Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

-ágianyu33-, fiam621 és PepperPotts kedveli ezt.
  2. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves fiam621!

Valóban, Toma írja jól, a 200%-os bónusz csak 12 órán át hat, nem 24 óra.

-ágianyu33- és fiam621 kedveli ezt.
  3. fiam621

fiam621 Utánpótlás-írogató

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy miért nem tudom kirakni a narancs lúdóljaimat az alapra?
    Sehogyan nem engedi.
    Makacs5ID: 50083568

Köszönöm

5. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Kapok segitséget?

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Türelmedet kérem, jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga a közelben.
    Amint lesz, ránéz majd a problémára.

7. Othep

Szia.

Kollégám benézett a farmodra.
    Két felhősorra helyezhető az Ingrid tanítványa és a Varázskalap dekor: Aranyeső felhősor és az Eldorádó felhősor.
    Neked ezek a felhősorok nem állnak a rendelkezésedre.
    Látható az alábbi képen, hogy a kék + jel szerepel az Eldorádó felhősor ikonban, ezt nem vásároltad még meg.

H erik eldorádó.png

Az a felhő, amivel rendelkezel a lejárt adományos dekorok használatához, az az Arkádia felhősor.
    Erre azonban nem helyezhetők fel azok a dekorok, ami a menüdben van.

A Varázskalapból 1 db, az Ingrid tanítványa dekorból 2 db van a menüben.

Bátyus kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.
    Ha van olyan narancs lúdól fejlesztésed, ami event nyeremény volt korábban, akkor az okozza a problémádat.
    Ez az ólfejlesztés ugyanis egybe van építve az alap óllal, azaz egy sima üres területre kell kitenned. (Ha utána törlöd, két részletben fog a menübe kerülni.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm.Sikerült

Othep kedveli ezt.
  10. mázli84

mázli84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megvettem most két felhősort :)de közben meg benéztem,mert nincsenek meg hozzá amik kellenek,vagy hiányos:(szeretném megkérdezni,hogy hol tudnám megvenni azt ami hiányzik? (Arkádia és Eldorádó felhősor)
    Előre is köszönöm a segítséget!:)

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Lépj be a paszulyodhoz, kattolj arra a felhőre amelyiket szeretnéd, és felhozza a bankot, amiben láthatod a dekorokat illetve a felhőt/felhőket is.

12. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Sziasztok! Szép napot mindenkinek. Lehet én vagyok béna, de a retro tárgy csomagok felől szeretnék érdeklődni, mert nem találom a leírást. Megvettem az eldorádó felhősort és a rávalókból 2 megvan, a többit nem találom, és nem tudom, hogy azt meg kell venni, vagy már valahol valamivel megszereztük csak én elpakoltam már valahova.
    Előre is köszönöm a segítséget.

Szinkler kedveli ezt.
  13. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Sziasztok! A Neon pillangó bábot miként lehet fejleszteni? Választ előre is köszönöm!

14. Othep

Szia.

Függönyökkel.
    Íme minden, amit e dekorról tudni érdemes! << KATT>>

15. mázli84

mázli84 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!
    Megnéztem, az egyiken csak a fejvesztett kutatás hiányzik,de ha rányomok azt írja rá ki, hogy "sajnos ez a dekoráció már nincs az eszköztáradben". A másik felhősoron hiányzik mind a hat, arra ugyan ezt írja annyi különbséggel,hogy figyelmeztet,hogy csak az elhasznált tárgyat tudom kihelyezni. De ha nincs akkor hogy? :(:oops:

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Amíg különleges tulajdonsággal bírnak a dekorok, addig nem tudod feltenni a felhőre.
    Rakd ki, csak figyelj arra, hogy ne pazarold el feleslegesen, mert a dekorok külön is nagyon jó tulajdonságokkal bírnak.
    Amennyiben pedig nem vetted még meg, akkor ma este 10-ig megtudod venni a dekorokat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/speciális-dekor-vásár-2019-február.17730/

17. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretnék Ziegfriddel cserélni,de nem tudok, kijelölöm a kívánt növényeket a darabszámot már nem tudom beállítani.
    Szürke marad. Mit rontottam el? Kérem segítsetek.

ID:5397193

18. simsala98

simsala98 Utánpótlás-írogató

Szia ! Ma 11 óra után pár perccel vettem hangyászokat 20 db-ot, a pénzt leemelte, de a hangyászokat nem kaptam meg. Kérlek segíts légyszi. Köszönöm simsala98

19. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Böbi49!

Kizárólag a növények magját lehet cserélni, kész növényt már nem. Figyelned kell arra is, hogy mi a beváltási arány, ezt a cserebere ablak középen mutatja. Ha magod is van a cseréhez és megfelelőnek tartod az arányt is, akkor például a pici +1 gombra kattintva egyesével tudsz változtatni a mennyiségeken, majd a zöld Csere gombra kattintva véglegesítheted a cserét.

Az ismertetőből hozom a részleteket és a képet:

Látható, hogy
    - szúrós gomba magból 140 db áll rendelkezésemre, vízibogyó magból csak 5 db,
    - kijelöltem már 1-1 magot mindkét oldalon, (a hátterük sárga és alul is megjelentek),
    - az átváltási arány 5:1. (Ez annyit jelent, hogy nekünk 5 magot kell adnunk a feleslegből azért, hogy cserébe kapjunk 1-et a szükségesből.)
    - a szükséges mag mellett látható a zöld, mennyiséget meghatározó gombocska. Itt tudjuk beállítani, hogy mennyire lenne szükségünk. A rendszer pedig kiszámolja, hogy mennyit kell adnunk cserébe.

20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves simsala98!

Pontosítsunk egy kicsit, hogy segíteni tudjunk. A Bahán vettél 20 db hangyászkifutó ólat a piros kosár alól, egyenként 50 FA-ért? Szóval ezer farmaranyad tűnt el?

Az ellenőrzéshez egyébként nemcsak a farmnév, hanem az ID-szám is szükséges, anélkül nem fog menni.

Próbáltál frissíteni és utána megnézni, hogy előkerültek-e az ólak? Bahás területeken próbálod kirakni őket? Mert máshol meg sem jelennek a menüben.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.