Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Sziasztok! Keresem a vikinges felhősorra rakandó Medvezerker kitehetőt, kérlek segítsetek hol lehet? Köszönöm

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat, Mi egy teljesen ismeret farmon ugyan ezt tudnánk csak csinálni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Ne haragudj, ezen már túl vagyok, különben nem kértem volna segítséget....:(

Megvan, mégis én vagyok a vak, bocsi :)

Utoljára szerkesztett: 27.1.19
  4. Vivienn15

Vivienn15 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy hol van a Vadaskert? 500 csillagért megvettem a Bölcs Tölgynél, de sehol nem találom. Azt írta, sok-sok ólat rakhatok be, -helyhiány miatt ez jól jönne- de nem találom.
    gazda: Vivienn15
    ID: 54547157

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Vadaskertet az ólas menüben találod. Alapból 4db. Fejlesztve 8db ólat lehet beletenni.
    Részletesen a zöld feliratokra kattintva olvashatsz a raktárházak működésérről.

6. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

tudom tele a hócipőtök ha írom,de már második könyvemért nem kapok semmit...most legutóbb 75 pont lett,arra egy nagy semmit kaptam!!!sajnos képet nem tudok hozni,sehol nem töltik le nekem..ki is lépek,mert most már pipa vagyok de nagyon...és nem találom azt a topikot ahova ezt írhattam volna...köszönöm ha megnéznétek!
    rózsabimbó ID: 1356643

7. rózsabimbó1

tudom tele a hócipőtök ha írom,de már második könyvemért nem kapok semmit...most legutóbb 75 pont lett,arra egy nagy semmit kaptam!!!sajnos képet nem tudok hozni,sehol nem töltik le nekem..ki is lépek,mert most már pipa vagyok de nagyon......köszönöm ha megnéznétek!
    rózsabimbó ID: 1356643

8. Kékmadár1

Szia!
    Nem minden játék után van jutalom. Kérlek ellenőrizd hol tartasz és hány játék vagy hány pont kell a következő jutalomig.
    A képen látható a 6. jutalomhoz 14 játékot kell játszani. A farmodon lefelé görgetve az oszlopokat láthatod mikor jön a következő jutalom.

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kapsz minden játék után nyereményt. Nem tudom, hol tartasz, de pl. a bal alsó sarokban olyasmit láthatsz, hogy 12/14. Ez azt jelenti, hogy lejátszottál 12 játékot, és a következő ajándék a 14-nél vár. A jobb oldalon ugyanez, csak a pontokra. 75 ponttal valószínűleg nem érted el a következő olyan ponthatárt, ami ajándékot jelent.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. erilidi

erilidi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A Jack boltjából szerettem volna kiváltani egy kísértetjárta méhészetet ,mivel ebből még nem volt! Megvolt hozzá a kért mennyiség és terményekből le is vonta ,de nem találom sehol! Frissítettem ,majd ki belépés mégse ,azt hittem ma reggelre előkerül ,de nem .Pontosan nem tudom hányóra volt ,de kb éjfél vagy éjfél után lehetett! Hol lehet? ID: 32640051 erilidi

11. rózsabimbó1

ezek szerint amikor játszottam eddig mindig kaptam valamit...ez megváltozott??nem hiszem...van hogy 2 ajándékot kapok függ milyen eredményt értem el...de ha csak 70 pont,eddid mindig kaptam..nem volt ilyen még.most az elsőnél még nem érdekelt hogy úszott a könyvecském,közben 2x is mentem tovább gond nélkül.utána megint a nagy semmi pedig nem 70 pontot kaptam hanem 75...

12. Kékmadár1

Szia!
    Neve ellenére a farmos területen keresd. Nem a teliholdas részen lehet kihelyezni.

13. erilidi

erilidi Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm ,ott volt ,nagyon fáradt lehetek ,ha nem jutott eszembe ,hogy ott is nézzem!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  14. rózsabimbó1

sajnos képet nem tudok hozni,nem tudom sehol letölteni...de eddig nem tűnt fel sosem,hogy semmit nem kapok...most vettem észre először 2x egymás után..vagyis közben tovább mentem,nem izgatott 1 ajándék,de másodszor már mérges voltam.egyszerűen nem tapasztaltam sosem ilyet mióta belevágtam az eventbe..ha azt nézem amit írták,akkor a jobb oldalon lévő oszlopnál meg 5-t kellene játszanom...a nagyítóhoz..a lejátszott meneteim meg már 37...sehogy nem értem és nem is logikus.amikor 80 pontosra sikerült a játék 2 ajándék is volt egyszerre,sőt a 75 pontosnál is...

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Megnézted a saját eventablakodat? Eleinte kisebb ponthatárok vannak, gyakrabban jönnek az ajándékok. Utána ritkábban. Saját magadnál látod, hol tartasz, vissza is nézheted, mennyire sűrűn voltak az ajándékok a jobb oldalon.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

Nézed a jobb oldali oszlopot! Eleinte kevés pontért is jár ajándék. Ahogy haladunk előre egyre több pont kell a követező ajándékhoz.
    Most értél oda hogy a 75 pontod már nem volt elég hogy elérd a következő ajándékot.
    Az oszlop alatt látható x/y szám. Mennyi pontod van/ mennyinél van a következő ajándék.

A következő játékkal már bizonyára eléred.

17. rózsabimbó1

elnézést de csökött agyam van..nekem még mindig nem logikus.most lejátszottam 4-t és mindenre kaptam..sőt megint volt 1 amire 2 ajándék volt..köszönöm hogy próbáltok értelmet vinni az öreg agyamba...tuti nektek van igazatok,nem vitatom...sejtem igen fárasztó tudok lenni,bocs érte...

18. Kékmadár1

Képet a farmodon készítette munkatársam.
    Láthatod a bal oldalon alul 40/ 43 tehát ott a következő jutalomig még 3 játék kell.
    A jobb oldalon 2870/2875 tehát mindössze 5 pont kell a következő jutalomig.
    Minden játék után ellenellenőrizd a számokat! Így magad is meggyőződhetsz róla hogy minden rendben van nálad.
    upload_2019-1-27_14-59-17.png

Utoljára szerkesztett: 27.1.19
    mebajah és -BombadilToma- kedveli ezt.
  19. lorci97

lorci97 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nekem csak az lenne a kérdésem, hogy telefonról lehet e játszani és ha igen akkor mi kell hozzá?

20. Kékmadár1

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.