Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok !
    Szeretném tudni/megkérdezni, hogy a "Vidámpark" Muszklimérő 3.részénél miért ugrik az inga ? Ez a jelenség már az előző játéknál is hasonlóan működött.Volt ilyen már régebben is. Így csak elpocsékolom a zsetonokat és nincs semmi értelme. Max. 9 pontot tudok össze szedni vele. Van így másnál is, vagy ez csak nálam fordul elő?
    A segítséget előre is köszönöm. ID:30941867
    Üdv:dalmata10

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A minijáték előtt javaslok egy géptakarítást és minden felesleges a háttérben futó program leállítását.
    Ezek a lépések nagyban segítik a játék akadálymentes működését.

dalmata10 kedveli ezt.
  3. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Sziasztok!

Szerdán sms-ben vettem aranyat kaptam is, de közel nem annyit mint ami járna.

Gazda: Titokzatos85ID: 32574067

4. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mennyit kaptál? Mennyit rendeltél? Mennyit kellet volna kapnod?

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok kedves modik!
    Jól látom, hogy nem látom a legújabb terményt, a Telihold kertben a Trutyiszörnytócsa által előállítható Trutyit a pajtában sem a Rémtermékekhez besorolva, sem pedig a farmos termékek sorában? Kimaradt véletlenül itt a nagy hajszában, vagy tényleg szemüveget kell cserélnem? Vagy külön lesz rémtermék-termény csoport, (esélyt adva estleges később játékba kerülő rémtermék-terményeknek) és esetleg ott fog szerepelni? Mert jelenleg csak a Gazdakörben levő Unatkozó trutyi feladatnál tudtam megnézni, hogy a játék szerint mennyi darabom van belőle. :)

kovacstne és Akela kedveli ezt.
  6. Titokzatos85

105-öt kellet volna és 30 lett belőle.

7. Kékmadár1

Szia!
    Köszönjük!
    Jelenleg a minden fülön látszik csak a pajtában. Valamint a gazdaköri feladatnál ahogy írod is.
    A fejlesztők már értesültek róla.

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Kékmadár1 :)
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Megpróbálom a javaslatodat és remélem, hogy beválik.
    Üdvözlettel:dalmata10

Kékmadár1 kedveli ezt.
  9. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen! Közben egy ki-be lépés megoldotta a játék számát is. Meglett a 34. is.

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szerdán, 2018. október 17-én nem történt FA-rendelés a farmodon SMS módszerrel, nincs nyoma az ellenőrző panelen a rendelésednek. Amennyiben a rendelést megtetted, akkor a payment supportnak kell írnod!

De!
    Volt régebben
    , a Zöldségmuri event idején, (a befejezés előtt 7 perccel) egy kosárrendelésed SMS-ben.
    Ennek ideje pontosan:2018-09-11-én 13:53:47 óra.

Mivel ennek a kosárnak a felhasználása már nem sikerült, így a "Kis zöldséges kosár" értékének megfelelő farmaranyat kaptál a farmodra, ez 35 farmarany.

Az időpontok - a pénzügyi könyvelések - eltolódása miatt csak szerdán, 2018. október 17-én került a farmarany a farmodra.

Vagyis, ez az összeg nem az október 17-i SMS-rendelésed értéke!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. blani06

blani06 Járnitanuló

Sziasztok nem tudom jó helyre írok -e?
    Tegnapi napon volt party pöriből származó 100% és csak 6 órára hatott halottam hogy ez csak hiba volt, de nekem már a megszerzett nyereményekbe nem látható.
    Mi a teendőm?
    Köszönettel.

12. Kékmadár1

Szia!

Azok a játékosok, akik tegnap (2018. október 18.) 14:00 óra és ~17:15 óra között kipörgették a 6 órás 100% terménybónuszt, panasszal élhetnek a A játék supportjánál!

13. blani06

blani06 Járnitanuló

Köszönöm szépen

14. Titokzatos85

Köszönöm a segítséget!

15. -Gabicaa-

-Gabicaa- Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék. Ma este sikerült befejeznem Vadaskert1-et /gazdakörben/. Minden ajándékot megkaptam... csengő pengő, tapasztalat... Viszont maga a Vadaskert sehol nincs. Többször beléptem, kiléptem, frissítettem. Utána tudnátok nekem nézni? Köszönöm előre is. :)
    -Gabicaa-ID: 14683968
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · Adatvédelmi nyil

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -Gabicaa-!

A Vadaskert gazdaköri feladat nem ad vadaskertet, csak a vadaskertek fejlesztéséhez szükséges építési terveket.

A Vadaskertről és megszerzési módjairól itt olvashatsz bővebben.

17. törpolo

törpolo Járnitanuló

Sziasztok! Ma délután, 16.25-kor (kerekkerék törénelem - megszerzett nyeremények közt is szerepel) pörgettem egy Repülős kirándulást.
    Ki szerettem volna tenni a felhőre, de azt írja ki, hogy nincs az eszköztáramban. Megnéztem és valóban nincs. Tudnátok segíteni hova lett?
    Előre is köszönöm.
    törpolo ID: 33027694

18. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Segítséget kérnék. Olyan gondom van, hogy az erdei tisztáson volt a gyáram - több fejlesztéssel, már 20000 pontot adott. Kivágtam átraktam a kerge kertbe, de ott már csak 16000 pontot ad, a fejlesztéseket pedig nem találom a raktárban. Felh.név: gyongyvirag5 ID 27177312. Köszi

19. -Gabicaa-

-Gabicaa- Fórum-zöldfülű

ÓÓ... köszönöm szépen. Ezt benéztem. :) További szép napot.

20. -picike40-

-picike40- Haladó

Nagyon szégyellem magam. A másik farmomra rámentem, és akkor jöttem rá, hogy összekevertem a kincskeresővel.
    Ez a bőség zavara. Mégegyszer elnézést, tényleg korán van:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.