Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a pocok karakter ad munkáskupont. Tőle sem kaptad meg?

2. házimama70

házimama70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az a problémám, hogy nem tudom kinyitni az adventi csomagot ami 48 órás TP ad .
    házimama70 ID: 37380457

3. RóberTTanya

RóberTTanya Utánpótlás-írogató

Adventi naptárnál tuti belépek és kiváltom az ajándékot, másnap meg az látszik, hogy nem váltottam ki a 18-át és a 13-át.
    Tudom mit csinálok, nem vagyok hülye. ID: 21217481.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sor végi doboz akkor nyitható ha az összes ajándék nyitva van adott sorban, azaz nincs fölötte kék plusz jel.

5. |Tamás|

Szia!

Elhisszük, hogy nem vagy hülye, csupán be kell látni, hogy nem tartozik a napi rutin feladatok közé a naptár nyitása, és ez sajnos kimaradt.

Visszazáródó zoknik pedig nincsenek.
    Technikai háttérről pedig itt tudsz olvasni, hogy miért nem létezik ilyen jelenség

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-98#post-946735

6. |Tamás|

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat, Mi egy teljesen ismeret farmon ugyan ezt tudnánk csak csinálni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Szia! mi történt már megint :(olyan szinten belassult a játék hogy örök valóság leszedni>:(
    géptakarítás megtörtént ki be léptem és semmi >:(
    remélem a karbantartás után tudok rendesen dolgozni;) szép napot mindenkinek:inlove:

8. MAMADOM

MAMADOM Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nagy problémám van. Véghajrában vagyok az eventtel, ezért komfort földbe tettem az eventnövényt. kapott szupertrágyát, trágyát, vizet, érésgyorsítók kinn vannak. Eddid mindig beérett 3 óra néhány perc alatt. A mostani vetésen viszont két kocka 3 kocka 3 óra 12 perces, többi 5 óra 32 perces. Így viszont nem fogok elvégezni.Kedves Modik! Hogyan lehet ez a kétféle érési idő?
    Gazda: MAMADOM ID: 15804770
    A gépen ki-be léptem, még újra is indítottam, a kétféle érési idő változatlan maradt.

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Két dolog jut eszembe, ami történhetett:
    1. Elfogyott a vized és/vagy a trágya, és ezért a földek egy részére rákerült, a többire nem. Ez ugye könnyen orvosolható.
    2. Pont ültetés közben járt le egy vagy több bónusz, ami így az első néhány földre hatott, de a többire már nem. Számold ki, végzel-e, ha törlöd ezeket a földeket, és újraülteted (persze előbb aktiválva a lejárt bónuszt). Vess be néhány KacsaKata szupertrágyát, az a komfort talajon +6 termést ad. Vagy térj át a sima földre, az jóval hamarabb érik; persze úgy több szupertrágya kell, hiszen több körre van szükség; de beleférhetsz az időbe. Ki kell számolni...

-ágianyu33- és pormacska1 kedveli ezt.
  10. méhike79

méhike79 Junior szaki

Sziasztok. A vidámparki játékoknál kiváltottam egy mesterséget. 1250 volt az ára. Jelenleg a lekvárfőzőm megvan, és kiváltottam a természetgyógyász és alkimista mesterséget is már. A virágkötőt szerettem volna még. Ha rámegyek, csak megvásárlásra engedi megnyitni. Kérdésem, ha nem lehet többet megszerezni, miért kínálják fel a vásárlás lehetőségét 1250! zsetonért. Tudtam volna másra is költeni. Mi a túrót kezdjek a fölös virágdrótokkal és sóval, amit nyerek, pörgetek... stb.?! Ez számomra nesze semmi, fogd meg jól... Nem lehet ezzel semmit kezdeni? Esetleg a fölösen kidobott 1250 zsetonom visszaigényelhető, vagy elúszott az idei évvel?
    ID: 32718995

11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok!

Némi segítségre lenne szükségem a holnap induló Rackós felhősorok miatt. Tudom, hogy nem lehet modikkal kerestetni az itemeket, megértettem. Viszont kéne valamilyen javaslat, hogy keressem? Van 87 oldal felhősorom, az összesen 261 db felhősor és amit nem találok szinte biztos, hogy valamelyik felhősoron csücsül. Nem tehetek mást, mint egyenként nézem meg, a 261 db felhősor, hogy vajon melyiken lehet amit keresek? Röviden: hogy tudom a legegyszerűbben megkeresni a paszulyon azokat itemeket amiket nem találok? Köszi.

Utoljára szerkesztett: 19.12.18
  12. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos nincs ilyen szűrő a paszulyon. És minden kategóriában vannak nem tematikus felhősorok.
    Egyesével kell végignézni sajnos.:(

Egy pici remény ha csak az idei évben szerzett felhősorokon lehet. Azokat talán könnyebb kikeresni a nevük alapján és megnézni rajta van-e.
    Itt kezdődnek és csak a nem tematikusok nevére kell rákeresni a paszulyon.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/page-2#post-808086
    De ha a régebbi felhőkön is volt pakolászás az év folyamán ez sem segít.:(

Fätum kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Szia!
    Egy ki és belépés szükséges a játékból. Utána próbáld meg kiváltani az új mesterséget.

14. DonPedro83

DonPedro83 Utánpótlás-írogató

Hello!

Farmaranyra lenne szükségem és mobiltelefonon keresztül, sms-el szeretném ezt megoldani...
    Ez hogy működik?

A vásárlásnál a farmarany csomagok között a mobiltelefonos fizetésre kattintva megjelenik ugyan egy ablak, de nem igazán tudom értelmezni a telefonszámot....
    Hová kÜldhetem az sms-t a farmaranyakért cserébe és mi legyen az üzenet?

Előre is köszönöm a választ!

Don Pedro

15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia! Ok, köszönöm szépen. Ettől féltem :( Hát akkor elleszek mint a befőtt.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a jelzésedet, javítjuk a naptárt.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Szia!

Az SMS küldéssel történő vásárlásról az alábbi linket megnyitva találsz hasznos információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sms-küldés-és-telefonhívás.768/

19. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

sziasztok ! Én a Teknőstúra Rackós cuccomat nem találom. Biztos hogy megkaptam, mert már több mint 100 napos a Rackós cuccom, de sehol se találom

20. Wellwisher

Szia!

Rackó ajándékainak listáját az alábbi linket megnyitva találod.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/
    Kérlek alaposan nézd át a földterületeket, felhősorokat, raktáradat és keresd meg a farmodon a kérdéses kitehetőt.
    Teknőstúra:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.