdezni minek a mozi? Minden nap belépéskor végignézem a videót. Jelenleg a MERCIT- és mégsem tudok mozit nézni.Köszönöm a választ.

18. Kékmadár1

Szia!
    A farmon a városban lévő mozi nem azonos a belépéskor látható reklámmal. Két teljesen különböző dolog.
    A belépéskor látható film megnézéséét nem kapunk semmit. Az F5 gombbal át tudod ugrani.
    A farmos moziban a vetítés a szponzoroktól függ. Sajnos mostanában nem kaptunk lehetőséget mozizni.

19. Ancsa7070

Ancsa7070 Járnitanuló

Köszönöm a választ.

20. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget!! Nem nagyon szoktam panaszkodni, de ez most felháborított!! Elkezdtem pakolni az eddig megszerzett banyatanya fejlesztéseket a banyatanyára, már a hetedik szintűnek kellett volna jönni - kicsit gyanús volt,hogy sokáig van rajta a függöny - erre kiírta,hogy hatodik! Na akkor most elsinkofáltak egy szintet nekem??? Ja és nem került vissza a pajtába!! Már nem is mertem tovább rakni!! Hol lehet??? Kamilla1012 ID 7960925

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.