Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megint jelentkezne a probléma kérlek készíts képet róla!
    Kérlek jelezzétek melyik böngészőt használjátok?
    Képkészítéshez segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

Írj a játék supprtjának az általános kérdések témakört választva. Részletesen írd le a problémádat!
    A tőle kapott levélre válaszolva csatolni tudod az elkészített képet.
    Válaszát a regisztrációs e-mail címeden olvashatod majd.

Segítség a support eléréséhez:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

2. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Köszönöm szépen akkor figyelmetlenül olvastam az ismertetöt az elözö irásnál eltévesztettem az id számnál elment valahogy ez az írásvezetö kis pálcika de már rányomtam az entert hajól emlékezem az hiszem igy mondta az unokám elnézést a zavarásért mindent köszönök GazdasszonyID33224951

3. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást.Megpróbálom de nem hiszem hogy sikerül ez meghaladja a tudásomat, mivel már nem vagyok fiatal./

4. kittikitti82

kittikitti82 Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Nem tudok most másképp vásárolni, azért csináltam így. Azért bosszantó, mert most lemaradok a boldog bébikről, ami miatt tulajdonképpen vettem. :( Azért köszi.

5. mayamancs

mayamancs Junior szaki

Sziasztok!
    Username mayamancs User ID 10220866
    Ma kb 10 perce pörgettem egy XXL Őszibarack fát és nem tudom ki tenni mert alap fát nem adott mellé. Ki és be lépés is meg volt, de semmi változás. Tudnátok nekem segíteni kérlek. Köszönöm szépen

6. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A keréken csak a fejlesztett fát kapod, az alap nem jár hozzá.

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

A keréken minden fejlesztés alap nélküli.

osztrak12 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Szia!
    A pörgetéssel szerzett fafejlesztésekhez nem jár alap. Azt meg kell venni. Vagy cserenapon lehet beszerezni.

Farmos faalapxl alap nélkül xxl alap nélkül

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kerekkerék.10075/

osztrak12 kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

osztrak12 és Kékmadár1 kedveli ezt.
  10. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Mostanra már több ezer pörgetésen vagyok túl, mióta bekerült a repülős kirándulás és még mindig nincs meg, Nagyon ritkán jelenik meg, kb száz pörgetésenként egyszer, de akkor is a lehető legmesszebb áll meg tőle. miért nem lehet ezt megszerezni?

osztrak12 és vm68 kedveli ezt.
  11. muci555

muci555 Járnitanuló

nálam sem működik a torta elugrál

efelejtettem az ID 5927815 számom megadni utólag írom és a tenyésztelepet sem tudtam szedni

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.19
  12. Kékmadár1

Szia!
    A kerék véletlenszerűen adja a nyereményeket és úgy is áll meg. Nem lehet befolyásolni. A százas nagyságrendet azért túlzónak tartom!Annál gyakoribb a megjelenése.
    Nekem is volt már 80 körüli sorozatom, amikor nem állt meg a főnyereményen. Utána meg sűrűbben. Biztosan neked is sikerülni fog hamarosan.

13. Kékmadár1

Szia!
    Ha megint jelentkezne a probléma kérlek készíts képet róla!

Képkészítéshez segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

Írj a játék supprtjának az általános kérdések témakört választva. Részletesen írd le a problémádat!
    Kérlek jelezzétek melyik böngészőt használjátok?

A tőle kapott levélre válaszolva csatolni tudod az elkészített képet.
    Válaszát a regisztrációs e-mail címeden olvashatod majd.

Segítség a support eléréséhez:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

14. kokuszka79

kokuszka79 Utánpótlás-írogató

Sajnos a tortákkal baj van és nem tudok képet készíteni, sebaj.Inkább az a gond, hogy harmadszor lépek be és még mindig nem tudom az összes tenyésztést leszedni.Sebaj, még van idő.

15. Kékmadár1

Szia!
    Ne add fel a képkészítést kérlek. Szükség van rá ha a supportnak írsz.
    A tenyésztelep leszedése előtt egy takarítást ajánlok, és egy másik böngészőből belépve is érdemes megpróbálni az aratásukat.

16. bodizolee

bodizolee Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nálam sem műküdik rendesen a tortás rész. Írtam supportra de még válasz nem érkezett. Egyre több probléma van sajnos a játékkal. Persze megfelelő "kártérítést" nem kapunk. Bosszantó!!!

17. Kékmadár1

Szia!
    Köszönöm hogy írtál a supportnak! Várd meg a válaszát és kövesd az abban leírtakat. Kérlek itt a fórumon a továbbiakban ezzel kapcsolatban ne írj.
    A supportal történő levelezés csak rád és rá tartozik. Annak taglalása a fórumon nem lehetséges.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. muksika

muksika Fórumlakó

Sziasztok!
    Nem találom, hová rakhattam ki a cukrászda dekor elemet, kérlek segítsetek. ID: 13233839 . Köszönettel: muksika

19. Kékmadár1

Szia!
    Hol kerested eddig? Minden területet megnéztél? Kérlek figyelmesen járd végig a farmodat.
    Segítségül a tárgy képe:

muksika kedveli ezt.
  20. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok! Ólfejlesztésház vásároltam 4 db XXL méretű barkácsládát farmaranyért (4x45 FA). A farmarany levonásra került, de az XXL barkácsládák sehol sincsenek! Hol keressem, rá tudna erre valaki nézni köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.